Hamit Altıntop'tan Şok: "Yabancı sınırı doğru bir karar"

Tehdit falan mı ettiler acaba? Kafayı yemiş yoksa.

mustafa akbabaya yaptığın terbiyesizlikle karakterini belli etmiştin zaten hamit

maxresdefault.jpg

Alamancı çomarlardan farkı yoktur, onlar euro arttıkça oh ohh Türkiye'den gayrimenkul alak deyip en büyük reyis bizim reyis der, Hamit'te verdiği sözde milliyetçilik mesajı ile emir kulu olduğunu belli eder.

İnsan, yaş olarak belli bir noktaya geldikten sonra düne kadar söylediklerinin tam tersini söylemeye başlıyorsa bunun sebebi şahsi menfaati değil KARAKTERSİZ olmasıdır. Eğer sebep KARAKTER değil de şahsi menfaat olsaydı herkesin bunu yapabiliyor olması lazımdı.

Altintop bu durumun sadece küçük bir örneği.. Siyasette, Birlik Başkanlarında kısaca daha önemli yerlerde çok daha vahim örnekleri var.

Bu ucube sistemden derhal kurtulmamız lazım

Kendisi alamanci olmasi ayri bir komik soyledikleri ayri bir komik. Komik.

Bilime onem verip deyip bilimin soyledigi tam tersini yapma aliskanlik hale gelmis gibi duruyor ulkede. Dua ediyorum ki hepiniz gideceksiniz.

Belli istekleri gerçekleştirmesi karşılığında federasyon başkanlığı sözü verilmiş olabilir.

İzleyelim

Belli istekleri gerçekleştirmesi karşılığında federasyon başkanlığı sözü verilmiş olabilir.

İzleyelim

O mevkiiye birini alacaklarsa istediklerini söyleyecek mecbur yoksa yallah. Hamit'in suçu yok, ha bu aciklamalarindan sonra bir geleceği de yok, isterse içinde zıttını düşünsün. Emir aldıkları gitmeden daha çok duyarız böyle şeyleri.

Millet aç aç, gitmiş bir de müstakil ev, bahçıvan diye örnek vermiş. Orda bıraktım okumayı. Bunun ne yönetim tecrübesi vardı da oraya geldi/getirildi. Işte bu yüzden her sene Avrupa ile makas açılıyor, ve daha da açılacak.

Yabancı sınırlamasının doğru olduğunu düşünebilir bir insan burada herhangi bir problem yok ama böyle bir fikrin varsa altını doldurman beklenir. Ben kendimi bildim bileli yabancı sınırlaması var, özellikle 2000'lere gelene kadar çok daha katı bir şekilde uygulanmış. 2000'ler ile birlikte 6+2+2, +6+0+4 ve benzeri kısıtlamalar uygulanmış ta ki 2015'e kadar bu tarihle birlikte de 14 yabancı kuralı uygulanmış.

İstatistiklerin neresinden bakarsan bak, neresinden tutarsan tut başarı ile yabancı sınırını kısıtlamak arasında doğru korelasyon olduğunu iddia etmek mümkün değil. Kabaca 77'den 2016'ya kadar 39 yıl yabancı sınırlaması uygulanmış ve bu süreçte gelinen nokta ortada. Başarı da tek değişken yabancı sınırı ya da serbestisiymiş gibi istatistiklere bakmak başlı başına garabet ama öyle baksak bile anlamlı bir karşılaştırma için en az 39 yıl yabancı serbestisi olmalı ki kafa kafaya karşılaştırılsın.

Normal şartlarda böyle içi boş açıklamaların gündem bile olmaması lazım. Neymiş 12/13 sezonunda yabancı sınırı varmış ama başarı gelmiş, 70-90 arası yabancı sınırı 2 miymiş neymiş o zamanlar niye başarı gelmemiş mesela kurduğu mantığa bak.

Geri
Üst Alt