Hamit Altıntop'un Rızkına Dokunmayın!

Şu herifin sözleşmesini feshedip, rızkını verelim.

Defolsun gitsin şopar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

f4a2ea0c8d6ff1861029655b578de3da.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

3.5 yılda 40 maça çıktı.35 trilyonu götürdü yatarak.Kendisini tebrik ediyorum bu konuda.Bunun gibi bir örnek dünyada yoktur.Sktrle kovalanması gereken ilk futbolcudur gözümde.

3.5 yılda 40 maça çıktı.35 trilyonu götürdü yatarak.Kendisini tebrik ediyorum bu konuda.Bunun gibi bir örnek dünyada yoktur.Sktrle kovalanması gereken ilk futbolcudur gözümde.

Ve iyi oynadığı maç sayısı en fazla 5 dir.

Malatya da bir nakliye şirketi kurar artık

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Yabancı sınırı gerçekten ağzımıza sıçtı.

Hamit yerinde kim olsa tıkır tıkır alır parasını bu arada, çok da kızamıyorum adama.

hamite yanlış ameliyat yapmış bizim doktorlar sakatlığı uzamış ondan dolayı kin ve nefret besliyormuş kulübe bu yüzdende sözleşmesinde indirime gitmediği iddia ediliyor timurlenkten duydum bence böyleyse bile haksız hamit

Zamanında transfer edilmesine karşı çıktım diye neredeyse linç edilmiştim forumda...Ciddi bel sakatlığı problemi olan bir futbolcu için böylesine bir külfetin altına girmek ahmakçaydı; fizik gücü ve oyun dsiplini sayesinde en fazla ''Görev adamı-rotasyon oyuncusu'' olabildiği CV sinde yazılı elit takımların vazgeçilmez yıldızı muamelesi görmüştü...

Fatih Terim-Ünal Aysal marifetiyle, Hamit' i FB nin elinden kapıp 4 yıllık kallavi sözleşme yaparak ne gol atmıştık ama?. Adamlar yıllar geçse de bu acıyı unutamaz artık!...

Şimdi ''Kulüp niye bu duruma düştü?'' sorusu abesle iştigaldir: Yiğit - Hamit - Dany - Hajrovic - Ontivero - Tarık - Selçuk - Burak - Umut - Sabri - vs vs...

Şuan Hamid'in gönderilmesi ne kadar gerekliyse, o dönem de Hamid'in transferi o kadar doğru ve gerekliydi.

Hamit Altintop kariyeri boyunca hep sakatliklar ile bogusmus bir isimdi zaten. Kariyerinde o yüzden hep bir devamsizlik vardi. Ama kendini iyi bakar, iyi calisir, yine dönerdi. Ki gecen senede, bir sene top oynamamisti, adam kadrodaki cogu oyuncudan daha güclüydü döndügünde.

Hamit bilerek yatacak bir adam degil. Maalesef bize cok pahali bir Linderoth vakasi oldu. Adamin vücut artik her iki ay futbol oynadiktan sonra sakatlaniyor, adam dönemiyor 1 sene boyunca...

Hamit zamaninda show yapmis, cok Alman bir movement, biliyor ki, böyle bir aciklamadan sonra Real parasini kesmesini felan istemez, daha bile fazla verecek bir kulüp jeste karsilik. Bizde ise elini uzatsa, kolunu alacagimizi biliyor...

Hamit dinli imanli, anli sejdeli, ama menejerligini avrupadaki en imsansiz, en cakal herife yaptiriyor.

Reza+Fazeli+Altintop+agent.jpg

Sahin+agent+at+the+Bernabeu.jpg

Reza fazeli tam bir cakaldir, Fenerbahce´yi kullanarak, bizden en az daha 1 Milyon avro fazla para koparabilmeyi basardi senelik. Ve simdi bilin ki, eger indirim isterseniz, Hamit sizi direk bu adama yönlendirecek, ve bizim yöneticiler bu adamla masaya her oturdugunda, bilin ki kulüp zararli cikacaktir.

Bu Dursun ile iki dakkika oturur, bogazindan lokmasini alir, gözünün önünde yer, bir iki siritir, sonra sözlesmede indirim, diye girdigi görüsmeden, Hamit´e verdigi zam, Fazeli´ye verdigi komisyon ile oturur oturdugu yerde, ne oldugunu bile anlayamaz.

Kabul etmemesi iyi olmus bos verin.Kabul etseydi bizimkiler 2 milyondan 2 yillik sozlesme verebilirdi

Şuan Hamid'in gönderilmesi ne kadar gerekliyse, o dönem de Hamid'in transferi o kadar doğru ve gerekliydi.

Hiç de değildi...Neredeyse silbaştan kurulan kadro, beklenenden çok daha kısa sürede ''Takım'' olgusunu hayata geçirip şampiyon olmuştu, birkaç mevkiye takviye gerekliydi sadece; başta Terim olmak üzere beceremediler. Ciddi sakatlık durumu o zamanda bilinen adama böyle yüksek ve uzun vadeli sözleşme verilmemeliydi...

En başında bu riskleri öngörüp, transferine muhalif davranmış biri olarak söylüyorum bunları; Hamit' in bizdeki kariyer seyri sürpriz değil yani...

Hiç de değildi...Neredeyse silbaştan kurulan kadro, beklenenden çok daha kısa sürede ''Takım'' olgusunu hayata geçirip şampiyon olmuştu, birkaç mevkiye takviye gerekliydi sadece; başta Terim olmak üzere beceremediler. Ciddi sakatlık durumu o zamanda bilinen adama böyle yüksek ve uzun vadeli sözleşme verilmemeliydi...

En başında bu riskleri öngörüp, transferine muhalif davranmış biri olarak söylüyorum bunları; Hamit' in bizdeki kariyer seyri sürpriz değil yani...

O dönem Hamid'in transferi sadece oyuncu transferi değildi. Daha farklı anlamlar da içeriyordu. O dönemi anımsarsak ne demek istediğimi kolayca anlayabiliriz.

O dönem Hamid'in transferi sadece oyuncu transferi değildi. Daha farklı anlamlar da içeriyordu. O dönemi anımsarsak ne demek istediğimi kolayca anlayabiliriz.

Hee, FB ye gol attık, aleme caka sattık!...Kulüp yönetme başarısı da böyle bir şey zaten!..

Geri
Üst Alt