hamster beslemek

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Beyler hamster beslemek istiyorum. Daha önce bu hayvandan besleyen olduysa tavsiyelerini rica edeceğim. Bakımı zor mudur?

Saygı duyarım. Ama bir insan neden hamster beslemek ister? Cidden merak ediyorum :)

Saygı duyarım. Ama bir insan neden hamster beslemek ister? Cidden merak ediyorum :)

Bana göre sevimli. O yüzden beslemek istiyorum. Hayvan beslemek insanı stresten uzak tutar derler. Köpek istiyorum ama bakımı zor olduğu için böyle enteresan arayışlar içerisindeyim. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bana göre sevimli. O yüzden beslemek istiyorum. Hayvan beslemek insanı stresten uzak tutar derler. Köpek istiyorum ama bakımı zor olduğu için böyle enteresan arayışlar içerisindeyim. :)

Hayvan beslemek istiyorsan kopekler en idealleri ama dedigin gibi bakimi zor bide buna egitme eklenirse cok ugras ister kopek beslemek :)

Tek bir bildigim var, o da asla iki tane hamster'i yan yana birakma. Birbirlerini yiyorlar. #sevimli

Alakasi yok ben 10 hamsteri ayni kafeste bakiyordum ve izlemesi cok eglenceli. Bence buyukce bir kafes ve 7-8 tane hamster al ciftlesip yavruladiklarini falan goreceksin :) eglencelidir hamtaro beslemek

HTC One cihazımdan gönderildi

Bakimi kolay haftada 1-2 kere temizlik yetiyor. Bizde gold/altin hamster vardi ömürleri 2 yil maksimum. Gündüzleri uyur geceleri kafeste kosusturur. Eger altin hamster alirsan en az 1m olan bir kafes veya akvaryum al icinede bir 20-30santimlik kosu carki koy. Her gece durmadan 5km kosuyorlardir o yüzden kafes ne kadar genisse okadar iyidirD he birde 2 altin hamsteri ayni kafese koyma biri ölene kadar dövüsürler.

Alakasi yok ben 10 hamsteri ayni kafeste bakiyordum ve izlemesi cok eglenceli. Bence buyukce bir kafes ve 7-8 tane hamster al ciftlesip yavruladiklarini falan goreceksin :) eglencelidir hamtaro beslemek

Sans meselesi yalniz.

Sen ... Lobimizi terk mi ediyorsun ? :38573:

Balık falan al. Kuş da olabilir.

Bizim bir muhabbet kuşumuz vardı. Maviş adında. Konuşuyordu resmen. Çok şey öğretmiştik. Benimle yaşıttı. 8 yaşında öldü. Çok üzülmüştüm o zaman. Çok ağlamıştım. Ondan sonra hayvan almadım bir daha. Çok üzülüyor insan gerçekten.

Bu açıdan da düşün. Bir hayvan beslemek büyük sorumluluk. Her açıdan.

Maddi imkanın el veriyorsa kesinlikle papağan beslemelisin... Evde kedim olmasa bir dakika düşünmem papağan alırım. Yalnız zaman ayıramam diyorsan, hamster veya balık en iyisi.

Bende kobra besliyorum

Resmini yolla yoksa yalan beyandan islem yapilacak

gkbDbR.png

Geri
Üst Alt