hamster beslemek

gkbDbR.png
Umarim bi taraflara kacmaz. Gerci ufakmis saga sola kacsada sana koymaz :D

HTC One cihazımdan gönderildi

Meraktan soruyorum bir kobra ne kadar evcilleştirebilir yada bişey öğretilebilirmi?

Tebrik ederim beyler. Konunun içine sçtınız. :D

Haha mizah kokan cevablar Teşekkürler :D

Diskodan bir kizla çıktım tanımadığım kafa bi milyon eve gittik beden eğitimi yaptık uyuduk sabah kalktim boynumda bişey hareket ediyo kafamı cevirmemle bagirip alip duvara firlatmam bir oldu o an sonra kız gerizekalı hayvan sevmeyen insanda sevemez dedi lafı cakti yolladi beni.
Buda benim acıklı hikayem beyler :( bir hamster uğruna şeftaliden mahrum kaldık

Hamster öldümü peki leonardocum

şeftali cekti canım yav

xhamsterde nasil hamster beslemek için güzel videolar yapmislar bakmayi tavsiye ederim :asd22:

Yok ya ışık hızıyla kaçtı diger odaya ama büyük ihtimalle kısır veya sağır olmuştur

Diskodan bir kizla çıktım tanımadığım kafa bi milyon eve gittik beden eğitimi yaptık uyuduk sabah kalktim boynumda bişey hareket ediyo kafamı cevirmemle bagirip alip duvara firlatmam bir oldu o an sonra kız gerizekalı hayvan sevmeyen insanda sevemez dedi lafı cakti yolladi beni.
Buda benim acıklı hikayem beyler :( bir hamster uğruna şeftaliden mahrum kaldık

Xhamster'a yola çıkıp evdeki hamsterdan olmak :red:

Hayvan olduğunu farkedemedim deseydin :D

hamstera alana kadar dikenli kertenkele alın soğuk kanlı bir hayvan yalnız evinizde doğasına uygun bir ortam yaratmalısın genelde böcek ve sinek gibi haşere yerler..

Kedi besle Aslan.

Bende Hamster beslemek istedim bir ara sevimli geliyorlar banada, kafesinin içinde hoplasın zıplasın koşsun, arada yemini verir severim dedim, kimi çok kokar dedi filan, vazgeçtim sonra.

Geri
Üst Alt