Haber Hamza Güreler: "Orta açıldığında gözlerimi kapadım ve topun elime çarptığını hissettim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1736715373491.png

Hamza Güreler (Başakşehir) : "Pozisyon sırasında ben de elime çarptığını hissettim. Hakemlerimiz böyle gördü bilmiyorum. Orta açıldığında gözüm kapalıydı. Sonra pozisyonu gördüm. El gibi duruyor."

Helal olsun. Fener ve Dzeko soytarısının yaptığı tüm açıklamaları alıp çöpe attı resmen. Yolun açık olsun Hamza kardeşim.

Haysiyetli insanmış... Hocasına da ders vermesi gerekir

Sonra hala utanmaz, arlanmaz şikeci reziller açıklama yapıyor Galatasaray kayrılıyor diye.

Helal olsun

Dogrulari konusmasi sevindirici

Gencin yaptığını ben yapamazdım valla.Hakemler karar versin derdim.Umarım başına birşey gelmez.

Tecrübesizlik ve amatörlik var o harekette, gençmiş de zaten.

Fenerli bir yavşak olmadığı buradan belli, Fenerli bir yavşak olsaydı, böyle açıklamazdı, camiamıza davet edelim. Potansiyel var.

Yazin tek sene sözlesmesi kaliyor Transfermarkta göre. Dirensin uzatmasin. Yazin Metehan + x önerip alalim

Boyu 1.92 imiş ki hiç de hantal sayılmaz, takip etmek lazım. Daha da uzarsa işi zorlaşır ama.

sağ beke yedek olarak alalım hemen. karakterli oyuncu severiz yeteneği de var gibi gelişebilir.

Geri
Üst Alt