Haber Hamza Güreler: "Orta açıldığında gözlerimi kapadım ve topun elime çarptığını hissettim"

Karakterini beğendim bak kendini geliştirmeli böyle veletler

Var inceleyip devam ettirdi kafalar pırıl pırıl tabi. Fener ağlamaya devam. Verilmeyen kırmızı, kolay çıkan sarılar, verilmeyen penaltı ama hala ağlayan fener güzel abi devam. Toreyra nın faulü de sarı kartlık ama ilk faulünün kartla alakası yok. Ama yine de dikkat etmek lazım sonuçta kartın var öyle giremezsin atsa hakem maç ciddi zora girecek. Ayrıca opoku orda atmadın sonrasında da kartlık fauller yaptı. Yunus u da hem mental hem futbol olarak beğenmedim, beleşten kart aldı kendini oyundan çok düşürdü, topu da ayağından çok geç çıkardı ama olur böyle şeyler. Beleş kart yememesi lazım ama.

Şu yabancı var gelse de rahatlasak abi çok sıkıldım artık saha içi saha dışı saçmalıklardan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni hamzamiz

Helal olsun valla bu ortamda bu açıklamayı yapıyorsan harbi karakterli adammışsın

Fenerli bir yavşak olmadığı buradan belli, Fenerli bir yavşak olsaydı, böyle açıklamazdı, camiamıza davet edelim. Potansiyel var.
Yav bırakın bunun el demesine Gerek var mı. Son pozisyonda kafasını tutup penaltı bekliyor bu herif

Geri
Üst Alt