Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 tek dogru dedigin var, benim gibi futbol bilgisi ust duzeylerde olan bir insanin senin gibi futboldan hic birsey anlamiyan tiplemelerin nasil ayni cumlede isimleri geciyor merak konusu. Ben Avrupa'nin en iyi hocasi herkes tarafindan taninan Mourinho sen ise sadece turk liginde taninan oyun plani olmayan Hamza.

Ula Hamza hoca Terim Burak GS'nin degeride Aysal uvey evladi mi la ?

Aysal > Terim
Aysal Kraldir, Terim paranin .....
almanyada ikamet ettinmi

O 2008 dönemlerinde ciddi bir hücum kalitesi vardi takimda, bence simdiki kadrodan bile yüksekti. Ama basamayan, topa karsi oynamaya takati olmayan bir takim ile orada isimiz zordu tabi. 0:1 önce gectik, verilmeyen bir gol, bir penalti, bir tane de ofsayten yedigimiz gol derken, 1:4 bitti mac...

https://www.youtube.com/watch?v=n1_4c8VWRik

Ben galibiyeti burada kacirdigimiza yanarim. Baros direge nisanlaniyor, ve top dönüp Aydin´in ayagina gelecekken, Volkan son anda ayagi ile bir müdale ile topu önünden celebiliyor.

Benimde galbiyet ile ilgili pek umudum yok, ama bence 2010´dan beri maglubiyet korkum pek kalmadi. Okadar siritmiyoruz Kadiköy´de...

İçim parçalanmıştı o pozisyonda 10 dakika da kendime gelemedim bildiğin ekrana bakakalmıştım.
Ama 2-0'dan 2-2'ye getirmekte bir başarıydı tabi.

Umarim Hamza hoca rakibi iyi analiz edip öyle ilk 11i belirler.

Ben olsaydim, bekleri durdurmak için özel taktik ve strateji seçerdim

Olcan son maçlarda iyi oynasa bile defansif anlamda pek iyi degil, o yüzden Telles baslamali.

Umarim Hamza hoca rakibi iyi analiz edip öyle ilk 11i belirler.

Ben olsaydim, bekleri durdurmak için özel taktik ve strateji seçerdim

Olcan son maçlarda iyi oynasa bile defansif anlamda pek iyi degil, o yüzden Telles baslamali.
Olcan cok adam kaciriyor cidden

Geride telles, onunde olcan olabilir

Sag kanat da sabri-yasin olabilir

Bruma skora gore sonradan oyuna girebilir bence

Olcan'ın defansı zayıf ama rakip bekler içinde çok büyük tehdit. Adam boş çıkmıyor çünkü ortaları da isabetli. Rakip kanatla bekte onu düşünecek kesin kez devam etmesi gerek bekte. Zaten kesileceğini sanmıyorum Yasin geriye gelsin biraz daha sıkıntı olmaz alışırlar.

gelecek haftalar çok önemli olacak

hamza hocanin ne kadar iyi veya kötü bir hoca oldugu belli olacak.

Isi zor, ama takimi Melosuzluga çare bulabilirse iyi hoca oldugunu göstermis olur bence

B-jc5-PCUAA4NTi.jpg

Hocam GS düşmanlarının

s_8552_29_2013_08_14_1.jpg

Eleştiri de bir destek çeşididir ancak karalamak başka bir amaç teşkil ediyor. Artık bu noktadan sonra daha fazla desteğe ihtiyacı var. Sonuçta tecrübesiz biri; şampiyonluk yarışında hem takımı hem camiayı hem de kendini yönetmesi gerekiyor. Adamı karalarsanız bu iş baştan biter ama...

Hayatının fırsatı önüne geldi hoca aklını kullanırsan hem tarihe geçersin hem de G.Sarayda ki gelecek yıllarını garanti altına alırsın!!!

Kadıköy'de yenilme ve şampiyon ol hocam.

yahu 3-5 kompleksli adam tapıcının desteğiyle şampiyon olacaksak hiç olmayalım daha iyi. hamza hoca içimizdeki fenerlileri de yenecek inş.

konya da bir sürpriz yaparsa çok rahat gideriz kadıköy'e..

yahu 3-5 kompleksli adam tapıcının desteğiyle şampiyon olacaksak hiç olmayalım daha iyi. hamza hoca içimizdeki fenerlileri de yenecek inş.

Mesele sadece sampiyon yapmasi degil, ayni zamanda sampiyonluktan sonra degerinin bilinmesi. Mesele ondan önceki durumlarimizi unutmamak. Sonra pilav pesinden kosarak, bulgurdan da oluyoruz...
Okadar zor bir dönemde geldi ki hoca, adamin hata yapma lüksü nerdeyse yoktu.

Halen takimi tam olarak oturtamadi, ama kisa sürede cikarabilecegi maksimum verimi cikardi simdiye kadar. Prandelli´den ne istedigisem, oyuncu tercihleri ile Hamza hoca yapti geldiginden beri, 2-3 mac haric... Okadar zor degildi aslinda takimin ihtiyacini görmek bence, ama Hamza hoca anca basardi iki hocadan sonra... Tebrik edip, destek olmamiz lazim.

Prandelliye rağmen lideriz şuan inanılmaz

elinde tarihi bir firsat var artik
ins bunun farkindasindir
sampiyon yap takimi efsane ol

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt