Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.816
- 23.365
- 3.723
Allah rahmet eylesin.
???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rahmet eylesin.
Amcası vefat etmiş.
Bokunu çikartmayi gerek yokbu hafta ve gecen hafta 2ci yarida oynadigimiz futbolu haddi hesabi yok.
Arkadasi suresiz banlamanin vakti gelmedi mi ey GSC yonetimi ?bu hafta ve gecen hafta 2ci yarida oynadigimiz futbolu haddi hesabi yok.
Arkadasi suresiz banlamanin vakti gelmedi mi ey GSC yonetimi ?
Ben bir sey demiyorum acin tum mesajlarini didikleyin tek bir GS lehine mesajini bulamazsiniz bu ilkokullunun.
Ali ece ve Ugur meleke tarafindan yaptigi degisikliklerin kagit ustunde olumlu oldugu soylenilen hoca.
Sen degişiklik yapma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tellesi koyma diyosunda ucuncu golu kim atmis acaba? Belkide yorulmustur taze kan aldi oyuna hizli bir oyuncu.. ve gol de aynen o sekil geldi zaten. Birakin artik bu ayaklari. Sanki yedekte cok ustduzey oyuncularimiz yatiyoda boyle konusuyonuz. Hamza hoca oyle yada boyle 10 maci yenilgisiz goturuyosa vardir herhalde bir bildikleri...iki haftadir iyi giden takimda yaptiklari degisiklikler iyi degil kimse kusura bakmasin.
Yasin iyi oynarken neden cikti? Anlam veremedim.
Telles-Bruma yapmaliydi.
Burak sakatlandiysa faydasiz Umut yerine 12 dakika skor 3-1'ken Pandev'i almaliydi, ne güne duruyor o?
Ayrica Sneijder bu takimda cikacak en son oyuncu, o ciktiktan sonra Sivas golü buldu, top tutamadik pas yapamadik Bruma ile.
Balkes macinda da anlamsiz bir Umut degisikligi ile takimin dengesi tamamen bozulmustu.
Nedir bu Umut sevdasi hocam?
Yav arkadas, koskoca GS takimi son 2hafta'da 2ci yarida konsantrasyon eksiligi yasamasi gerekiyormu? Hocanin bu ise el atmasi lazim, Terim'i sevmem ama bizim oyuncular Terim olsaydi boyle oynamak biraz sikarda.
Ceyhun Kolos'a selam, Hamza gelmeseydi buyuk ihtimal GS birakir sadece milli takim izlerdi![]()
Ağlama xd
'Bak kardeşim. Hakkında sürekli rapor aldığımız üyeler var. Ceyhun'da buna dahil bir diğeri de sensin.'
iyisin ayaklari yapma yaneee