Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah rahmet eylesin. Önce babası şimdi de amcası arka arkaya çok kötü.

bu hafta ve gecen hafta 2ci yarida oynadigimiz futbolu haddi hesabi yok.

hoca iyi işler yapmaya başladı , ufak tefek oyuncu değişiklikleri saçmalıklarından da vazgeçti mi daha iyi olacak , bu arada başın sağolsun hocam

iki haftadir iyi giden takimda yaptiklari degisiklikler iyi degil kimse kusura bakmasin.

Yasin iyi oynarken neden cikti? Anlam veremedim.

Telles-Bruma yapmaliydi.
Burak sakatlandiysa faydasiz Umut yerine 12 dakika skor 3-1'ken Pandev'i almaliydi, ne güne duruyor o?
Ayrica Sneijder bu takimda cikacak en son oyuncu, o ciktiktan sonra Sivas golü buldu, top tutamadik pas yapamadik Bruma ile.

Balkes macinda da anlamsiz bir Umut degisikligi ile takimin dengesi tamamen bozulmustu.

Nedir bu Umut sevdasi hocam?

Ali ece ve Ugur meleke tarafindan yaptigi degisikliklerin kagit ustunde olumlu oldugu soylenilen hoca.

iki haftadir iyi giden takimda yaptiklari degisiklikler iyi degil kimse kusura bakmasin.

Yasin iyi oynarken neden cikti? Anlam veremedim.

Telles-Bruma yapmaliydi.
Burak sakatlandiysa faydasiz Umut yerine 12 dakika skor 3-1'ken Pandev'i almaliydi, ne güne duruyor o?
Ayrica Sneijder bu takimda cikacak en son oyuncu, o ciktiktan sonra Sivas golü buldu, top tutamadik pas yapamadik Bruma ile.

Balkes macinda da anlamsiz bir Umut degisikligi ile takimin dengesi tamamen bozulmustu.

Nedir bu Umut sevdasi hocam?
Tellesi koyma diyosunda ucuncu golu kim atmis acaba? Belkide yorulmustur taze kan aldi oyuna hizli bir oyuncu.. ve gol de aynen o sekil geldi zaten. Birakin artik bu ayaklari. Sanki yedekte cok ustduzey oyuncularimiz yatiyoda boyle konusuyonuz. Hamza hoca oyle yada boyle 10 maci yenilgisiz goturuyosa vardir herhalde bir bildikleri...

Bugüne kadar yaptığı oyuncu değişikliklerinin tamamına yakını fiyasko oldu bunu eleştirmekte suç değil , ayrıca aynı aykut'un feneri gibi haftalardır zıplıyoruz ,,,,
Konya maçından sonra adam gibi oynadığımız bir tane maç yok ,,
geçen hafta balıkesir maçında melo sakatlandıktan sonra oyuncu değiştirmeyip maça bizde 10 kişi devam etseydik çokçok daha hayırlı olurdu herhalde o kadar içine etti maçın ,, dün gece yine emre-umut sevdası yüzünden 1-3 ten maçı verebilirdik , bu şekilde puan kaybetmememiz başarı falan değil ,,
bu şekilde koruma psikolojisiyle kendinimizi kandırırsak sonraki 3-4 senemizi kaybedeceğimizde kesindir ,,
yeni yabancı kuralıyla beraber bu yaz sonraki 3-4 sezonun kaderini çizebilecek önemde çünkü ama mevcut zihniyetle ????

Yav arkadas, koskoca GS takimi son 2hafta'da 2ci yarida konsantrasyon eksiligi yasamasi gerekiyormu? Hocanin bu ise el atmasi lazim, Terim'i sevmem ama bizim oyuncular Terim olsaydi boyle oynamak biraz sikarda.

Ceyhun Kolos'a selam, Hamza gelmeseydi buyuk ihtimal GS birakir sadece milli takim izlerdi :)

Son düzenleme:
Yav arkadas, koskoca GS takimi son 2hafta'da 2ci yarida konsantrasyon eksiligi yasamasi gerekiyormu? Hocanin bu ise el atmasi lazim, Terim'i sevmem ama bizim oyuncular Terim olsaydi boyle oynamak biraz sikarda.

Ceyhun Kolos'a selam, Hamza gelmeseydi buyuk ihtimal GS birakir sadece milli takim izlerdi :)

Ağlama xd

'Bak kardeşim. Hakkında sürekli rapor aldığımız üyeler var. Ceyhun'da buna dahil bir diğeri de sensin.'

iyisin ayaklari yapma yaneee

Forum kurallarına aykırı olan tek bir mesajımı göstersinler eyvallah deriz yiğido. Senin gibi bir adamla beni o cümlede kullanmaları bile hata editlenen toplam 2 mesajım yoktur benim. Senin maşallah her mesajında ''Mesaj Düzenlendi...'' yazıyor.
Kimseye hakaret etmedim. Galatasaray'ın değerlerini [terim,burak,hamza hoca vs] gibi adamları korumak bazılarının zoruna gidiyor raporluyor haa çok ta umrumda sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt