Ahmet Yamanlı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2013
- 1.413
- 846
- 1.103
Çıkaracağın kadroya da, yapacağın motivasyona da.. Böyle korkak oynanır mı? Al Selçuk, Umut, Hamit, Burak, Sabri, Telles, Olcan'ı da yallah. Yazıklar olsun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamit, olcan, bruma, telles, sinan gümüs, yasin gibi adamlar varken umut bulut denen adam (futbolcu demiyorum) sag kanat oynatmak nasil kafa? bunu anlatabilirmisin renkdasUmut dışında güzel kadroydu. Telles'in çıkması da doğruydu yok olmaya başlamıştı kanatta . Abartmaya gerek yok . Adam değilsin , bilmem ne teknik direktör değildir falan. 9 haftadır kazanan takımın da teknik direktörü Hamza'ydı. Elinde de bu kadar malzeme var. Hakan sakatlanıyor, Koray giriyor işte naparsın
Hamza Hamzaoğlu:"Bugün Umut Bulut'un o sürpriz bindirmelerinden bekledik maçtan önce. Bir de rakibin etkili bekleri vardı."
Umut sürpriz bindiriyormuş. Neyse daha fazla sinirim bozulmadan yatayım. Cevabımı aldım..
Olmayan şeyi beklemiş.Hamza Hamzaoğlu:"Bugün Umut Bulut'un o sürpriz bindirmelerinden bekledik maçtan önce. Bir de rakibin etkili bekleri vardı."
Umut sürpriz bindiriyormuş. Neyse daha fazla sinirim bozulmadan yatayım. Cevabımı aldım..
kendinize gelin lan lideriz hala. tamam maç kaybedildi ama lig devam ediyor.
siz kendinizi galibiyete şartlamışsınız ama öyle bir dünya yok.
Evet lideriz. Şahsen galibiyete şartlamadım kendimi fakat sen takımı bozup korkak çıkarsan.Resmen adamlara alda at dedik kısa düşen geri paslar kaptırılan toplar sonra 25 dakika taraftar gibi maç izleyipte yapılmayan değişiklik. Normal kadro ile çıkıp korkmadan oynasaydık en azından zorladık atamadık alamadık maçı derdik.Yok pahasına gittiği için bu sinir.
tamam kardeş haklısınız da napalım ama artık inşallah ders çıkarır.
bitti gitti yani lideriz moral bozup bjk gibi dağılmayalım.