Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlugu verecegimize inanmıyorum ama aynı 11 le çıksa yada 60 larda umutu çıkarıp Cemaliyi soksa o golü yemezdik fenerin gol atacağı belliydi hocaligina bişey demiyorum ama oyuncu degisiklikleri berbat fatih hocanın da böyleydi

Umut'u oynatmasındaki amaç neydi gerçekten? Hadi onu geçtim 80 dakika ortasahada ezilmemize rağmen ortasahaya takviye bir değişiklik yapmamasındaki amaç neydi gerçekten?

Bu kafayla sampiyon olamazsin

Unutma: korkalar her gun, cesurlar bir kez olurler

Sampiyon olmak en onde cesaret ve yurek ister

Skordan ve tablodan bağımsız değerlendirme yapamıyoruz.Fenerbahçe'ye yenildi diye eleştirmek haksızlık olur çünkü orada ilk defa yenilmiyoruz ama yaptığı hatalar ortada.Kendisini en baştan beri eleştiriyorum ve şampiyon olsa da gitmeli.

Korkağın tekisin Hamzaoğlu senden büyük takım hocası olmaz sen git Akhisarı çalıştır küme düşürmemeye oyna sana ancak o yakısır korkak seni.

Hocayı savunduğumdan değil de, acaba Umut değilde bir başkası oynasaydı, biz bu maçta puan çıkarırmıydık.

Devamlı bunu soruyorum kendi kendime ama yinede puan çıkaramayacağımızı tahmin ediyorum.

Umutun oynaması hatalı ama farklı biri de olsa kazanamazdık.

Böyle derbilerde, yani pozisyonun kısır olduğu maçlarda bulduğunu atmak zorundasın. Atamazsan kazanamazsın.

Bugün bulduklarımızı atsaydık hoca kral ilan edilirken, Umut olayı görmezden gelinirdi.

Bugünki maçı hoca vermedi, maçı futbolcular alamadı.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Geçenlerde ligde bir maçta hamit i çıkartmama inadı yüzünden puan kaybetmiştik ve hatasını kabul etmişti. Bu maçı da hocanın yüzünden verdik. Çıkıp özür dilemeli. 1-0 maglupsun oyuncu değiştirmiyorsun. İkili averajın mantığını bilmiyor sanırım 1-0 bitiririm diye oynadı golü yedikten sonra.

Lider bir karakter değil maalesef. Lider adam cesur olur, adaletli olur. Bu adamda bunlar yok.

daha ts ve bjk ile maclarimiz var fbnin zor maci kalmadi artik takilmadan giderler
sampiyonluk bu gece gitmistir

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Küçük maçlarin hocasi.Haşortmanli karşısında ezildin.Su macta Umut'u 90 dk oynatan adam futbola,camiasina ihanet etmiştir.Yaziklar olsun.

hamit, olcan, bruma, telles, sinan gümüs, yasin gibi adamlar varken umut bulut denen adam (futbolcu demiyorum) sag kanat oynatmak nasil kafa? bunu anlatabilirmisin renkdas
Defansif olsun diye yaptı, hata olduğunu forumca herkes kabul ediyor. Ama bu ona gs'nın teknik direktörü olamaz. Adam değil falan gibi lafların söylenmesini meşru yapmıyor. 2 maç yüzünden nefret kusulmaz böyle. Dediğim gibi takımı lider yapan da Hamza Hamzaoğlu

Gol yemeyi bekleyen bir takım.. Bravo hoca..

Yeteneksizlerle hücum yapmaya çalışmaktansa, yeteneklilere defans yaptırmayı tercih etmeliydi. Bu takımın tek amacı sahasına gömülüp gol yememekti. Hiçbir hücum planı yok golü yediğin anda her şey biter. Dönüşü de yok eski haline dönmesi çok zor.

Bu sezon iyi oynadığımız tek maç geçen haftaki Erciyes maçıydı. Yıllar sonra kanat organizasyonu yapabilen bir takım gördük, hücum zenginliğimiz artmıştı. İlk defa gol atmamız, pozisyona girmemiz tesadüflere/şansa bağlı değildi. Neden bozdun hoca neden ? Ne gerek vardı buna. Rakibi tehdit etmeyen bir takım defansa gömülse ne olur sadece kalesinde gol yemeyi bekler.

fenerin fikstürü nasıl daha kolay oluyor Sivas, Mersin ve Eskişehir deplasmanları var, bizim maçlar daha kolay mesela önümüzdeki 3 hafta İstanbul'dan çıkmıyoruz Necati Şen şaka mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt