Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.367
- 12.689
- 2.868
Geçen hafta belli etmişti zaten kendini
Galatasaray en 5 gömlek büyük geldi Hamza'ya
Galatasaray en 5 gömlek büyük geldi Hamza'ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugüne kadar hakkında 1 tane olumsuz yorum yapmadım hep destek oldum şampiyonluk yarışıdır deyip yaptığın bütün hatalara eyvallah dedim.
Kadro başlangıcı okey lafım olmaz ilk yarı da istediğimiz gibiydi eyvallah.
Sabri-Tarık değişikliği de mecburiyettendir diye düşünüyorum aksini aklıma bile getirmek istemiyorum
Yasin-Dzemali değişikliği neyin nesidir... Nasıl bir kafanın ürünüdür. Dzemaili'yi oyuna almak istemiyorsan çıkarırsın Bruma'yı, Hamit'i sağa çekersin. Futbol bu kadar basit birşey ya. O zamana kadar topu ileriye taşıyan tek adamımızı çıkarmak helal olsun güzel numara
Solda oynatmak için Dzemaili'yi oyuna almak ne lan al o zaman Telles'i koy sola oynasın...
Herşeyi geçtim bir halt yedin 70'lerde belli etti düzelt al yok 1 gol yedik akıllanma devam et, 2 gol yedik tamam yine eyvallah alsana Pandev'i neyini bekliyorsun 2 değişiklikle oyunu tamamlıyorsun. Çıkar o lanet Bruma'yı ve al Pandev'i... Daha var 10 dakika duran top olur karambol olur. Pandev takımın en iyi kafa vuran oyuncularından ne halt yemeye almıyorsun bu ne ya bu nasıl bir saçmalık ya... 90 dakika oyunda tuttuğun Bruma 1. golde baş sorumlu ardından alda at pası dışarı attı.
Burası çocuk yetiştirme yeri değil Hamza Hoca sırf adamı kazanacağım diye 3 puandan ettin bizi
Fantazilerin ağzımıza etti. Bundan sonraki sezon seni bu takımda görmek istemiyorum bu sezon şampiyon falan da yapamazsın çünkü sende bütün maçları kazanacak kapasite falan yok. 1 yaparsın hatayı eyvallah, 2 yaparsın ama her maç aynı halt, maç içi değişikliklerinde akıllanmıyorsun olmuyor senle olmuyor!!!
ne istifasi biraz kendinize gelin lan
2 hafta üstüste hoca fişi çekti. Manisa maçına bakıp dzemaili yi FB maçında hamit-dzemaili yi oynatsin diyen futbol cahillerine de ders niteliğinde bir oyun oldu. Hoca da her oyuna aldığında standart performans gösteren telles emre gibi adamlar varken dzemaili yi almak büyük fiyasko. Geçmiş olsun.