Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta belli etmişti zaten kendini

Galatasaray en 5 gömlek büyük geldi Hamza'ya

fener ve beşiktaş çok şanslı.çünkü hamza var başımızda.adam maçı kendi elleriyle veriyor.daha da yorum yapmam bu başlığa.

Herkes hata yapar ama Galatasarayın hocası böyle kör gözün parmağına şampiyonluğu teslim edemez, Galatasaray sana en az 10 gömlek fazla, tek tesellim bunu erken anlamış olmak.

2 haftadır böyle kötü zannedenler zaten hamzayı 2 hafta öncesine kadar öve öve bitiremeyenler.Yendiğimiz maçlarda bile çekirge gibi sıçramıştı söyleyince gerçekleri fbli oluyoduk.

2 hafta üstüste hoca fişi çekti. Manisa maçına bakıp dzemaili yi FB maçında hamit-dzemaili yi oynatsin diyen futbol cahillerine de ders niteliğinde bir oyun oldu. Hoca da her oyuna aldığında standart performans gösteren telles emre gibi adamlar varken dzemaili yi almak büyük fiyasko. Geçmiş olsun.

Ulan esasında hata bizim!

90 dakika solbek olarak Olcan'ı oynatan adamdan teknik direktörlük yapmasını bekliyoruz

bekleye dururuz böyle işte

Savunacak hali yok maalesef

Içine fena ziçti.

Insan bu kadar hatali degisikler yapmaz.

Yine de sampiyonluktan kopmadik ama bu saatten sonra her puan kaybi çok büyük bir problem olacak

ve görünen ki Hamza hatalarindan hala ögrenmedi

Henüz erken diyordum hep. Aşırı övülmesine de yerilmesine de erken dedim. Ağır eleştirenlere de aşırı övenlere de karşı çıktım ama umutlanmak istedim. Kendisine iyi hoca olmak yakışırdı. Ama olmadığını ve olmak içn en az 40 fırın ekmek yemesi gerektiğini gösterdi. Şampiyon olsa da iyi bir hoca bulup devam edelim.

CL'ye gitmemek çok koyar gerçekten.

Bugüne kadar hakkında 1 tane olumsuz yorum yapmadım hep destek oldum şampiyonluk yarışıdır deyip yaptığın bütün hatalara eyvallah dedim.

Kadro başlangıcı okey lafım olmaz ilk yarı da istediğimiz gibiydi eyvallah.
Sabri-Tarık değişikliği de mecburiyettendir diye düşünüyorum aksini aklıma bile getirmek istemiyorum
Yasin-Dzemali değişikliği neyin nesidir... Nasıl bir kafanın ürünüdür. Dzemaili'yi oyuna almak istemiyorsan çıkarırsın Bruma'yı, Hamit'i sağa çekersin. Futbol bu kadar basit birşey ya. O zamana kadar topu ileriye taşıyan tek adamımızı çıkarmak helal olsun güzel numara
Solda oynatmak için Dzemaili'yi oyuna almak ne lan al o zaman Telles'i koy sola oynasın...

Herşeyi geçtim bir halt yedin 70'lerde belli etti düzelt al yok 1 gol yedik akıllanma devam et, 2 gol yedik tamam yine eyvallah alsana Pandev'i neyini bekliyorsun 2 değişiklikle oyunu tamamlıyorsun. Çıkar o lanet Bruma'yı ve al Pandev'i... Daha var 10 dakika duran top olur karambol olur. Pandev takımın en iyi kafa vuran oyuncularından ne halt yemeye almıyorsun bu ne ya bu nasıl bir saçmalık ya... 90 dakika oyunda tuttuğun Bruma 1. golde baş sorumlu ardından alda at pası dışarı attı.

Burası çocuk yetiştirme yeri değil Hamza Hoca sırf adamı kazanacağım diye 3 puandan ettin bizi

Fantazilerin ağzımıza etti. Bundan sonraki sezon seni bu takımda görmek istemiyorum bu sezon şampiyon falan da yapamazsın çünkü sende bütün maçları kazanacak kapasite falan yok. 1 yaparsın hatayı eyvallah, 2 yaparsın ama her maç aynı halt, maç içi değişikliklerinde akıllanmıyorsun olmuyor senle olmuyor!!!

Bende savunurdum bu güne kadar. Yasin - Dze değişikliğinden sonra korktum istanbul top yapmaya başlayınca. Maç sonu delirdim sonra. Her yazdığında haklısın, çocuk gibi TD gerçekten. İyi oynayan takımı daha 60'lı dakkalarda bozmak. Kala 20 dk'da da izlemek.

sampiyon yapsa dahi sezon sonu gitmeli, ama albayrak tekrar yönetime girerse hamza kesinlikle kalir

2 hafta üstüste hoca fişi çekti. Manisa maçına bakıp dzemaili yi FB maçında hamit-dzemaili yi oynatsin diyen futbol cahillerine de ders niteliğinde bir oyun oldu. Hoca da her oyuna aldığında standart performans gösteren telles emre gibi adamlar varken dzemaili yi almak büyük fiyasko. Geçmiş olsun.

Dzemaili'nin suçu yok ki..Adam girdikten sonra da iyiydi ama adamı sol açık oynattı Hoca. Hamit'i sağ kanada Bruma yerine alıp Dzemaili'yi ortaya koysa ve Yasinle devam etse hiç sıkıntı olmazdı.

Son hafta 8taştan puan alıp tuttuğu takımı şampiyon yapar.
14.03.2015

Hoca nasıl bir hata yaptıysa beyni durdu son değişikliği bile yapamadı. Şu an eminim beyin errör olmuştır. Maçı falan seyrettiğiyok rıdvanı dinliyor sadece. Brumayı yasini oynatma dedi fbmaçında oynatmadı. Bu hafta cemaliyi oynatmakı dedi oyuna aldı. Şimdibeyin bitti onda. Haftya yasin rezalet bile oynasa 90 dakka çıkaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt