Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep Terim'in suçu beyler.

Devre arası saçma sapan 9 adam aldıran Mancini denen İtalyan kazmasının, O'na dur demeyen Başkan'ın, sonra gelip melo'yu libero Sneijder'i ön libero oynatan bir başka İtalyan kazmasının suçu yok ama suçlu Terim.

Terim'i bir daha asla Galatasaray'da görmek istemem. Estonya mı Letonya mı maçı öncesi yaptığı terbiyesizlikten sonra bitmiştir zaten ama adam gideli 2 sene olmuş hala Terim.

Bence en iyi bildiği işe yani kebapçı çıraklığına geri dönsün!!! Galatasaray 10 gömlek büyük geldi kendisine.

Tepkiler çok aşırı. Hamza hoca olmasa şu an şampiyonluk yarışında bile değildik. İki haftadır çok saçmalıyor ben de katılıyorum. Ama annesine kadar küfür eden gördüm burada. Yazıktır günahtır

Hamza Hamzaoğlu: "Dördüncü yıldız bu maçtan sonra daha şart oldu. İnşallah başaracağız.

:confused:

Her maç özür dile, ama şampiyonluk gitti.
Şimdi rakiplere de moral verdin.

Tribun Dergi@tribundergi 5 sn.5 saniye önce
Hamza Hamzaoğlu: "Yasin'i çıkarana kadar basan bir takım vardı. Benim hatamdan kaynaklanan bir durum oluştu. Bunun tüm sorumlusu benim."

Bu son olsun hoca.Özür dileme düzelt artık.Hala şansımız var.10 galibiyetle şampiyon oluruz.

Valla ben 1 hata daha kaldıramam malesef ligin boyuda kaldırmaz ya bu ders olur maç içi hatalarından ders alır (ki sanmıyorum) yada kendine anadolu takımı seçer sezon sonu. Hala şansı var toparlar ve mantıklı davranırsa

özür dileme hatalarindan ders cikar be adam bu bize yeterdi

Bu kaçıncı özürü oldu ya ? Hata yap yap özür dile. Oldu cnm.

Hamza Hamzaoğlu: "Dördüncü yıldız bu maçtan sonra daha şart oldu. İnşallah başaracağız.

:confused:

Yav neyi başariyon.Elindeki şampiyonluğu verdin.Şikeciler bu saatten sonra iceride disarida döve döve alir.Herkes sen gibi vasifsiz degil.Tabi tarlalar da sürülür bu sürecte.Ah Hamza ahh...

Balıkesir maçında da aynısı oldu.Yasin'i çıkarıp Umut'u almıştı.Balıkesir 10 kişilik haliyle baskı oluşturmuştu bize.Yasin'i çıkarmasın artık.

Fener maçına bile bu kadar canımız sıkılmadı.Rezalet bir şey bu başka tanımı yok.

Hala özür mu diliyor la bu? Anasını satayim maç sonu röportajlarinin yarısı özürle geçiyor.

bursa fener ve bugün başakşehir 3 kritik yanlış hamlelerde 7 puan kaybettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt