Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.566
- 2.217
- 1.813
Özür dilemiş de arkadaş göz göre göre yapıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23 yaşında adam gelmiş bana bilmiyon diyoTerimin önceden takımı ortada bıraktığı dönemleri bilmediğin/yetmediğin için böyle yazman normal.

Tribun Dergi @tribundergi 5 sn.5 saniye önce
Hamza Hamzaoğlu: "Yasin'i çıkarana kadar basan bir takım vardı. Benim hatamdan kaynaklanan bir durum oluştu. Bunun tüm sorumlusu benim."
Bu son olsun hoca.Özür dileme düzelt artık.Hala şansımız var.10 galibiyetle şampiyon oluruz.
Sürekli basit basit hatalar yap. Sonra özür dilerim. İşin kolayını bulmuşsun hamza.Tribun Dergi @tribundergi 5 sn.5 saniye önce
Hamza Hamzaoğlu: "Yasin'i çıkarana kadar basan bir takım vardı. Benim hatamdan kaynaklanan bir durum oluştu. Bunun tüm sorumlusu benim."
Bu son olsun hoca.Özür dileme düzelt artık.Hala şansımız var.10 galibiyetle şampiyon oluruz.
senin yaptığın mallıklar ile mi olacak bu diye soran 1 gazetece nasıl çıkmamış arkadaş yaHamza Hamzaoğlu: "Dördüncü yıldız bu maçtan sonra daha şart oldu. İnşallah başaracağız.
![]()
Hamza Hamzaoğlu: "Dördüncü yıldız bu maçtan sonra daha şart oldu. İnşallah başaracağız.
![]()