Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değişikliklerin hepsi yanlişş.Aldiğimiz maçi eluyle verdi yaww.

Geldiği aydan beri yazdım Lucenin yardımcısı olacaksa seneye kalsın yardımcısı olsun yada gitsin antremanlarda yağmur yağarken Terime şemsiye tutsun.

Tamam hatalı yani de Hamza hoca gelmeden önce Yasin diye bir oyuncu piyasada var mıydı... Herhalde inat olsun diye çıkaracak değil.

Esas saçmalık 1 değişiklikle takımın bu kadar dengesinin bozulması. Şampiyonluğa oynayan bir takımın bu kadar kırılgan olmaması lazım.

dağılmış fbyi bjkyi havaya soktun hocam

haftaya derbiyi rahat rahat izlemek varken ne hallere düştük.

4 maçta kazanırsak şampiyon oluruz dedik 2sini kaybettin
kasımpaşa ve trabzon maçlarında da rakiplere kıyak geçmenden korkuyorum artık.

Oynatır oynatmaz bilemem ama Aydın'ı Sinan'dan üstün kılan nedir? Fener maçında 18'e giren adam bu maçta neden yok mesela?

Hamza hocanın saçmalıklarını savunmuyorum ama 20 yaşında adam yedekte bekleyeceğine paf takım ile oynamalı bence o yüzden neden yok diye kızamam Aydın niye var diye kızarım ama :)

Kuş hamza

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam hatalı yani de Hamza hoca gelmeden önce Yasin diye bir oyuncu piyasada var mıydı... Herhalde inat olsun diye çıkaracak değil.

Esas saçmalık 1 değişiklikle takımın bu kadar dengesinin bozulması. Şampiyonluğa oynayan bir takımın bu kadar kırılgan olmaması lazım.

can kardeş ilk değil ki bu
her hafta yasini çıkarıyo biz ya yasin çıkarmı ya yasin niye çıkıyo diyoruz.
bu hafta patlak verdi sonunda.

aslında haftalardır yasinin çıktığında pozisyonlar verdik ama hoca göremedi bunu.

can kardeş ilk değil ki bu
her hafta yasini çıkarıyo biz ya yasin çıkarmı ya yasin niye çıkıyo diyoruz.
bu hafta patlak verdi sonunda.

aslında haftalardır yasinin çıktığında pozisyonlar verdik ama hoca göremedi bunu.

Yasin-Telles değişikliği kotarıyordu yine hatta bazen iyi oluyordu daha diri oluyordu sol kanat ama sen dzemailiyi sol kanada alırsan patlarsın bence hatayı burada yaptı Yasin'i çıkarmasından çok

57678

İkinci baskısına yetişir Hamza.

Ilk 11 kadrosunu begeniyorum ama her sefer yanlis degisiklikler yapiyor. Noob'mu yoksa bilerek mi yapiyor?

Oncedende soylemistim bu ku$a guvenilmez. Acil yabanci teknik direktor lazim sezon sonundan. Camiayi ku$lar ele gecirmis. Ancak devlete yalakaliklar yapiliyor.

Yasin'in çıkması sorun değil, topu karşı sahaya taşıyacak adam sayısının azalması sorun. Telles'i alıp Olcan'ı öne çeksen maçı bir şekil bitireceksin. Topu rakibe verdiğin an kontrolü kaybettin ki bu ilk de değil.

Hamza Hoca'daki bal Mancini'de ve Prandelli'de yok. Dikakt ederseniz Hamza Hoca ile doğru dürüst iyi oynayıp da kazandığımız maç da yok. Hep son dakikada atılan goller + skorun üstüne yatıp kazanılan maçlar. Hatta bazı maçları var ki skorun üstüne yattığı zamanlarda gol yiyip puan da kaybedebilirdik.

Yasin-Telles değişikliği kotarıyordu yine hatta bazen iyi oluyordu daha diri oluyordu sol kanat ama sen dzemailiyi sol kanada alırsan patlarsın bence hatayı burada yaptı Yasin'i çıkarmasından çok

prandelli zamanına döndük 3lü ortasaha sneijder bir kanat bir forvet

ilk yarı sağ kanat işliyodu her ne kadar bruma kötü olsada
sabri çıkınca felç oldu

tek işleyen kanat sol kanattı onuda hoca felç etti.

dediğin gibi telles olsa belki daha iyi olurdu.

Yav yeter artık özür özür özür. Bu ne ya iyice sinir bozucu olmaya başladı. Neymiş hatasını görüyormuş. Bi git işine ya.

günümüzün de hafta sonunun da sampiyonlugunda icine s.ctin... mutlu musun be adam.

he kardeşim he çok şey biliyon sen 7 senede 6 kez şampiyon olmuş adam başarısız enkazı var.

hatta devre arasında terim aradı sabriyi yasini çıkar dedi.

kime dersen de şu kaybedilen maçta terime laf atana beyin yanmış derler.
Bu maç için değil genel olarak ben hep Terime sallıyorum bu kadronun oluşmasında vasıfsız yerlilerin dolmasında Terimin payı var.uzun uzun yazmıştım eski konularda bi daha yazmıyım nedenlerini.
Federasyona gidip söylemlerini unuttuğunu falan.federasyona gidince yabancı sınırı ile ilgili laf etmedi yönetim bi yerleri yırttı değişsin diye değişmedi yönetimde sınır değişmeyecek diye bütün yerlilere paraları saçtı selçuk burakla sözleşme uzattı daha iyi yerli bulmak zor diye yerli oyuncuların kalitesi çok önemli çünkü yabancı sınırı varken

sonra galatasaray yerli oyuncu cenneti olup avrupadan elenip bonservis yükü binince birden sezon ortası yabancı sınırı kaldırmayı hatırladı ve uyguladı.en zararlı biz çıktık sınır değişmeyecek diye bütün iyi diye söylenen yerlilere paraları saçtık çünkü.Aysal da saçtı paraları umarsız.2-3 sene daha çekicez bunun acısını.Kapı gibi sözleşmeleri var.Türkiye futbol direktörünün de bunda payı olacak tabiki.Yanlışsa nedenini söyleyin.
Daha fazla Terim hakkında yazmıyım başlık Hamza hoca için çünkü.

Su maci alsak Trabzon macimiz da rahat gececekti.Inanamiyorum ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt