Bu maç için değil genel olarak ben hep Terime sallıyorum bu kadronun oluşmasında vasıfsız yerlilerin dolmasında Terimin payı var.uzun uzun yazmıştım eski konularda bi daha yazmıyım nedenlerini.
Federasyona gidip söylemlerini unuttuğunu falan.federasyona gidince yabancı sınırı ile ilgili laf etmedi yönetim bi yerleri yırttı değişsin diye değişmedi yönetimde sınır değişmeyecek diye bütün yerlilere paraları saçtı selçuk burakla sözleşme uzattı daha iyi yerli bulmak zor diye yerli oyuncuların kalitesi çok önemli çünkü yabancı sınırı varken
sonra galatasaray yerli oyuncu cenneti olup avrupadan elenip bonservis yükü binince birden sezon ortası yabancı sınırı kaldırmayı hatırladı ve uyguladı.en zararlı biz çıktık sınır değişmeyecek diye bütün iyi diye söylenen yerlilere paraları saçtık çünkü.Aysal da saçtı paraları umarsız.2-3 sene daha çekicez bunun acısını.Kapı gibi sözleşmeleri var.Türkiye futbol direktörünün de bunda payı olacak tabiki.Yanlışsa nedenini söyleyin.
Daha fazla Terim hakkında yazmıyım başlık Hamza hoca için çünkü.
valla kardeş yerli merli doldu bilmem doğru yönetilse bu takım çok rahat şampiyon olurdu.
bak terim hatasız demiyorum çok hataları var gelmesini de bir daha asla istemiyorum. mümkünse arenada maçları bile izlemesin
ama bugün takımın başında o ya da kalburüstü bir hoca olsa 3 puanı almış keyfimize bakıyorduk.
neyse bende daha fazla uzatmayacam kırdıysam özür dilerim.
Mithat Sönmez