Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç için değil genel olarak ben hep Terime sallıyorum bu kadronun oluşmasında vasıfsız yerlilerin dolmasında Terimin payı var.uzun uzun yazmıştım eski konularda bi daha yazmıyım nedenlerini.
Federasyona gidip söylemlerini unuttuğunu falan.federasyona gidince yabancı sınırı ile ilgili laf etmedi yönetim bi yerleri yırttı değişsin diye değişmedi yönetimde sınır değişmeyecek diye bütün yerlilere paraları saçtı selçuk burakla sözleşme uzattı daha iyi yerli bulmak zor diye yerli oyuncuların kalitesi çok önemli çünkü yabancı sınırı varken

sonra galatasaray yerli oyuncu cenneti olup avrupadan elenip bonservis yükü binince birden sezon ortası yabancı sınırı kaldırmayı hatırladı ve uyguladı.en zararlı biz çıktık sınır değişmeyecek diye bütün iyi diye söylenen yerlilere paraları saçtık çünkü.Aysal da saçtı paraları umarsız.2-3 sene daha çekicez bunun acısını.Kapı gibi sözleşmeleri var.Türkiye futbol direktörünün de bunda payı olacak tabiki.Yanlışsa nedenini söyleyin.
Daha fazla Terim hakkında yazmıyım başlık Hamza hoca için çünkü.

valla kardeş yerli merli doldu bilmem doğru yönetilse bu takım çok rahat şampiyon olurdu.
bak terim hatasız demiyorum çok hataları var gelmesini de bir daha asla istemiyorum. mümkünse arenada maçları bile izlemesin

ama bugün takımın başında o ya da kalburüstü bir hoca olsa 3 puanı almış keyfimize bakıyorduk.

neyse bende daha fazla uzatmayacam kırdıysam özür dilerim.

Önümüzdeki 4 seneyi kurtarmak adına hayırlıdır , ,
burada eleştirdiğimizde laf eden adamlar puan kaybından sonra yazmasınlar ,
Konya maçından beridir oynadığımız bir oyun falan yoktu , istisnasız bütün maçlarda işleyen düzene çomak soktu bir çoğunu şansa bala kazandık ,
Haftalardan beridir yazıyorum ki şampiyon yapsada yapmasada sezon sonu tüm ekibiyle beraber kovulmalı ,
Yabancı kuralıyla beraber bu yaz çok büyük stratejik öneme sahip bir yaz dönemi olacak hamza ve albayrak gibi çapsızların zihniyetiyle geçecek bir yaz dönemi gelecek birkaç sezonun çöpe gitmesi demektir ,
Şampiyonluğu kaybetmek hayırlıdır mali açıdan çok kayıp demektir ama sonraki 3-4 sezonu kurtarmak adına hayırlıdır ,

Yasin'i çıkarırsın ok ama öyle değil böyle çıkarırsın-yerine giren oyuncu Dzemali gibi 2metre dribling yapamıyan adamsa Sneijder'ı çıkarıcan artık,he ne anlamı var Sneijder gibi savunması olmayan oyuncuyu sola çekmenin daha da savunmayı kötüleştirdin,Yasin'i çıkartırsan Telles'i oyuna sokmak zorundasın.futbol hata affetmiyor hocam malesef.2.cisi Emre Çolak'ı oynatmalısın,oynatmassan bu takım şampiyon olamaz.3-Sneijder yıldız oyuncu ama oyunda full kalıcak diye kaide olamaz.

valla kardeş yerli merli doldu bilmem doğru yönetilse bu takım çok rahat şampiyon olurdu.
bak terim hatasız demiyorum çok hataları var gelmesini de bir daha asla istemiyorum. mümkünse arenada maçları bile izlemesin

ama bugün takımın başında o ya da kalburüstü bir hoca olsa 3 puanı almış keyfimize bakıyorduk.

neyse bende daha fazla uzatmayacam kırdıysam özür dilerim.
Terim olsa bence de 3 puanı alırdık mancini de yenerdi onunla içerde iyi oynuyoduk.Hamza hoca atın dizginlerini kaçırdı elinden artık zor olacak bundan sonra.

İyi oynayan oyundan çıkar dinlenir, nasıl taktik ama :oley:.

Her mac ayni terane. Her mac hata yapiyosun be adam.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herşeyi geçtim, böyle saçma sapan oyuncu değişiklikleri yaparsan, takım senin yüzünden puan kaybederse, hangi oyuncu güven duyar sana, hangi oyuncuyu motive edebilirsin?!

Sanki ilk defa saçma sapan değişiklikler yaptı.Bir şekilde galip geldiğimiz için bu hataları görülmedi, eleştirilmedi.Sonuca göre değerlendirme yapılıyor çünkü.

peygamber sabrı diyip şampiyonluk şansımız sıfıra inene dek küfür etmicem ama kaybolduğu gün Türkçe İngilizce Almanca Dünyadaki bütün kullanılan lügatlardan birer küfür yiyeceksin hamza hoca

Gençler (disiplin zaafiyetiyle adamları noele gönderdi, hamit umut olcan'la 1 puanı zor aldık)

Bursa (sabri yerine sinan gümüşü aldı takımın içine etti sakatlıktan sonra)

Fener (umut 90 dk oynadı, telles'i çıkardı sol kanadı da çökertti)

Belediye (2-0 öndeyiz sakatlık fln yok, olcan hamit bruma varken takımın en iyisini çıkarıyor halbuki değişikliğe bile gerek yok)

4 hediye maç..... TEBRİKLER!

Devamı haftaya gelecektir.

Şahan Gökbakar tepkisini koymuştur.

Bu adamla şampiyon olunmaz arkadaşlar kendimizi kandirmayalim. Kendi sahasında yaptığı malliklarla 2-0dan maç veren adam ilerideki daha stresli haftalarda kim bilir daha neler yumurtlar. Oyuncu tercihlerindeki adaletsizlikleri falan bir kenara bırakıyorum. Olmaz arkadaşlar boşuna hayal kurmayın.

Ya özür diliyorsun yine aynı hatayı yapıyorsun
Burak sakatlıktan yeni çıktı gittin oynattın sakatlandı bi 3 hafta daha gitti
Ardından fener maçı öncesi gittin Manisa ya karşı Sneijder i oynattın kupa maçında şans yüzüne güldü sakatlanmadı

hoca aksayan bölgeyi gördü ama yanlış tedavi uyguladı

sol taraf defans bölümünde aksıyordu ama oraya alınacak oyuncu telles olmalıydı

oyundan çıkacak oyuncuda ya Bruma yada Sneijder olmalıydı

Brumayı çıkarıp yasini sağ taraf atmak en mantıklısı olurdu

Ama olan oldu bu saatten sonra şampiyon olma şansımız düşük o yüzden bekleyip göreceğiz

yazmayayım diyorum ama hatalarından derste çıkarmıyo.bu böyle gitmez.şampiyonluk bu şekilde çok zor.

Şampiyonlar ligine katılırsak eğer Hamza ile orda 0 çekeriz aynı zamanda.

hamza hoca bu kafayla giderse sezon sonu ibre lucescuya döner mi acaba ...

70 yasinda adam salak mi da hergün kaos yasanilan Türkiye ye gelecek? Adamin orda düzeni var, yedigi önünde yemedigi arkasinda. Adam bir parmak siplatsa baskani hemen tereddüt bile etmeden 20 Milyona gider futbolcu alir.

Ben olsam hayatta gelmem Türkiye ye. Aci gercek bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt