Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar G.S sevdalısı ve onca olumsuzluğa rağmen halen daha istekli olarak takımı destekleyen bir adamı Bi Zahmet alsınlar Renktaş

Gs de yönetici olmak sevdadan geçiyorsa bu forumdan onlarca arkadaş yönetime girmeli.albayrak takım içinde yerli futbolcuları destekleyerek açıkça bi ayrıma yol açıyor ayrıca nerede kamera görse gerekli gereksiz bir sürü şey yumurtluyor kısaca GS yönetimne yakışmayan bi isim olduğunu düşünüyorum...

Apo sağ beki Uğur'u oyundan aldığında ne düşündün acaba Hamza bey ,,
hadi yaptın bi hata bu değişiklikten sonra dahi sağ tarafta tıkanan Brumayı esas mevkisi olan sol açığa at Bruma ne kadar kötü olursa olsun adam sağ beksiz oynuyor ,
hamiti çek sağ kanada Cemailiyi koy ortaya en azından maçı tut !

Avcı o değişikliği şah mat dedi.

Avcı görece daha iyi hoca olduğunu orada ispatladı bence o hamleyle.

bravo en sonunda başardın özür dilemenin de bir mantığı yok bu saatten sonra bir kulübün bir senesini çöpe attın saçma fantezilerin yüzünden

Bu akşam ciddi ciddi futbolu takip etmemi açıkcası çok sorguladım. Üzerimde o kadar negatif bir enerji oldu ki bu üzüntüye değer mi diye çokca düşünüyorum.

İyi oynayan bir oyuncu maçtan neden çıkartılır. Kötü oynayan bir oyuncu neden hâlâ sahada kalır.

Maç kötü gider anlarsın bir şey değiştirmek adına bu değişiklik yapıldı. Ama ne oyun ne de skor kötüydü ve yapılan değişikliğin de taktikle bir izahati yok.

Eğer futbol; kötü oynayan Bruma' nın, Umut' un, sarı kartlı Olcan' ın sahada kalmasını istiyor, iyi oynayan, oynadıkça coşan, skora ve güzel oyuna katkı sağlayan Yasin' in çıkmasıysa bu futbolu ben artık bırakmak istiyorum.

GT-I9300 Tapatalk

"
Al benden de o kadar.Sinirime giden başkalarının etkisinde kalması.Derbi haftasında herkes Caner şöyle Gökhan böyle,Hamza önlem almalı diye diye şikeciler hangi kadroyu istediyse onu yaptı.Bu afta Yasin takımı sürüklüyor ve sen git yasini çıkar.bu arada Yasini hep 60. dakikada çıkartıyor.
Moral bozukluğundan ne foruma girmek istedim ne de başka birşey yapmak istedim.Yine dayanamadım girdim çünkü içimdeki dökmeliyim.
Bu yıl 3. mü oluruz 2. mi oluruz umrumda değil ama bu takımda yerli hoca da istemiyorum yerli futbolcu da ve hatta mümkün olsa yerli yönetici de.Ulan bıktım bunların lanet egolarından.Herşeyi ben bilirim tavırlarından,yok şampiyonluk yerli oyunculardan geçermiş,yok yeni sözleşmeymiş,yok o niye benden fazla ücret alıyormuş vs vs vs.Lanet olsun hepsinin şişmiş egolarına.

2 hafta önce birinden 3 birinden 4 puan öndeydik. Yarin birinden 1 birinden 2 puan geri düşme ihtimalimiz var. 2 hafta hocamiz olmasaydi bundan daha beter olmazdin. Elleriyle verdi her 2 maçida.

Hamza Hocanın artıları eksilerinden hala çok fazla.Takımın başına hangi şartlarda geldiği göz ardı ediliyor, sezon çoktan kaybedilmişti bile...

O durumda aldığı takım futbol oynamayı hatırladı adeta; yine çok az maçta rakibe net oyun üstünlüğü sağlanabiliyor, iyi oynamadan kazanılan maçlar ve hatalarla kaybedilen puanlar var ama hiç olmazsa takımda bir gayret ve yardımlaşma görüyoruz; bireysel olarak verimi çok artmış oyuncular var, o gelmeden önce Yasin' den memnun olanınız var mıydı?...

Bu kadro öyle maçlarını eze eze kazanacak bir futbol oynayamaz ve bunda Hamza Hocanın çok az kusuru var; adama ne malzeme verildi de ne mükemmeliyet bekleniyorsa?!..

Hamza Hocanın artıları eksilerinden hala çok fazla.Takımın başına hangi şartlarda geldiği göz ardı ediliyor, sezon çoktan kaybedilmişti bile...

O durumda aldığı takım futbol oynamayı hatırladı adeta; yine çok az maçta rakibe net oyun üstünlüğü sağlanabiliyor, iyi oynamadan kazanılan maçlar ve hatalarla kaybedilen puanlar var ama hiç olmazsa takımda bir gayret ve yardımlaşma görüyoruz; bireysel olarak verimi çok artmış oyuncular var, o gelmeden önce Yasin' den memnun olanınız var mıydı?...

Bu kadro öyle maçlarını eze eze kazanacak bir futbol oynayamaz ve bunda Hamza Hocanın çok az kusuru var; adama ne malzeme verildi de ne mükemmeliyet bekleniyorsa?!..

Artısı eksisi varsa bile tek artısı yerli hoca olması.Artık eminim futbolcular Prandelliyi de sabote etmişler.

Şuna katılıyorum ki Hamza Hoca gelmese muhtemelen yarıştan çok önce kopardık. Bu anlamda iyi bir mentör olduğunu gösteri ve takımı psikolojik olarak ayağa kaldırdı. Ama o kadar.

Çalıştırdığı takımın büyüklüğü ile kendi kalitesi arasındaki fark belli oluyor. Kadro kalitesi düşük olsa da oyuncu değişikliklerini sürekli ama sürekli yaanlış yapmanın bahanesi olmaz bu durum diye düşünüyorum.

CL seviyesindeki maçlar ve ilk geldiği günden bu yana iddia ettiğim gibi yabancı sınırı olmayan bir transfer sezonunda çuvallama ihtimali çok yüksek. Zira sürekli yerli ve romantik duygularla düşünüyor.

....CL seviyesindeki maçlar ve ilk geldiği günden bu yana iddia ettiğim gibi yabancı sınırı olmayan bir transfer sezonunda çuvallama ihtimali çok yüksek. Zira sürekli yerli ve romantik duygularla düşünüyor.
O yüzden diyorum ki sezon sonu şansa bir şampiyonluk gelecek 3-4 sezon için felaketimiz olacak ,
açıkcası şampiyon olursak bu kendimi bildim bileli sevinemeyeceğim ilk şampiyonluk olacak !

Artısı eksisi varsa bile tek artısı yerli hoca olması.Artık eminim futbolcular Prandelliyi de sabote etmişler.
Abartmayin. Olcan, Yasin ilan ettigimiz ''çöp'' oyuncular Hamza geldikten beri iyi oynamayi basladilar, Bruma, Emre ve Koray'a daha fazla forma sans verildi. 50 goldan fazla atmisiz. Hamza hocanin eksikleri olmasina ragmen baya da katkida bulundu. Bunu görmeyen net hater.

Tek artisi türk olmasi, türk oyunculari takimi yönetiyor yoksa kimse diyemez umut niye bukadar forma sansi aliyor diye... yada burak öneme gecti ve o yüzden oyuna soktum filan gibi cümleleri. Oyun müdahelleri de o yüzden berbat ötesi, yani Fatih Terim kötü ilk 11 secerdi macin icinde dogrulari bulurdu, bu ise tam tersi.

hocam maçı nasıl çevirttirdin ibb ye son 10 dk. da düşmanım gelse yapamazdı kritik haftalara girerken puan kaybetmemiz lazımdı

Devre arasında az daha gönderilecek olan ve performansı Hamza Hocayla artan Yasin mi Prandelli' yi sabote etmişti sence?...

Yıllık kazancı nedeniyle yerden yere vurulan ve bunun mahcubiyetini yaşayan Hamit mi kendisinde bu gücü görmüştü?...

Yönetim marifetiyle kadro dışı kalan Sabri mi takımın kötü oynamasının sebebi idi?...

Selçuk-Burak kasden mi taraftarda tiksinti uyandıracak kadar kötü performans gösterdiler?...Ya da kendini camiaya kabul ettirme kaygısı yaşayan Olcan mı ayağını kaydırdı İtalyan' ın?...

Hiçbir dayanağı olmayan kuru kuruya komplo teorilerinden hayatın her alanında nefret ederim; yabancı bir TD başarılı olamadığı zaman senaryo belli, hatırı sayılır bir kitle de kendini inandırmaya hazır...

Şampiyon olacağız her şeye rağmen bunu unutmayın arkadaşlar , 4. Yıldız bizim !!

2 haftada Prandelli olan birisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt