Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim sen de bizim kadar kahroluyorsundur dünden beri, yoksa hatalarindan ders cikarmazsin herhalde.

Ah hoca ah, saçmalamasaydın şimdi şampiyonluk şarkıları söylüyorduk.

Daha ligde çok şeyler değişir, ilk defa lig izlemiyorsaniz bu puan kayıplarına şaşirmamaniz lazim biz de kaybedeceğiz fenerde, bjkde böyle olacak futbolun içinde var bunlar.

eğer hatalara devam edeceksen tirübünden izle maçları.GS teknik direktörsüz şampiyon olmuş bi takım,yine başarır.başımızda sen varsın da ne oluyo?maçları veriyosun hoca!

Son düzenleme:
Daha ligde çok şeyler değişir, ilk defa lig izlemiyorsaniz bu puan kayıplarına şaşirmamaniz lazim biz de kaybedeceğiz fenerde, bjkde böyle olacak futbolun içinde var bunlar.

Puan kaybı normal. Hamza Hoca'yı baştan sona suçlu tutmayı da anlamıyorum. Ancak Maçı son 10-15 dakikada 2-0'dan ve oyuncu değişiklikleri ile verirsen garip karşılanır.

elbette olacak Kemal reis ama dünkü puan kaybı normal değil.

bak tsye mersine akhisara deplasmanda kaybedersin tamam ama kendi sahanda 2-0dan maç vermenin izahı yok.

Tamam olan oldu boşverin fenerin yenilgisine sevinelim. Zaman şikebahçeye Gülme zamanı

Bir de arapın yerine özür dile Hamza. Alıştın nasıl olsa her puan kaybında "suç benim, özür dilerim" deyip sıyrılıyorsun işin içinden. Seneye görmek istiyorum seni de vasıfsız yerlilerini de.

Ismail kartal'dan betersin demistim. Sozumu geri aliyorum. İsmail kartal senden de betermis :)

Ben de çok kızgınım ona ama yeni sezonda da hocamız o olmalı, tabii gereksiz mütevaziliğini bırakarak. Her fırsatta özür dile, her yenilgide "hata benim" de. Bunları bırakması lazım. Hatanı görüyorsan ders alıyorsan ne alâ. Diyelim gönderdik kimi getireceksin. Yabancı desen kelimesi bile herkesin tüylerini diken diken ediyor, yerli desen boşta kimse yok. (Şenol güneş iyi olurdu) Sonuçta kendi kurmadığı kadroyla bile iyi bir grafik yakaladı bu adam. 1 sezon daha krediyi hakediyor. Yasini çıkarmasının da tek açıklaması olmalı; "elimde zaten 2-3 tane yaratıcı oyuncu var, skor da zaten 2-0, yasini alayım da sakatlanmasın Allah muhafaza" Aklıma başka bi sebep gelmiyor.

Dün yazdim, uyari aldim. Beyler Allahaskina, Sneijder, Melo, Muslera ve Hamza Hamzaoglu!! Hedef Sampiyonlar Ligi Ceyrek Final ve Hamza Hoca. Takim yenilse cikar aglayip özürdiler. Birakin, Mancini ile devam edilecekti 2 sene sabir gösterilecekti bakin noluyordu o zaman. Neymis yerli cocugumuzmus. Ben de Gsliyim, ben de calisayim o zaman.

Bu adamla cl olmayacağıni içerideki Arsenal maçında gördük zaten. Çıkardığı takım, oynatmaya çalıştığı futbol, kafa yapısı vs. Seneye kesinlikle bizimla deyılsın.

Hoca gerçekten puan kaybettirdiği tüm maçlarda hatalı.

bu sene umarım şampiyon yapar ve ayrılır. Yıllar sonra eksikliklerini giderdikten sonra gelmesi daha iyi.

Hoca gerçekten puan kaybettirdiği tüm maçlarda hatalı.

bu sene umarım şampiyon yapar ve ayrılır. Yıllar sonra eksikliklerini giderdikten sonra gelmesi daha iyi.
Sorun işte burada. Şampiyon olursak 100% kalır. Şampiyon olamasak bile yeni yönetime bağlı, ki onların da Hamzaoğlu ile yola devam edebileceklerini düşünüyorum.

I am the one who knocks!

Sorun işte burada. Şampiyon olursak 100% kalır. Şampiyon olamasak bile yeni yönetime bağlı, ki onların da Hamzaoğlu ile yola devam edebileceklerini düşünüyorum.

I am the one who knocks!
Öncelik şampiyonluk bu sene. Nasıl olursa olsun şampiyon yapsın. Sonrası yeni yönetime kalmış.
umarım görürler gerçeği ama dediğin gibi hamza hoca ile devam edeceklerdir.

Gentleman lik ile bu futbol aleminde basarili olamassin, hep sessiz kaliyor, fener macini resmen tek izledi. Insan biraz da yeri gelince koparmak isticek.

Hep ben hata yaptim, Wesley oynamak istedi, Burak karsima cikti yüz yüze geldik onu oyuna o yüzden aldim filan, olmuyor olmicak. 30 Yasinda birisi degil. Yarin obür gün bir Emenike geldi, hayatta bas edemez, Fatih Terim i sevmiyorum, ama oyuncularini kontrol altinda tutmasini biliyor, ve Hoca öyle olmali. Ve ama onun da Fatih Terim gibi ders almam gibi bir tavri var, tabi daha iyi niyetli söylüyor ama, hatalarindan ders almadigi baya görünüyor.

Çok mükemmel bir teknik direktör değil.
Çok rezil bir teknik direktörde değil.
Standart orta düzey bir teknik direktör.
Yalnız eminim kariyeri boyunca Galatasaray'la devam etsin etmesin hiç bir zaman çok rezil bir teknik direktör olmayacak.
Çok mükemmel bir teknik direktör olması hakkında gelecek sene ki performansına göre karar verilebilir.

Hamza çok büyük hata yaptı evet. Hiç mantıklı bi yanı yoktu kararının. Ama bizim futbolculardada var bi yerde suç. 25 dakika 2 farkı koruyamayacaksan ne işin var sahada. Bi gün belliydi böyle bi maç vereceğimiz. Keza aynıları Sivas ve Balıkesir maçlarındada olmak üzereydi hatta Erciyes.

Yasin' in oyundan çıkışı kadar, Sabri' nin yerini mecburen Tarığa bırakması ve zaten ofansı kadar defansı da kötü olan Bruma' nın sahada kalmasıda hatalı.

Golleride bu kanattan yedik zaten. Bruma çıkarken sağ tarafa Yasin, sol tarafa Olcan, sol beke de Telles geçmeliydi. Umut yerine de Pandev girmeliydi.

Maçı kaybetmemizin nedeni sadece Yasin' in çıkmasıyla alakası yok.

Ben bu halimle bunları yapıp oyunu domine ederdim. Acemilik mi diyeyim, duygusallık mı diyeyim bilemedim.

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt