Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasimpasa maçini içine ziçma, diger maçlarini da içine ziçma derim.

şu an fenerle 4 puan fark olacaktı bjk ile 1 puan haftaya fener bjkya çakacatı iki takımda şampiyonluk yarışından kopacaktı yaktın hoca bizi

Fenerle aradaki farkı açma imkanını yedin aklıma geldikçe deliriyorum.Ama şanslı adamsın fener-bjk derbisi var daha.Umarım haftaya yine fantazi peşinde olmazsın.

bu fenevi elinden kacirdin ya tebrikler valla

koysaydik simdi sampiyonlugu garantilemisik 10 puan farkla

Fenerli hamza bi iki haftaya kalmaz yine ikram eder. Boşuna umutlanmayın.

eger akilli olsaydin haftaya buyuk $ikeciler kucuk $ikecileri yendiginde sampiyonlugunu ilan edecektin. yazik

Ahh hoca ahh... Şimdi şampi demek vardı.

Ah ulan ah. 2-0'dan nasıl verdik maçı. Şu anda 4 puan öndeydik. Umarım bu ders olmuştur Hamza hoca. Zira bir kez daha abuk subuk hatan yüzünden puan kaybedersek, bu taraftar seni istifaya davet eder, bilesin.

Şu evimizdeki Bursa ve Başakşehir maçlarını alsaydık, geçen hafta derbide beraberliğe yatsaydık çoktan şampiyonluğu garantilemiştik ..

gelecek hafta tura cikiyorduk
yaziklar olsun düsündükce cildiriyorum

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ah ulan ah. 2-0'dan nasıl verdik maçı. Şu anda 4 puan öndeydik. Umarım bu ders olmuştur Hamza hoca. Zira bir kez daha abuk subuk hatan yüzünden puan kaybedersek, bu taraftar seni istifaya davet eder, bilesin.

ne munesabet kardesim niye istifaya cagriliyo adam gibi yonetim yokken hamzadan mucize yapmasini beklememiz dogru degil

Sen ve Ismail zorla Besiktas i sampiyon yapacaksiniz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bilicin de bunlardan aşagı kalır yok. 3 takımda da adam gibi td yok.

Bilic,Hamzaoğlu ve Arap.Hangisi en kötü bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt