Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza bu işler böyle daha iki hafta önce 5 yıllık kontrat yapalım diyordu burda bazıları şimdi veziri rezil ettiler.

Ama ben sana geldin geleli isinamadim sevmedim iyi aile babasi çocuğu olabilin ama senin firmware çok eski update filanda olmaz tam güzel Trabzonspor hocası olur senden

Sinan Gümüş için taktik bilgisi iyi degil filan demişti. Umut'un baya iyi galiba. Oyundan bile almiyor. Birde Pandev dursun dedi. Yaninda süs köpegi gibi gibi tutuyor. Herife bedava 2.5 veriyoruz. Maçta adamlar 1. golü attiginda niye önlem alinmaz. Oyuncu degiştirip oyunu sogutsana. Sen ben gibi maçlari izleyeceksen niye oradasin. Hayir yani birde iyi giden oyuncuyu oyundan aliyorsun.

1-Olcan bek filan oynamamali.

2- Bruma yedege geçmeli.

3- Telles yerine geçip Olcan öne atilmali.

4- Günter yedege geçmeli. Bizim için şu an yeterli degil. Ruhsuz.

5- Bu takim 2-0 dahi önde olsa topu rakibe verip gömülmeli. Topu çaldiginda hizla ileri gidip 3'e 4'e gitmeli.

Son düzenleme:
la nesini tartisiyorsunuz hala yahu
ilk geldigi zaman türkler gazla oynadi
onlarin gazi bitince takim cöktü
bu adam td falan degil
eline sanki biri(ft) bir kagit sikistirmis her mac ona göre degisiklik yapiyor sonuc ne olursa olsun

keşke tek sorun hamza hoca olsa kovulurdu ve herşey biterdi ama değil. bu kadronun sil baştan yenilenmesi lazım ama ne bunu yapacak para var ne yönetici. sneijder-melo ikilisi de yaşlanıyor doğal olarak düşecek formları gelecek çok ama çok karanlık. tek umudumuz oynadığı her maç takıma gol yediren koray ve u21 efsanesi sinan gümüş.

Hatalardan ders çıkarmakta ne?Her maç farklı gidişat farklı oyun, ezberlemekle olmaz.Oyunu ya iyi okuyorsundur ya da bu işi beceremiyorsundur.Hamza hoca ezberci.Çift forvet iyidir dedi, delik deşik orta sahayı beşlemedi, Gençler maçı 1-1 bitti.Şimdi xDzemaili'yi soktu niye soktu belli değil.Yediğimiz 2. golde sol açık kimdi?Orada şutu vuranı tutması gereken kimdi?

Durup durup sinirleniyorum şimdi fikstüre baktım resmen şampiyonluğu vermişiz. 2 haftada Fbjk 5 paan kaybetti alın şampiyon olun dediler Hamza geri çevirdi.Offf offffffff

Ya adam takimi alip nerden nereye getirdi her hatasinda kovmaya calisiyosunuz adami.Yeter ulan size hoca mi dayanir.Kadro bu daha iyisi olmuyor malesef

Hamza hocanın en büyük sorunu oyunu okuyamaması. Oyuna her zaman iyi başlıyoruz ama ikinci yarı hep düşüş oluyor.

Hamza hoca geldiğinden beri Gençler,Bursa,Es-es,Erciyes ve Başakşehir maçlarında öne geçtikten sonra berabere yapmışlar. Belki de en iyi oynadığımız Bjk maçında bile 10 kişi ile 2-3 pozisyona girdiler. Fizik olarak mı yoksa konsantre problemi mi bilmiyorum ama bu kadar iştahlı başlayıp oyunu ve skoru tutamıyorsan bir sorun vardır.

Mersin ve Sivas maçı hariç ilk yarıdan iyi oynadığımız bir ikinci yarı yok.

Yasin'i de abartmaya gerek yok.Biz o değişiklikten sonra sahaya yerleşemedik sorun bu.2-1 öndeyiz dk 85 yediğimiz gole bak amatör takım yemez.Sol açığın orada şutu çekeni tutması gerekirdi ama defansın solu bom boş.Hoca Cemali hangi mevkiye aldı belli değil.Bursa maçında ki saçmalığın aynısı.Bir değişiklik yapıcam diye takımda kimya filan bırakmadı herkesin yeriyle oynadı.Selçuk-Hamit ikilisini de bozdu.

işin kötü tarafı yasin'in bir tarafı kalkacak ve gelişmekte olan (true fact : bizim futbolcular gelişmeye 25 den sonra başlıyor) bir futbolcuyu kaybedeceğiz.

yok arkadas unutamiyorum dunku maci. dusundukce cildiriyorum. bu kadar salak salak nasil mac verebilir Galatasaray'in hocasi. inanilir gibi degil.

bir hata degil uc hata degil neredeyse her mac hatalar oluyor ve sonra ozur dileniyor. bir iki tamamda artik yeter.

sen eger hala tarik'in Galatasaray'da oynayabilecegini dusunuyorsan zaten ayni dusunce duzeyinde olamayiz seninle.

sabri sakatlandiginda oraya hamit gecmeliydi. bu arada bu mecburiyetten yoksa hamit cok iyi oynadi ortada. tarik maalesef hali sahada bile oynayabilecek bir oyuncu degil. bu degisikligi yapinca ortayada dzemailiyi alabilirdin.

ha diyelim bu hatayi yapip tarik sacmasini aldin.

tamam kardesim o zaman neden takimin o an en iyi oynayan, en moralli ve ayaginda top tutabilen tek oyuncusunu cikariyorsun. diyelim sacma bir sebepten dolayi yasin'i cikaricaksin o zaman neden bir kanat oyuncusu yada ayaginda top tutabilen birini almiyorsun. al o zaman emreyi madem bu kadar o degisikligi yapmak istiyorsun.

bu sacma degisiklikle sadece o an takimin en iyi oyuncusunu cikartmadin. ayni zamanda takimin o an icin isleyen sisteminide bozdun.

maalesef olmayacak seninle hamza hoca. bu fikrim takimi sampiyon yapsanda degismeyecek.

Galatasaray taraftari benim hocam ne zaman sacmalayacakda biz bu maci verecegiz kafasiyla mac seyretmemeli.

genclerbirligi, bursa, fb, basaksehir maclari su an aklima hemen gelen ve agir sacmaladigin maclar.

daha oncede soylemistim. hazir yabanci siniri kalkmisken bu takimin basina almanyadan akademisyen bir hoca getirilmeli ve kadro konusunda tam yetki verilmelidir.

yoksa bu is hamzayla ahmetle mehmetle olmayacak. cunku turkiyede hic bir turk hoca arkalarinda bu basin destegi varken bir cok turk oyuncusunu yedek veya kadro disi birakabilecek kapasiteye sahip degil.

gelecek hafta sampiyonluk turuna cikardik
her seyi 2 hafta icinde bok etti

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Brumayla "tarıkın" yetenekleri tartışılmaz demiş.

bana göre galatasarayın hocası değildir artık.

Şu bok liginde güle oynaya şampiyon olacakken bizi ugrastiriyorsun. Hadi gene iyiyiz fbye koydular rica ediyorum şu saçma sapan işleri bırak ve takımı adil ve korkusuz bir şekilde yönet. Galatasaray takımı 60. Dakikada 2-0 ödeyken skoru nasıl korurum diye düşünmez, 3u 4u atmayı düşünür. Buranin Akhisar olmadığıni idrak et ok babus. Oyuncu tercihlerinde de adil ol başka bir şey istemiyoruz. Hadi bakalım.

Artik birak su sacmasapan amatörce hatalari. Yat kalk meslektasin Ismaile dua et, mal oglu mal oldugu icin.

Hata yapma lüksümüz kalmadi !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt