yok arkadas unutamiyorum dunku maci. dusundukce cildiriyorum. bu kadar salak salak nasil mac verebilir Galatasaray'in hocasi. inanilir gibi degil.
bir hata degil uc hata degil neredeyse her mac hatalar oluyor ve sonra ozur dileniyor. bir iki tamamda artik yeter.
sen eger hala tarik'in Galatasaray'da oynayabilecegini dusunuyorsan zaten ayni dusunce duzeyinde olamayiz seninle.
sabri sakatlandiginda oraya hamit gecmeliydi. bu arada bu mecburiyetten yoksa hamit cok iyi oynadi ortada. tarik maalesef hali sahada bile oynayabilecek bir oyuncu degil. bu degisikligi yapinca ortayada dzemailiyi alabilirdin.
ha diyelim bu hatayi yapip tarik sacmasini aldin.
tamam kardesim o zaman neden takimin o an en iyi oynayan, en moralli ve ayaginda top tutabilen tek oyuncusunu cikariyorsun. diyelim sacma bir sebepten dolayi yasin'i cikaricaksin o zaman neden bir kanat oyuncusu yada ayaginda top tutabilen birini almiyorsun. al o zaman emreyi madem bu kadar o degisikligi yapmak istiyorsun.
bu sacma degisiklikle sadece o an takimin en iyi oyuncusunu cikartmadin. ayni zamanda takimin o an icin isleyen sisteminide bozdun.
maalesef olmayacak seninle hamza hoca. bu fikrim takimi sampiyon yapsanda degismeyecek.
Galatasaray taraftari benim hocam ne zaman sacmalayacakda biz bu maci verecegiz kafasiyla mac seyretmemeli.
genclerbirligi, bursa, fb, basaksehir maclari su an aklima hemen gelen ve agir sacmaladigin maclar.
daha oncede soylemistim. hazir yabanci siniri kalkmisken bu takimin basina almanyadan akademisyen bir hoca getirilmeli ve kadro konusunda tam yetki verilmelidir.
yoksa bu is hamzayla ahmetle mehmetle olmayacak. cunku turkiyede hic bir turk hoca arkalarinda bu basin destegi varken bir cok turk oyuncusunu yedek veya kadro disi birakabilecek kapasiteye sahip degil.