- 27 Ocak 2010
- 139.018
- 105.269
- 5.648
Hocalık senin neyine?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans istedi almadılar iyiki almadılar
adam en eksik olan mevkiye bile Uğur Demirok u istedi
FT gibi futbolcu repartuarı TR ile sınırlı FT özentisi bir antrenör, Taraftar dan korkuyor defansa şurdan bi 11 kuralım onlar bile 1 gol atar
Sana mac 11ini 1 gün onceden söyledim kanka. Bana dedin ki eğer böyle çıkarsa hoca falan değil. Zaten hoca değil. Karakterini tartışmam fakat hocalığı iyi değil. Bu maç gitti artık.
Forumdaki arkadaşların çoğunada söylüyorum, torpille devlet dairesine girmeye calışmayın. Teknik direktörlük yolunda ilerleyin. Bu kadar rezil bir teknik direktör toplulugunun olduğu ülkede sizler çok çok daha iyi olabilirsiniz.
Ftye bol bol yalakalık yaparlarsa çok rahat td olabilirler.Sana mac 11ini 1 gün onceden söyledim kanka. Bana dedin ki eğer böyle çıkarsa hoca falan değil. Zaten hoca değil. Karakterini tartışmam fakat hocalığı iyi değil. Bu maç gitti artık.
Forumdaki arkadaşların çoğunada söylüyorum, torpille devlet dairesine girmeye calışmayın. Teknik direktörlük yolunda ilerleyin. Bu kadar rezil bir teknik direktör toplulugunun olduğu ülkede sizler çok çok daha iyi olabilirsiniz.