Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocalık senin neyine?

Derhal defol git ulan. Bu nasıl savunma anlayışı, bu nasıl hücum anlayışı? Daha 20. dakikada 3e 1, 4e 2 pozisyon vermeye başlıyoruz. Defol git çapsız.

normalde yapmam ama bu gece sana fena sövüyorum gamsız hamza

Sent from my iPhone using Tapatalk

İkinci yarı Burak'ı oyuna mı sokarsın, yoksa başka yere mi o senin bileceğin iş artık Hamza.

Takımı toparladığın gibi bir güzel de dağıttın 3 haftada.

Gule gule Hamza.

Umutunu da al hadi milli takimda yanciliga devam.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Defol git. Bunun yaptığı Teknik direktörlüğü tafarelde yapar.

Defans istedi almadılar iyiki almadılar
adam en eksik olan mevkiye bile Uğur Demirok u istedi
FT gibi futbolcu repartuarı TR ile sınırlı FT özentisi bir antrenör, Taraftar dan korkuyor defansa şurdan bi 11 kuralım onlar bile 1 gol atar

neyse özür dilersin olur biter..seni td yapanında sanada..top toplayıcı bile olamazsın beceriksiz ..

Kendi yaptığı doğruları kendi yıktı ama bu takım da birde fizik sorunu var çok bariz. İkili mücadelelerde her rakip bizden üstn

Umutu izleyerek orgazm oluyor kenarda.. Skor kimin umrunda özür diler nasıl olsa maç sonu ağlar biraz..

sene sonu acilen gönderilmeli, tesadüf eseri sampiyon olursak bile bu fikrim degismeyecek. vizyon yok..

rezil bir td ıkına ıkına aldığı galibiyetler aldatıcı oldu ballı günleri geride kalınca patladı.

işin ilginç yanı böyle takıntılı manyaklar hep bize geliyor. mancini ceyhun öküzüne kafayı takmıştı. bu umut denilen futbol özürlüsüne

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak'ı forvete
Bruma'yı sola Olcan ile değiştir
Yasin'i sağa al belki bişiler değişir

Teknik direktör olmadanda kalan 9 haftayı kazanabilecek gücümüz var ,
O yüzden maçın bititmrden devre arası İSTİFA

Defans istedi almadılar iyiki almadılar
adam en eksik olan mevkiye bile Uğur Demirok u istedi
FT gibi futbolcu repartuarı TR ile sınırlı FT özentisi bir antrenör, Taraftar dan korkuyor defansa şurdan bi 11 kuralım onlar bile 1 gol atar

Sana mac 11ini 1 gün onceden söyledim kanka. Bana dedin ki eğer böyle çıkarsa hoca falan değil. Zaten hoca değil. Karakterini tartışmam fakat hocalığı iyi değil. Bu maç gitti artık.

Forumdaki arkadaşların çoğunada söylüyorum, torpille devlet dairesine girmeye calışmayın. Teknik direktörlük yolunda ilerleyin. Bu kadar rezil bir teknik direktör toplulugunun olduğu ülkede sizler çok çok daha iyi olabilirsiniz.

Sana mac 11ini 1 gün onceden söyledim kanka. Bana dedin ki eğer böyle çıkarsa hoca falan değil. Zaten hoca değil. Karakterini tartışmam fakat hocalığı iyi değil. Bu maç gitti artık.

Forumdaki arkadaşların çoğunada söylüyorum, torpille devlet dairesine girmeye calışmayın. Teknik direktörlük yolunda ilerleyin. Bu kadar rezil bir teknik direktör toplulugunun olduğu ülkede sizler çok çok daha iyi olabilirsiniz.

benden olurmu kanka?
o değil de Hakan'ı başımıza iyi stoper yaptılar ya
Sabri'yi de Dani Alves :D

Ftye bol bol yalakalık yaparlarsa çok rahat td olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt