Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skor taraftarı değilim hiç olmadımda ,
şampiyon olursak bu Hamzaya rağmen olacak ,
yabancı sınırının kalktığı yeni sezonda albayraklı hamzalı zihniyetle geçecek bir yaz dönemi ile sonraki seneleri heba edeceğiz ,

Valla şayet bir akıl hocası olursa bende isterim kalmasını ancak seneye yabancı sınırı olmayacak o yüzden ekol sahibi bir yabancı hocayla baştan kurulma (altyapı da dahil) daha mantıklı olur ama gerçekten yapılacaksa ve en az 4-5 sene ısrar edilecekse.

Ekol falan olmaz bu ülkede, o dediğin için sabır lazım. Ki bizim taraftar maçtan maça tepki verdiği için imkansız o şey. Dordmund durumunda olsaydık farzedinki kalır mıydı o teknik direktör başımızda? Bu sorunun cevabı yeterli sanırım.

Valla şayet bir akıl hocası olursa bende isterim kalmasını ancak seneye yabancı sınırı olmayacak o yüzden ekol sahibi bir yabancı hocayla baştan kurulma (altyapı da dahil) daha mantıklı olur ama gerçekten yapılacaksa ve en az 4-5 sene ısrar edilecekse.

TR''de işler maalesef öyle yürümüyor 5 senelik değil istersen 15 senelik kontrat yap 3 maç üst üste kaybettin mi bye bye derler adama bizim ülkemizde.

Emre Çolak'ı daha erken alabilirdi Umut yerine.

Oyun içi hamlelerde çok uyuşuk kalıyor.

Kendisi umut vaat eden bir hoca, sevdiğim de bir kişiliği var. Ama bu konu da hata yapmaktan korkmaması lazım.

Yoksa büyük takım yönetmesi kolay değil.

Hamzadan daha iyi yerli hoca bulma şansımız yok.
Kaliteli yabancı hocaları ne getirecek bütçe ne de onların istediği transferleri yapacak bir bütçemiz maalesef yok.
Hele hele yerli oyuncuların böyle sözleşmeleri arken yabancı hoca getirmek direkt olarak intihar olur.

Kalacaksa mutlaka deneyimli bir sportif direktörle kalmalı. Takımı tek başına kuracaksa gelecek sene yabancı kuralı kalkmışken, işte o zaman korkarım.

hocam umutu ve olcanı kes takımdan.emre çolağı oynat.brumayı da piskolojik olarak hazırlayın artık.

Emre colak degısıklıgı fıyasko. Sen hamiti sag beke koyuyorsun adam ortada macın en ıyısı. Emre c gibi top kaptırıp gol yediren bı adamı oraya koymak ıntıhardı ama iyi kurtardı

Ekol falan olmaz bu ülkede, o dediğin için sabır lazım. Ki bizim taraftar maçtan maça tepki verdiği için imkansız o şey. Dordmund durumunda olsaydık farzedinki kalır mıydı o teknik direktör başımızda? Bu sorunun cevabı yeterli sanırım.

İşte onu malesef biliyorum ama işte içten içe bir Alman veya Ajax modelinde yetişmiş bir hoca ile baştan yenilensek 4-5 seneye takımı sürekli Avrupa'nın ilk 20'si içerisinde olan bir takım haline getirir. Ama dediğin gibi bu bizim ülkede neredeyse imkansız

İşte onu malesef biliyorum ama işte içten içe bir Alman veya Ajax modelinde yetişmiş bir hoca ile baştan yenilensek 4-5 seneye takımı sürekli Avrupa'nın ilk 20'si içerisinde olan bir takım haline getirir. Ama dediğin gibi bu bizim ülkede neredeyse imkansız

Minimum 3 sene lazım. Ama yarım sezon sabretmez taraftar. Bende yoksa senle aynı düşüncedeyim.

Hoca olmazsa da alman bir sportif direktör olsun. Hamza Hoca'yı da yetiştirsin. Heynckes gibi bir direktör bulsakya mesela.

Hamza Hamzaoğlu'ndan çok iyi yardımcı antrenör olur, dert dinler, oyuncuların sırtlarını sıvazlar, öğüt verir. Bu sezon bir şekilde şampiyon olsak dahi önümüzdeki sezon başarılı olacağını düşünmüyorum.

Semih burak ve selcuk takimdan kesilirse kurtulusumuz olacak diyenler bugun g.t olduklari icin hamza hocanin degisiklikleri vs gibi konulara bok atma derdindeler,ustelik bu takimda melo gibi bir adam eksik haftalardir korayin savunmada yaptiklari malum,buna ragmen hamza hocanin yaptiklari ve takimin basina gelmeden onceki halimizde ortada bunun kiyasinin yapilmasi lazim el insaf biraz saygi, neyse yerli dusmanligina devam sonuc olarak bok atilan (bana gore ozveri ile oynayan ve bize yarista tutan)bu adamlar ile gelecek sampiyonluk.

Skor taraftarı değilim hiç olmadımda ,
şampiyon olursak bu Hamzaya rağmen olacak ,
yabancı sınırının kalktığı yeni sezonda albayraklı hamzalı zihniyetle geçecek bir yaz dönemi ile sonraki seneleri heba edeceğiz ,

Şurayı düzeltmek istiyorum çünkü Hamza hocadan önce buraya gelebilecek daha iyi isimler var Aysal gibi, Prandelli gibi, Tulun gibi. Hamza hoca ve Albayrak'tan daha çok eleştiriyi hakedenler var sezon başından itibaren düşünülünce eski yönetim ve eski hoca sayesinde bu haldeyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt