- 3 Temmuz 2012
- 138.020
- 86.871
- 5.338
aykut td miydi?
nasıl şampiyon oldu?
bu sene de hamza olur şampiyon
sen de sevinirsin
İyi bellemişsin aykutla şike yaptıgınızı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aykut td miydi?
nasıl şampiyon oldu?
bu sene de hamza olur şampiyon
sen de sevinirsin
Valla şayet bir akıl hocası olursa bende isterim kalmasını ancak seneye yabancı sınırı olmayacak o yüzden ekol sahibi bir yabancı hocayla baştan kurulma (altyapı da dahil) daha mantıklı olur ama gerçekten yapılacaksa ve en az 4-5 sene ısrar edilecekse.
Valla şayet bir akıl hocası olursa bende isterim kalmasını ancak seneye yabancı sınırı olmayacak o yüzden ekol sahibi bir yabancı hocayla baştan kurulma (altyapı da dahil) daha mantıklı olur ama gerçekten yapılacaksa ve en az 4-5 sene ısrar edilecekse.
Hamzadan daha iyi yerli hoca bulma şansımız yok.
Kaliteli yabancı hocaları ne getirecek bütçe ne de onların istediği transferleri yapacak bir bütçemiz maalesef yok.
Hele hele yerli oyuncuların böyle sözleşmeleri arken yabancı hoca getirmek direkt olarak intihar olur.
Kalacaksa mutlaka deneyimli bir sportif direktörle kalmalı. Takımı tek başına kuracaksa gelecek sene yabancı kuralı kalkmışken, işte o zaman korkarım.
Ekol falan olmaz bu ülkede, o dediğin için sabır lazım. Ki bizim taraftar maçtan maça tepki verdiği için imkansız o şey. Dordmund durumunda olsaydık farzedinki kalır mıydı o teknik direktör başımızda? Bu sorunun cevabı yeterli sanırım.
İşte onu malesef biliyorum ama işte içten içe bir Alman veya Ajax modelinde yetişmiş bir hoca ile baştan yenilensek 4-5 seneye takımı sürekli Avrupa'nın ilk 20'si içerisinde olan bir takım haline getirir. Ama dediğin gibi bu bizim ülkede neredeyse imkansız
Emre colak degısıklıgı fıyasko. Sen hamiti sag beke koyuyorsun adam ortada macın en ıyısı. Emre c gibi top kaptırıp gol yediren bı adamı oraya koymak ıntıhardı ama iyi kurtardı
senin şike sevicilerden bi farkın yokİyi bellemişsin aykutla şike yaptıgınızı.
Sabri sakatlanınca ne yapsın? Tarık mı girsin?
İşte onu malesef biliyorum ama işte içten içe bir Alman veya Ajax modelinde yetişmiş bir hoca ile baştan yenilensek 4-5 seneye takımı sürekli Avrupa'nın ilk 20'si içerisinde olan bir takım haline getirir. Ama dediğin gibi bu bizim ülkede neredeyse imkansız
senin şike sevicilerden bi farkın yok
seninle benim aramdaki en büyük fark bu işte
ben şikeyi kendi takımım yapsa da sevemem
midem o kadar geniş değil
hamit saga gecsin hamitin yerıne yekta gırsın
Skor taraftarı değilim hiç olmadımda ,
şampiyon olursak bu Hamzaya rağmen olacak ,
yabancı sınırının kalktığı yeni sezonda albayraklı hamzalı zihniyetle geçecek bir yaz dönemi ile sonraki seneleri heba edeceğiz ,