Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakta oynayacağından emin değil.o yönde bi açıklama yaptı.hocaya güvenin yani.kim iyiyse o oynar.

hala kendını kanıtlamadı.takım bu ruzgarla futbola benzer bır sey oynamaya basladı ama ben futbolculara guvenmıyorum.

Şüphesiz şu anda ülke sınırları içerisindeki en iyi teknik direktör.

Kendisine karşı ön yargılıydım ama 2 maçtır takımda pozitif anlamda gelişmeler var.Özellikle tek pas ve kaleye dikine futbol oynatması takdire şayandı.Ayrıca dinamik ve genç futbolculara da şans vereceğini düşünüyorum.Devre arasında kaliteli bir santraforla bu takımı çok iyi bir yerlere getirebilir eğer futbol mantalitesini aynen devam ettirirse.
Tebrikler ilk lig galibiyetin için.

bukadar kisa sürede fark yaratan birisi...
süper ama yinede biraz beklemek gerekir. istikrar konusunda süphelerim var azda olsa.

İyi yönde atilimlar var. Biraz daha izleyelim. Ben başarili olmasini isterim.

Egosu diğer malum arkadaş kadar yüksek olmadığı sürece bir problem yok tarzlarının benzemesinde.

Kadroyu gorer gormez icime bir sevinc girmisti Bruma ve Emre colaki gordukten sonra sneijder ve selcugun yeride iyidi tellesinde olmasi artiydi hepsi super oynadi Hamza Hamzaglu ya helal olsun bi haftada makinayi geri calistirmayi basardi

Burak'ı ofsayttan kaçırmak için geride oynatmış. :D Adam tam bir taktik deha. Saygılar hocam.

şans bulamayan çok yetenekli oyuncularımız var,onlar yeni transfer gibi olacak dedi.ben oraya takıldım.koray ve sinan gümüşe şans ver hocam.

Yerli hoca etkisi var takımda. Hocayı olumlu olumsuz eleştirmek için henüz erken. Son derece vasat bir ligimiz olduğu için mücadele, yardımlaşma üst düzey oldu mu kazanmaya daha yakın taraf olursun. Bizimki de öyle bir şey, kaçak futbol oynamaya çalışmadı kimse. Umarım devamı gelir.

Hamzaoglu bu aksam cok güzel bir hamle yapti, Yektanin yerine Emre Colagi koydu. Selcuk Melonun yerini doldurdu, ve Emre Colak Selcugun yerini doldurdu, cokda iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt