Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmanda maç kazanmak ayrı bir yetenek ister. O yüzden benim için asıl kıstas şu an için Konya maçı.
O maçta da eğer takım eskiye göre iyi bir performans gösterebilirse doğru yolda demektir.

İşin çok zor Hamza Hocam kısa vadede senden büyük işler bekleniyor eğer başarabilirsen bu yükün altından kalkabilirsen gerçekten helal olsun şu durumda mourinhoyu gelmiş olsaydı sana olan inancım ona olmazdı nedenini bnde bilmiyorm ama sana güveniyorum.

Taktik anlamında Fatih Hoca ile önemli bir farkları var. Bunu Hasan Şaş'ın konuşmasından da anlayabiliriz. Hasan Şaş , oyunu tutma adına kanatta Bruma'yı çıkarıp orta sahaya yakın bir oyuncu almak gerektiğini söyledi. Fatih Hoca da genelde bu yöntemi tercih eder ve oyunu ortadan geliştirmeyi istiyordu. Hamza Hoca ise ısrarla topu hızlı bir biçimde kanatlardan yönlendirmeyi istiyor. Bu bizim için çok önemli bunu başarırsak , yıllardır açmakta zorlandığımız kapalı savunmaları da rahatça açarız. Özellikle deplasmanlar için çok önemli.

İkinci konu ise Burak ile ilgili , Burak ve Umut ikilisini aynı son Kazak maçındaki gibi oynattı. Burak'ı geride oynatma fikrini acaba Hamza Hoca mı Fatih Hoca'ya önermişti. O maç Burak yine iki gol attı biri penaltı biri de kalecinin hatası ama dün bakıyoruz yine öyle ya da böyle iki gol atıyor ve ofsayta düşmüyor. Gerçekten dünkü maçın planı çok çok iyiydi. Konya gibi zor bir deplasmana nasıl hazırlanacağız bakalım.

Gönülden Galatasarayli, genc, hirsli, dinamik ve belli bir sisteme inanan ve oynatmaya calisan bir hocaya sahibiz.

Hamza hocaya destek olmayalim da kime olalim? Ona sabretmeyelim de kime edelim?

akhisarı küçümseyemeyiz iyi top oynayan bir ekip ama asıl ak koyun kara koyun konya maçında belli olur
hep deplasman hemde zor maç

Uzun zaman sonra zevk verdi takım. Helal olsun Hamza Hoca. Bozmadan böyle devam inşallah..

"İşimin kolay olmasını isteseydim Akhisar'da kalırdım. Güzel bir koltuk, köfteci ramiz, tanrı ve tanrıdan sonra ben"

B4MUMk5CcAABHxf.jpg:large

Galatasaray'ın Arsenal karşısındaki ilk 11'i: Muslera, Tarık, Semih, Hakan, Telles, Bruma, Melo, Emre, Sneijder, Umut, Burak

Semih yerine Korayı oynatsana hocam.

Hocam şu ' futbolcu kötüyse benim yüzündendir' lafını bir kez daha dinledim ve yine aynı düşündüm. Gereksiz bir açıklama. Morali yüksek tutmak adına kendini zora solma. Fazlasıyla alaturka bir yaklaşım bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt