Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysalcılar pusuda bekliyor maçın ilk dakikasından sonra olabilecek her olumsuzlukta buralar şenlenir :D

Aysalcılar pusuda bekliyor maçın ilk dakikasından sonra olabilecek her olumsuzlukta buralar şenlenir :D

Ünal Aysal'ı severim, Galatasaray'a büyük hizmetleri olmuştur. Bu Hamzaoğlu'nu sevmediğim anlamına mı geliyor yani? Çok alakasız
Hamza hocayı çok sempatik buluyorum ve güveniyorum.

akhisarada aynbı kadro arsenale de

real madride de aynı kadro elazığspora da

mantığınıza sizin ya

inş 0-2 fln biter

o kadar dedik gaza gelmeyin hemen diye
bu kafayla bir bok olmaz bizden
kendi ligimizde birbirimizi yiyip dururuz anca

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Fatih Terim kafasından çık hatta ondan ögrendigin ne varsa sil gitsin Aksihar günlerini filan hatırla.Arsenala Çift Forvet Bruma Sino Emre ile çıkmak cesaret değil aptallık hele bu çift forvetin topa bomba muamelesi yapan ortasaha özellikleri 0 olan tiplerse.Ya bitane dogru düzgün akıllı futbol oynatacak adam gelmicek mi bize 4-5-1 yap çık işte illa şapkadan tavşan çıkaracak vayy bee dicek millet pehhh.

Şu çift forvet sacmaligindan bir turlu kurtulamadik.

Tarık 2 top kaybetti 10 kerede mevkisni kaybetti 27 dakikada... Telles'de bir o kadar kaybetmiştir..

Ya çift forvet ne alaka adam Burak'ı geride kullanıyor tek forvet oynamıyoruz...

Maçtan evvel yazacaktım işim çıktı bu maça 2 merkezle çıkmak intihar intihar intihar...

O yetmiyor kenarda Tarık var çok acil 4-3-3 e dönmeli Hamza hala izliyor , maç 6-0 olmadıysa şansımızdan... Dedim 3-0 oldu...

Devam 3-5 hücumcu daha koy Sneijderi kaleye al Tellesi tarığı hücumcu yap.
Aman her maç burağı oynatmayı unutma.

rezil ettin bizi takimi sahadan cek

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sapkadan tavsan çikarmayi sana kim ögretti? Arsenale oynuyon be adam. Akhisarmi sandin karsindakini?

Bir seyleri neden bu kadar kisa zamanda buyutup kisa zamanda yerin dibine sokuyorsunuz ki?

Adam Eskisehir ile Akhisar'i yendi, Avrupa'yi feth etti havasina girenler vardi.

Bu takimdan avrupa'da bir cacik olmaz anlayin sunu. Orasi TR ligi degil ki 5 pozisyon verip 1 gol yiyeceksin. 5 verince 3'unu atiyorlar iste.

Hamza'ya da zaman verin. Eskisehir Akhisar maclari onun eseri degil zaten. Bu macta degil sunu da anlayin. Adamin elinde sihirli degnek yok!

Hamza ya güvenmiyorum dediğim için bozulanlar olmuş. Kimmiş Hamza ? Şampiyonlar Ligi çocuk oyuncağı değil. Çoluk çocuğun elindeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt