Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaldığı sürece,bir maç 5 atarız,bir maç son dakika kazanırız,bir maç son dakika veririz,hadi oğlumlarla maç çevirmek için yırtınırız falan.Bu sezon şampiyon yapmak takımı öyle herkesin abarttığı kadar büyük bir mesele değil.İsmail Kartal gibi bir adamdan bahsediyoruz.Ligdeki sıralaması ortada.Demogojiye gerek yok.Ayrıca gitti denilen sezonda tekrar bizi hayata döndürdü saçmalığından da sıkıldım.Sabah akşam küfür ettiğimiz prandelli 10. haftada sadece 1 puan gerideydi.

11069608_918910691500960_1588684649408454009_n.jpg

Prandelli döneminde liderle aramizda 1 puan fark vardi fakat fikstürümüz kolaydi. Fbyle Sivasla Eskisehirle Kasimpasayla icerde oynadik.Bursayla oynadigimizda Bursa kötüydü. İcerdeki Eskisehir, TS maclarindan 1 puan aldi. Balkes ve İBBye deplasmanda gol atamadan 6 gol yedik. Hamza Hoca GSye geldi. Puan kaybetme lüksü bile yoktu. Takim fiziksel acidan kötüydü.

Hamza Hocanin hatalari yok mu? Tabiki var. İBB macinda Yasini oyundan cikarmasi, Fb macinda ilk11de bastlatmamasi. (Telles Gökhana baskiyi geride uyguladi, Telles icin kanat yeni bir mevki, ne zaman baski yapacak, ne zaman pres yapacak bilmiyor) Yasin olsa, Gökhana hucuma cikamazdi. Fbnin baskisinda Gökhan belirleyici bir faktördü. Burakta 3.bölgede bu kadar yalniz kalmazdi. Olcanda sol bekte israr etti. İbb macinda 2.yari basinda cikarmasi lazimdi.

Mancini, Prandelli ve Rijkaard gibi TDleri de gördük. Bu yüzden Hamza Hocaya sabir gösterilmesi gerektigini düsünüyorum. Bu aralar cok yogunum, haftalardir foruma girmiyorum fakat Hamza Hocayi elestirenler yine ayni kisiler. Geldigi günden beri elestiriyorlar.

Son düzenleme:
Olcanin sorununun sadece kilo oldugunu düsünmüyorum. Olcan acik alan oyuncusu, üstelik takim oyununa pek yatkin olmayan türünden. Topsuz oyunda da etkinligi düsük. Olcan savunmasini gelistirirse, sol bekte daha faydali olur.

Oyuncu havuzu baya dar avrupa da basarili olmasi cok zor yabanci oyuncular serbest ama yerli oyuncu pesinde.
Nasil bir vizyon bu akisahr degil burasi.

TD Mourinho bile olsa Avrupada basari zor. Avrupayla aramizda ciddi kalite farki var.

Akhisarli oyunculari GSnin alacagi devre arasinda da cok fazla söylendi. Hic biri alinmadi. Bizim medya 1.5 sene önce Robbeni getiriyordu.

Sunu da not düsmek istiyorum...

Belki Hamza hoca bu sene sampiyon olur, ve gelecek sezon 5. yada 3. bitirir. Kimse gelecegi göremez, hele ki gelecek sezon, herkes icin Süperlig bazinda yep yeni bir tecrübe olacak. Ama biz eger Rijkaard döneminden sonra, 7-8 sene kaybetmediysek, hic bir daha öyle uzun yillarimizi kaybetmeyiz merak etmeyin... Ozamanlar da GS 2-3 sene de anca toparlanir denirken, 20 milyon avroya Arda´siz, yep yeni kadro kurup ligi iki sene domine eden adama, kadro kuramiyor dediler blogcular...

o donemi ben sikeyle bogusan italyada interin tamam 3 sene sampiyon biziz diye aciklayan baskanina ornek vererek aciklamak istiyorum

te doy un hostia

Yaptığın ayıp. Ders almam ders veririm. DZEMAILI NEDEN OYUNU ALINMAZ!! 65'den beri orta saha çöktü. Nasıl izliyorsun maçı?

3-0 da önde olsak rahat değiliz sayesinde. Biliyoruz ki mutlaka gol veya goller yiyecez ve son dakikalarda kabız olucaz.

Ulan nasıl hocasın takımın ne kadar laubali oynadığını görmüyor musun koysana otoriteni

Seneye bunla devam eder miyiz acaba ?

Serbest yabancili bir sistemden yeterince yararlanacagini dusunmuyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başakşehir maçının suçlusu Dzemaili demek beyin bedava şikebahçene kıyak yapmaya devam et sen.

Yine Yasin çıktı :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

terim olsa bu goller 3-0dan sonra yenmezdi.
hocayı pek sallamıyolar oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt