Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş lucescu'nun bizdeki ilk sezonuna nasil futbol oynattigina nasil sonuclar aldigina dair bir bilgin var mi?

Tabii ki var. CL yarı finalini kıl payı kaçırdı. Türkiye'de yaşanan en büyük şike olmasaydı 3.yildizi ilk senesinde takacaktı.
Bu benim önerim olma ihtimali çok düşük tabi.

Neyi elestirdiginizi cozebilsem belki hak veririm de fb macinda bruma yok diye elestirildi gecen hafta niye bruma oynadi diye,semih ve burak sakatlansin diye dua ediliyordu sakatlandilar ne oldu peki koray denen alman altyapisini aldi diye pohpohlonan arkadas ne yapiyor haftalardir takim gol yeme rekoruna gidiyor sayesinde,yasini emre colagi takima kazandiran kim? Ustelik alternatifi olmayan melo yok 1 aydir,elestiri degil yapilan maksat bok atmak ve cekememek gercek taraftar arkasinda nasil olsa hocanin , sirtida yere gelmez uzun yillarda hizmet edecektir insallah

Hamza hocaya karsi niyetin kötü olmasinin nedeni Fatih Terim´dir. Bazi arkadaslarimizin Terim nefreti, jahudilerin Hitler nefreti seviyesine gelmis. Canlari sagolsun, ama savastiklari Terim degil, aslinda kendileri bunu anlamalari lazim. Kendilerine hayalet bir düsman yaratip, adini Terim koydular.

Son birkaç sayfayı okudum Hamza eleştirenlerin ne çok bilmişliği kalmış ne bilmem neyimiz , saçma sapan istatistiklere rağmen skor taraftarlığı yapmadan aylardır yazdığım gibi inadına İSTİFA

Giysi gibi teknik direktör degistiriyoruz vallah.

Kapimizda'da Pep-Mourinho-Ancelotti var da böyle rahat konusuyorszun herhalde.

Tabii ki var. CL yarı finalini kıl payı kaçırdı. Türkiye'de yaşanan en büyük şike olmasaydı 3.yildizi ilk senesinde takacaktı.
Takım içindeki yerli soytarıların yaptıklarına rağmen hemde !

Hamza hocada 4. Yildizi takacak,hamza hocayi istememe sebeplerin nedir? Neyi yanlis yapiyor mesela sampiyon olsak bile neden kalmamali?

Hamza hocada 4. Yildizi takacak,hamza hocayi istememe sebeplerin nedir? Neyi yanlis yapiyor mesela sampiyon olsak bile neden kalmamali?

İnşAllah takar kimse kuşların şampiyonluğunu istemiyor forumda. Oyun okumada ciddi hataları var, oyuncu değişiklikleri taktik vs. Hatta rakip analizini de iyi yaptığını düşünmüyorum. Tabii en önemlisi de Avrupa'da var olmamız için kurt birisinin başımızda olmasını istiyorum. Ha yeni yönetim hepimize hadi lan oradan hamza hocayla devam ediyoruz derse o zaman yanılmak için dua ederim. Varsın biz yanılalım da Galatasaray başarılı olsun.

İnşAllah takar kimse kuşların şampiyonluğunu istemiyor forumda. Oyun okumada ciddi hataları var, oyuncu değişiklikleri taktik vs. Hatta rakip analizini de iyi yaptığını düşünmüyorum. Tabii en önemlisi de Avrupa'da var olmamız için kurt birisinin başımızda olmasını istiyorum. Ha yeni yönetim hepimize hadi lan oradan hamza hocayla devam ediyoruz derse o zaman yanılmak için dua ederim. Varsın biz yanılalım da Galatasaray başarılı olsun.

Anlatamıyoruz bunu nedense , tabelada yazan nedeniyle milletin gözü kör olmuş vaziyette ,
teknik-taktik hataları bir kenara hadi onları düzeltir tecrübelendikçe daha iyi olur ümidi olabilirde ,
Allah aşkına devre arası transfer döneminden beridir bu sene ve gelecek seneye dair açıklamalarına bir bakın buna albayrağıda ilave edin yabancı sınırının kalktığı bir sezonda bu kafa seneye bu zihniyet seneye devam ederse buna sebeb olacak olan şampiyonluk bizim felaketimiz olacak benim üzüleceğim belkide ilk şampiyonluk olacak ! ;(

Korkak, Hagi'den torpilli emekli antrenor, Romen koylusu, ceribasi diye kovduk adami. Basarilari da yine bizim formanin ligde ve Avrupa'daki agirligina baglaniyordu.

Mourinho'nun takimi da bugun 0-2'den 2-2'ye getirdi maci, on kisilik takima kendi evinde sattigi oyuncunun goluyle elendi. Futbolda var bunlar. Taraftar yenilgiye verdigi asiri tepkiyi degistirmedigi surece ne takimin borcu azalir ne de basarida istikrar saglanir.

Oyuncu degistirmeyecekse takımda kalabilir diyoruz kötü bişey demiyoruz

bugunki kadro lucescunun elindeki kadronun onda biri eder mi peki sence :) ayrica busene de rakiplerin nasil puan kazandigi ortada..

Terimin 96 da devraldigi takim dagilma surecindeydi okan bulent vs kovuluyordu hatta takimda iyi durumda degildi sora ne oldu o takim zamanla istikrari yakaladi anlatmak istedigim hamza hocanin devraldigi takimin durumuda pek iyi degildi tum olumsuzluklara ragmen su anda sampiyonluk potasindayiz,hatalari elbette oluyor ama her insan her yasta gelisime aciktir ben su an icin memnunum , istikrari yakalarsan basariya ulasirsin,her sene hoca degismez, son iki senede bunun sikintisini yasadik zaten sonuc olarak destek cikilmali

Ünlü bir düşünür der ki "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz." Vurun bakalım abalıya daha ilk 7-8 hafta sonunda kafamızdan sildiğimiz bu sezonda adam bu kadar borca ve yokluğa rağmen bizi heyecanlandırmayı başardı ve en büyük şampiyon adayı yaptı daha ne olsun yok arkadaş bu sefer izin vermememiz lazım hoca iki üç yanlış taktik hata haptı diye bu klübün yine 2-3 senesini boşa heba etmesine izin vermememiz lazım istikrar lazım artık istikrar

Ne olurdu geçen hafta Yasin'i çıkarmasaydın hoca ?

Şu siralarda Duygun dedeyle Kadıköy'de party hardmis.

:D bıtmedı ıcınızdekı yabancı hayranlıgı yabancı hayranlıgı ıle ne yapmısızda son 8 9 hafta kala hoca degısıklıgı ıstıyorsunuz? sezarınız prandellıyle padısahınız mancınıyle coktan lıge havlu atmıstık

Bugün düşündümde Hamza Hoca bu kadar eleştirileri kesinlikle hakketmiyor. Ölü olan Takımı ayağa kaldırdı . Adam fener maçı hariç mağlubiyeti yok. Elbette hataları olacaktır ama hangi td Hatasız olabilir ki. Mourinho bile hata yapıyor ama Hamza hoca daha yolun başında ve elbette hatalarından ders alacaktır.

Bence elindeki malzeme ile mucizeler yaşatıyor. Burak sakat, orta saha temposuz ve yumuşak , kanatlarda sadece Yasin'den verim alabiliyoruz. Defans zaten Allah'a emanet. Eğer Hamza hoca olmasaydı şuan şampiyonluktan bahsetmiyor olacaktık. Dün gördünüz fenerin oyuncularını, İsmail Kartal'ı takan yok. Bizim oyuncular tam tersi Hamza Hoca'ya saygı duyuyor. Daha önce bende eleştirdim ama abarttığım zamanda oldu.Zaman kenetlenme zamanı.Destek verelim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt