Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.287
- 5
- 1.023
kim gelsin yerine ?
Mircea Lucescu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim gelsin yerine ?
kardeş lucescu'nun bizdeki ilk sezonuna nasil futbol oynattigina nasil sonuclar aldigina dair bir bilgin var mi?Mircea Lucescu.
kardeş lucescu'nun bizdeki ilk sezonuna nasil futbol oynattigina nasil sonuclar aldigina dair bir bilgin var mi?
Neyi elestirdiginizi cozebilsem belki hak veririm de fb macinda bruma yok diye elestirildi gecen hafta niye bruma oynadi diye,semih ve burak sakatlansin diye dua ediliyordu sakatlandilar ne oldu peki koray denen alman altyapisini aldi diye pohpohlonan arkadas ne yapiyor haftalardir takim gol yeme rekoruna gidiyor sayesinde,yasini emre colagi takima kazandiran kim? Ustelik alternatifi olmayan melo yok 1 aydir,elestiri degil yapilan maksat bok atmak ve cekememek gercek taraftar arkasinda nasil olsa hocanin , sirtida yere gelmez uzun yillarda hizmet edecektir insallah
Son birkaç sayfayı okudum Hamza eleştirenlerin ne çok bilmişliği kalmış ne bilmem neyimiz , saçma sapan istatistiklere rağmen skor taraftarlığı yapmadan aylardır yazdığım gibi inadına İSTİFA
Takım içindeki yerli soytarıların yaptıklarına rağmen hemde !Tabii ki var. CL yarı finalini kıl payı kaçırdı. Türkiye'de yaşanan en büyük şike olmasaydı 3.yildizi ilk senesinde takacaktı.
Bu benim önerim olma ihtimali çok düşük tabi.
Hamza hocada 4. Yildizi takacak,hamza hocayi istememe sebeplerin nedir? Neyi yanlis yapiyor mesela sampiyon olsak bile neden kalmamali?Tabii ki var. CL yarı finalini kıl payı kaçırdı. Türkiye'de yaşanan en büyük şike olmasaydı 3.yildizi ilk senesinde takacaktı.
Hamza hocada 4. Yildizi takacak,hamza hocayi istememe sebeplerin nedir? Neyi yanlis yapiyor mesela sampiyon olsak bile neden kalmamali?
İnşAllah takar kimse kuşların şampiyonluğunu istemiyor forumda. Oyun okumada ciddi hataları var, oyuncu değişiklikleri taktik vs. Hatta rakip analizini de iyi yaptığını düşünmüyorum. Tabii en önemlisi de Avrupa'da var olmamız için kurt birisinin başımızda olmasını istiyorum. Ha yeni yönetim hepimize hadi lan oradan hamza hocayla devam ediyoruz derse o zaman yanılmak için dua ederim. Varsın biz yanılalım da Galatasaray başarılı olsun.
Tabii ki var. CL yarı finalini kıl payı kaçırdı. Türkiye'de yaşanan en büyük şike olmasaydı 3.yildizi ilk senesinde takacaktı.
bugunki kadro lucescunun elindeki kadronun onda biri eder mi peki senceTabii ki var. CL yarı finalini kıl payı kaçırdı. Türkiye'de yaşanan en büyük şike olmasaydı 3.yildizi ilk senesinde takacaktı.
Terimin 96 da devraldigi takim dagilma surecindeydi okan bulent vs kovuluyordu hatta takimda iyi durumda degildi sora ne oldu o takim zamanla istikrari yakaladi anlatmak istedigim hamza hocanin devraldigi takimin durumuda pek iyi degildi tum olumsuzluklara ragmen su anda sampiyonluk potasindayiz,hatalari elbette oluyor ama her insan her yasta gelisime aciktir ben su an icin memnunum , istikrari yakalarsan basariya ulasirsin,her sene hoca degismez, son iki senede bunun sikintisini yasadik zaten sonuc olarak destek cikilmaliİnşAllah takar kimse kuşların şampiyonluğunu istemiyor forumda. Oyun okumada ciddi hataları var, oyuncu değişiklikleri taktik vs. Hatta rakip analizini de iyi yaptığını düşünmüyorum. Tabii en önemlisi de Avrupa'da var olmamız için kurt birisinin başımızda olmasını istiyorum. Ha yeni yönetim hepimize hadi lan oradan hamza hocayla devam ediyoruz derse o zaman yanılmak için dua ederim. Varsın biz yanılalım da Galatasaray başarılı olsun.