Senin gibi çapsızlar bu ülkede hoca olabiliyorsa ne diyeyim bilemedim. Akhisar'da iken beğeniyordum lakin anladım ki Akhisar'a ben bile hoca olurmuşum :red: Umut'unu da al ....ir ol git... Allah'ın kepazesi seni!!
Sıkıntı şu hamza hocaya daha ilk puan kaybinda fenerli yazmak veya simdiki gibi terimin oglu tarzi yakistirmalar yapmak elestiri degil kuyruk acisidir ne alaka terimle,en basit ornek bugun emre oyuna girdiginde rezalet skandal diyenler golden sora sahanin en iyisi be yazabiliyor komik kisacaEvet biz ve gizli fbli yapilanmamiz yenilmemiz icin can atiyor. Oysa hamzanin gtunun giliyik gili diyerek tum yanlislarini görmezden gelip mal bir polyanna gibi olmamiz lazimdi. Lanet olsun bizim egomuza hamza gibi bir dahiyi elestirecek kadar aptaliz. Lanet olsun hamza sana, umutuna da lanet olsun.
₪tapa
Hamza ile ilgili bütün yorumlarımı getir karşılaştır birader. Bir tane sapma varsa senin gibi olayım. Hee fener maçından önce biraz olumlu düşünelim diye iki üç destek mesajı atttım ama tabi ki boş hayallerdi hamza çapındaki bir adam için.
Evet biz ve gizli fbli yapilanmamiz yenilmemiz icin can atiyor. Oysa hamzanin gtunun giliyik gili diyerek tum yanlislarini görmezden gelip mal bir polyanna gibi olmamiz lazimdi. Lanet olsun bizim egomuza hamza gibi bir dahiyi elestirecek kadar aptaliz. Lanet olsun hamza sana, umutuna da lanet olsun.
₪tapa
Terimin oglu yazmadim. Desteklemenin adabi uslubu vardir. Alakasiz konularda sacma sapan ironiler yapmak desteklemek degil tahrik etmek. Emreçi aldi dogru hamle umut gibi futbol ozurlusune haftalardir tahammul etmek, olcani alip 10 kisi oynatmak. Sen bardagin dolu tarafini gorursun iyi abi adam lider yapmis daha ne olsun gibi. Baskasi olumsuz tarafindan bakar bu berbat hatalarla bu is uzun sure gitmeyebilir diye dusunebilir. Ama bunun gibi dusunenleri ince ince tahrik etmeye calismak olmuyor yani.Sıkıntı şu hamza hocaya daha ilk puan kaybinda fenerli yazmak veya simdiki gibi terimin oglu tarzi yakistirmalar yapmak elestiri degil kuyruk acisidir ne alaka terimle,en basit ornek bugun emre oyuna girdiginde rezalet skandal diyenler golden sora sahanin en iyisi be yazabiliyor komik kisaca
Sen nediyon lan değişik beyinli , ,Senin neyi dogru görebilecek kapasiten var, muhtemelen zerre kadar anliyamadigin, hic bir zaman ciddi bir derecede oynamadigin bir oyun ile alakali, profesör kesilmen, seni tayyib´ten farkli mi kiliyor ? Siz Atatürkcüler, ayni Tayyipciler gibisiniz. Al birini, vur ötekini. Ki benim babamda koyu atatürkcüdür.
Ben burada Hamza hocayi ilk elestirenlerden biriyim, daha ilk maclarda su anki eksiklerimizden bahsettim. Ama sizin yaptiginiz elestiri degil, serkanin dedigi gibi kuyruk acisi.
Tipik bir arka kili. Ayrica ataturku degilim. Olsam cekinmem soylerim. Senin gibi bir taraflarimdan salak salak yorum uydurmuyorum en azindanSenin neyi dogru görebilecek kapasiten var, muhtemelen zerre kadar anliyamadigin, hic bir zaman ciddi bir derecede oynamadigin bir oyun ile alakali, profesör kesilmen, seni tayyib´ten farkli mi kiliyor ? Siz Atatürkcüler, ayni Tayyipciler gibisiniz. Al birini, vur ötekini. Ki benim babamda koyu atatürkcüdür.
Ben burada Hamza hocayi ilk elestirenlerden biriyim, daha ilk maclarda su anki eksiklerimizden bahsettim. Ama sizin yaptiginiz elestiri degil, serkanin dedigi gibi kuyruk acisi.