Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi çapsızlar bu ülkede hoca olabiliyorsa ne diyeyim bilemedim. Akhisar'da iken beğeniyordum lakin anladım ki Akhisar'a ben bile hoca olurmuşum :red: Umut'unu da al ....ir ol git... Allah'ın kepazesi seni!!

Evet biz ve gizli fbli yapilanmamiz yenilmemiz icin can atiyor. Oysa hamzanin gtunun giliyik gili diyerek tum yanlislarini görmezden gelip mal bir polyanna gibi olmamiz lazimdi. Lanet olsun bizim egomuza hamza gibi bir dahiyi elestirecek kadar aptaliz. Lanet olsun hamza sana, umutuna da lanet olsun.

₪tapa
Sıkıntı şu hamza hocaya daha ilk puan kaybinda fenerli yazmak veya simdiki gibi terimin oglu tarzi yakistirmalar yapmak elestiri degil kuyruk acisidir ne alaka terimle,en basit ornek bugun emre oyuna girdiginde rezalet skandal diyenler golden sora sahanin en iyisi be yazabiliyor komik kisaca

İçine ettin yine bravo. Umutunu da al 90 dakika boyunca başına çal rezil herif.

istatistik bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza ile ilgili bütün yorumlarımı getir karşılaştır birader. Bir tane sapma varsa senin gibi olayım. Hee fener maçından önce biraz olumlu düşünelim diye iki üç destek mesajı atttım ama tabi ki boş hayallerdi hamza çapındaki bir adam için.

Sen benim ne dedigimi cok iyi biliyorsun, verdigin tepkiden bile belli.

Evet biz ve gizli fbli yapilanmamiz yenilmemiz icin can atiyor. Oysa hamzanin gtunun giliyik gili diyerek tum yanlislarini görmezden gelip mal bir polyanna gibi olmamiz lazimdi. Lanet olsun bizim egomuza hamza gibi bir dahiyi elestirecek kadar aptaliz. Lanet olsun hamza sana, umutuna da lanet olsun.
₪tapa

Senin neyi dogru görebilecek kapasiten var, muhtemelen zerre kadar anliyamadigin, hic bir zaman ciddi bir derecede oynamadigin bir oyun ile alakali, profesör kesilmen, seni tayyib´ten farkli mi kiliyor ? Siz Atatürkcüler, ayni Tayyipciler gibisiniz. Al birini, vur ötekini. Ki benim babamda koyu atatürkcüdür.

Ben burada Hamza hocayi ilk elestirenlerden biriyim, daha ilk maclarda su anki eksiklerimizden bahsettim. Ama sizin yaptiginiz elestiri degil, serkanin dedigi gibi kuyruk acisi.

Haftaya wes yok. Rahatca Umut u oynatabilirsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak-Pandev değişikliği? Umut'un oyunda kalması???

Sıkıntı şu hamza hocaya daha ilk puan kaybinda fenerli yazmak veya simdiki gibi terimin oglu tarzi yakistirmalar yapmak elestiri degil kuyruk acisidir ne alaka terimle,en basit ornek bugun emre oyuna girdiginde rezalet skandal diyenler golden sora sahanin en iyisi be yazabiliyor komik kisaca
Terimin oglu yazmadim. Desteklemenin adabi uslubu vardir. Alakasiz konularda sacma sapan ironiler yapmak desteklemek degil tahrik etmek. Emreçi aldi dogru hamle umut gibi futbol ozurlusune haftalardir tahammul etmek, olcani alip 10 kisi oynatmak. Sen bardagin dolu tarafini gorursun iyi abi adam lider yapmis daha ne olsun gibi. Baskasi olumsuz tarafindan bakar bu berbat hatalarla bu is uzun sure gitmeyebilir diye dusunebilir. Ama bunun gibi dusunenleri ince ince tahrik etmeye calismak olmuyor yani.

₪tapa

Sen fenerliydin dimi hocam. Fenerin şampiyonlugu veriyorsun. Şimdi huzur içinde uyuyabilirsin. Umutuda al git akhisarina. Olmuyor GS boyunu aşti senin. Oyuna Müdahalen eksilerde. Sen neyi iyi yapiyorsun. herif birde cool. 3 oyuncu bile degiştirmiyor.:D

1. yari resmen herifleri sen oynattin. Otorite 0. Her maç gol mü yenir. İnsan sinirleniyor ama neyse. Fenerin şampiyonlugunu kutla ve özür dile. Şampiyon dahi yapsan fenerin malligiyla filan olur bu saatten sonra. Benim gibi izliyor maçi. Herif takintili Hep Yasini oyundan Umutu tutuyor. Herifte analiz filanda yok. Ezbere iş yapiyor. İtalyanlar sivadi diye başimiza hoca oldu. Onlarin üstünden savunuluyor.

Son düzenleme:
Yine büyük maç, yine Umut, ve yine yenilgi. Hamza'yi çok savundum ama bu büyük maçlardaki hatalari dolayi G.Saray hocasi olup olmadigini belli ettirmiyor. Simdi gerçekleri unutup sadece Hamza'yi suçlamak gerizekalilik olmus olur, lakin Fener ve Trabzon yenilgilerinin en büyük sebeplerin biri Hamza hoca oldugunu da inkar etmemek gerekiyor. Neden Olcan girdi? Neden Bruma oynatilmadi? Neden tüm sezon oynamayan Pandev simdi oynadi? Neden, ve neden, Umut effin Bulut yine oynatildi? ..... Sampiyonluk bitmedi; hala sampiyon olabiliriz ama büyük maçlardaki yaptigi saçmasapan tercihler nedeniyle gelecek sezon kalmasi mantikli oldugunu bilmiyorum.

Senin neyi dogru görebilecek kapasiten var, muhtemelen zerre kadar anliyamadigin, hic bir zaman ciddi bir derecede oynamadigin bir oyun ile alakali, profesör kesilmen, seni tayyib´ten farkli mi kiliyor ? Siz Atatürkcüler, ayni Tayyipciler gibisiniz. Al birini, vur ötekini. Ki benim babamda koyu atatürkcüdür.

Ben burada Hamza hocayi ilk elestirenlerden biriyim, daha ilk maclarda su anki eksiklerimizden bahsettim. Ama sizin yaptiginiz elestiri degil, serkanin dedigi gibi kuyruk acisi.
Sen nediyon lan değişik beyinli , ,
sen nesin necisin ATATÜRK ile ne alaka lan bu başlık kaç paralık adamsın da sen ATATÜRK 'ün adını o pis ağzına alıyon , sen git hamzayı yala !

Tipik bir arka kili. Ayrica ataturku degilim. Olsam cekinmem soylerim. Senin gibi bir taraflarimdan salak salak yorum uydurmuyorum en azindan

Girdi mi bu maglubiyet sana ve hamzaya. Hamzanin arka kili hulogg di mi daha. Baban hamzanin yanina git agla simdi

₪tapa

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt