Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takım sampıyon olur.yeter kı lıgde bu ofansıf anlayış devam etsın.umudumuz var en azından.

Komisyon alacağız diye Dzemaili ve Pandev yerine beleş M'bia,Gomis alınsa her şey çok farklı olurdu.

adamda sıhırlı degnek yok bı anda herseyı duzeltemeyecegını az cok anlamak gerek..ama oyuna mudahalelerı maalesef zayıf defanstan bıle cıkamadıgımız bellı al yektayı yada yasini olcanı 30. dk neden korkuosun anlamıyorum kı

Sinan'ın sözleşmesinde 5 maç oynama sözü varmış ilkyarı ee Aysalcılar ne diyorduk?

Muslera/sabri-chedjou-koray-telles/selçuk-emre/sneijder-burak-bruma/umut

en azından böyle çık hocam ligde
en azından bizim ligde iş görür
işi bitmiş adamlar kes

Bizim savunma hatti Arsenal, Dortmund gibi hizli ofans oyunculari olan takimlardan fark yemek icin kurulmus sanki. Bu mac uzerinden hocayi elestirmek acimasizlik olur.

Savunma konusunda mutlaka haklısınız ama savunması bu şekilde olan takımlar genelde o topu hızlı oyunculara atan ortasahalara baskıyla oynarlar genelde. Bizim hocalarımız da bunu düşündüler mi bilemiyorum ama ortasahamız Yekta-Hamit-Melo-Selçuk-Dzemaili vb. isimlerin hiçbiri rakipten top kapabilen adamlar değil. Rakibin yanında koşuyorlar sadece. Bir de buna ciddi bek eksikleri eklenince fark kaçınılmaz oluyor. Evet yine 1-2 adam kaçar ve 1-2 gol olurdu ama gelen gidenin 4 atmasındaki birinci pay ortasahamızda diye düşünüyorum.

Bu ofansif anlayış ligde iş yapar orada sıkıntı yok , ama Burak'ı kesmeye devam ederse benim desteğimi kazanır...

Hocam lütfen ama lütfen Tarık-Veysel ikilisini unut. Altyapıdan bek çıkar. Yekta-Melo-Selçuk-Dzemaili vb. unut. Altyapıdan ortasaha çıkar. Lütfen!

Skor benim için hiç önemli değil...

Hamza hocaya bir ders olmusdur. Şampiyonlar liginin farklı oldugunu görmüşdür .

Ayrıca sevindiğim bir nokta Burakı da kesebileceğini gösterdi bu iyi haber..

Hamza hocanın yapması gereken bu takıma pandev i dahil edebilmek. Pandev bu takımda her türlü oynar...

Sinan gümüşü ve korayı kazanmaya çalışmak çünkü bu 2 yetenek GS ın geleceği olabilir emre çolakla beraber..

Ayrıca şu hamiti sağ bek denedi ya biri artık hele şükür dedim...
Türkiye liginde çok rahat sağ bek oynar hamit . Sağ bek çok oynadı. ve tarıkdan falan çok daha iyi oynar.

Hocam şu kadroyu dene gözünü seveyim..

Hoca Gayet iyi oynatiyor takimi elimizdeki malzeme ile bu kadar oluyor.Hamza hoca Devre arasinda nokta transferler yaparsa o zaman takimimiz duzelir.Hic degilse Prandelli gibi full geride sutsuz oynamadik.

Hocam tarık sinan hakan balta bu maçta denenecek adamlar değillerdi.Canımız saolsun

sinan zorunluluktan oynamış.sözleşmesindeki maddeden ötürü ilk yarı 5 maç oynamak zorundaymış,yoksa portoya dönecekmiş.bu mevzu kapansın.

Devre arasi yabanci bir forvet.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Orası bilinen bişey ama devre arasına kadar bir şekilde götürmeliyiz
burakta umutta pandevde tek forvet oynayamazlar
2. Yarı için katılıyorum söylediğine ama devre arası transfer tapmayacaz dediler işte bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt