Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hoca hatasını görüp düzeltti.
Onun haricinde bu kadronun yapabilecekleri en fazla bu.
Mou gelse de bu Klopp gelse de bu, kimsenin elinde sihirli değnek yok sonuçta.

2.yarı hatasını görüp doğru değişiklikleri yaptı.
Bu maç için benim adıma önemli olan da buydu.
Prandelli gibi 80-90 arasına kadar bekleseydi o zaman sıkıntı büyük derdim ama bu maç için hocayı eleştirmek adil olmaz.

Umarım devre arasına nokta transferler yaparız.
2-3 güzel transferle daha iyi hale geliriz.
Ama sene sonunda büyük revizyon şart. :)

Hocam bir de teoride hücum oynuyoruz ama ceza alanına çok az adam sokuyoruz. Bütün oyuncular ceza alanı yan çigisi ile taç çizigisi arasına ya da yay civarına yerleşip kalıyor. Ceza alanına ortalarda sadece 1 oyuncu oluyor tehlikeli alanda. Bunu da anlat oyunculara.

İlkyarı sı*tı ikinci yarı neyse ki düzeltti.Çıkan kadro acaip kadroydu hayal kırıklıgı resmen Fatih hocasına özendi ben bilirim çift forvette çıkarım 2 kanatta koyarım 2 hucumcu bekte koyarım saldırırım patt pattt patttt dedi herhalde..Neyse almıştır inşallah boyunun ölçüsünü daha böyle saçma işler yapmaz dicem de avrupada yokuz zaten ligde yapsın pattt patttt patttt futbolu.

Hafta sonu bruma ile başlayacağını düşünmüyorum.
Olcanla başlar yada yasinle..

Pandevi koysun bu sefer ileride Burak illa oynicaksa yanına oynatmiyacaksa tek forvet oynatsın.

bunların alayını cebinden çıkarır formunda bir pandev.

Formunu da oynatırsan yakalar.

Adamı resmen yediler

burakı tek forvet oynatmaz
emre çolakıda kesmez ,meloyu oynatırsa olcanın yerinde oynar emre ç
bruma ligde iş yapar kesmemesi lazım
bence melo en zayıf halka ama işte taraftar boyutu var olayın toz kondurmuyolar

Çok adaletli olursan seni bu Türk futbolundan silerler hocam 2 hafta burağı oynatma senide gönderirler el birliğiyle.

2. yarı yaptığı değişiklikler takdir edilesi en azından yanlışları görüp birşeyler yapmaya çalıştı Prandelli olsa asla Tarık ve Burak'ı oyundan almazdı Burak zaten geriye hiç yardıma gelmedi bir orta saha gibi oynamasına rağmen.

Bu arada Sneijder'in de çok az geriye koştuğunu gördüm.

Sağlamsa Lassa

2. yarı yaptığı değişiklikler takdir edilesi en azından yanlışları görüp birşeyler yapmaya çalıştı Prandelli olsa asla Tarık ve Burak'ı oyundan almazdı Burak zaten geriye hiç yardıma gelmedi bir orta saha gibi oynamasına rağmen.

Bu arada Sneijder'in de çok az geriye koştuğunu gördüm.

Sağlamsa Lassa

Hocam Sneijder kadar iyi niyetli kaprissiz bir yıldız az bulunur.

Koşmuyor falan palavra. Adamı istediğin yerde oynat adam canla başla mücadele eder.

Deplasmandaki arsenal maçıda buna örnek...

Bu takımda çok açık olan şey Önce sneijder koyulur 11 e sonra sneijderi en veirmli kullanabilecek adamlar koyulur yanına .

Hocam Sneijder kadar iyi niyetli kaprissiz bir yıldız az bulunur.

Koşmuyor falan palavra. Adamı istediğin yerde oynat adam canla başla mücadele eder.

Deplasmandaki arsenal maçıda buna örnek...

Bu takımda çok açık olan şey Önce sneijder koyulur 11 e sonra sneijderi en veirmli kullanabilecek adamlar koyulur yanına .
Sneijder'in futbolculuguna lafimiz yok zaten. Bu devir futbolcunun ismi ne olursa olsun top kaybinda geriye kosmali, bütün üst düzey takimlar yapiyor bunu. Biz takim halinde geriye kosmadigimiz veya dogru zamanda baski yapmadigimiz icin kontra ataklarda hep eksik yakalaniyoruz orta saha bombos kaliyor.

Sneijder'in futbolculuguna lafimiz yok zaten. Bu devir futbolcunun ismi ne olursa olsun top kaybinda geriye kosmali, bütün üst düzey takimlar yapiyor bunu. Biz takim halinde geriye kosmadigimiz veya dogru zamanda baski yapmadigimiz icin kontra ataklarda hep eksik yakalaniyoruz orta saha bombos kaliyor.

Zaten kendin cevabını vermişsin bu konuda...Yabancılar bizim takımlarda bize benziyorlar. Daha doğrusu biz onlara benzetiyoruz kendimizi. Saha içi organizsayonumuz çok zayıf olduğundan, görev tanımı da tek tip oluyor bu tip yıldızlar açısından. Fakat ben yine de zaten hücum yönünden Burak ve Umut'a bel bağladığımız bir yapılanmada Sneijder'i riske atmanın doğru olacağını düşünmüyorum şahsen. Sneijder mevkiinde serbest oynamalı. Eğer tasarruf yapılacaksa, orta sahaya diri ve agresif oyuncular alınmalı. Melo-Selçuk ikilisi rolantiye bağladı artık,tazelemek gerek beyni...

Ne aldığı galibiyetler de abartılmalı, ne de bu yenilgi için yerilmeli. Şu kesin ki, olumlu şeyler var. Tamam Sinan'ın 5 maç maddesi olabilir, ama onu kullanması bana göre bir artı. Sonuçta kaleci için maç ritmi önemli ve gerekirse ligde ara ara kullanır ve kontenjan yaratırsın. Burak'ı oyundan çıkarması artı. Bruma'yı takıma monte etmeye başlaması artı. Emre Çolak'da şu ana kadar iyi katkı verdi, bunu da bir artı olarak yazabiliriz. 2.yarıda yanlışlarda ısrar etmemesi artı. Demek ki bazı şeyleri görebiliyor.

Ama oyuna müdahale de koca devre beklemesine gerek yok, bu bir eksiydi. Daha doğru oyuncuları kullanması lazım. Önlü arkalı santrafor kullanacaksan arkadaki isim olsa olsa Pandev olur. Hiç biri olmasa Sinan Gümüş olur. Ama Burak'tan olmaz. Yeteneği olmayan adam, bozuk saat misali 1-2 maç böyle içeride Akhisar'a falan oynar, göz boyar. Malum yerlilere kesinlikle taviz vermemesi lazım, yoksa kendini yakar. Mesela Emre Çolak'ı gördün, adam fena çıkmadı. Sinan'ı, Umut Gündoğan'ı, Furkan'ı da al mesela kadroya. Onların da Çolak'tan eksiği yok. Onlarda bu tarz katkılar verecektir. Yekta'ymış, Hamit'miş bunlardan ne köy olur ne kasaba. Artık bunlara yol ver. Yedeğe falan da alma, gerek yok. Sonuçta tamamen lige döndük artık. Lig maçlarında daha kolay risk alınabilir.

Tabi bu söylediklerim bundan sonrası için. Hani bazı ışıklar veriyor ama inşallah zaman geçtikçe doğru işler yapar da, iyice güvenimizi kazanır.

Konya maçından önce bu maç bence iyi oldu.
Akhisar galibiyeti sonrası konyaya gitsek belkide beklemediğimiz bir sonuc alabilirdik.

Hamza hoca bu maçla bazı şeyleri daha açık görmüşdür.
Konya maçı için daha çok umutlandım ben...

Ayrıca ben takımın sorununun kesinlikle yabancılardan kaynaklandıgını düşünmüyorum..

Yabancılarımızın çoğu iyi yabancılar. Bu ligin üstü yabancılar.

Bizim sorunumuz yerliler. Hem yeteri kadar performans veremiyorlar hemde yanlış yerde oynatılıolar bazen...

Bu takımda semih yerine Koray oynar.
Bu takımda türkiye liginde sağ bek Hamit oynar . Sabriden de tarıkdan da çok daha iyi oynar...

neyse bekleyelim görelim Hamz hoca bu maçı tekrar tekrar izler mutlaka .
Eksikleri görür diye düşünüyorum.

Konya maçından umutluyum bu maç ders oldu hamza hocaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt