Caner Candan
10 Numara!
- 1 Aralık 2008
- 12.390
- 0
- 1.361
eğer adaletli isen semih bu takımda oynamaz..inşallah sende torpil yoktur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 tan sonra renkdaş, 1 gol yetiyordu bana, o seyircinin gol sevincini yaşamasını çok istedim![]()
Tamm devam et.neye dikk4t etcem y4?
Hedeflerimiz baya kuculdu renktas
![]()
2. yarı yaptığı değişiklikler takdir edilesi en azından yanlışları görüp birşeyler yapmaya çalıştı Prandelli olsa asla Tarık ve Burak'ı oyundan almazdı Burak zaten geriye hiç yardıma gelmedi bir orta saha gibi oynamasına rağmen.
Bu arada Sneijder'in de çok az geriye koştuğunu gördüm.
Sağlamsa Lassa
Sneijder'in futbolculuguna lafimiz yok zaten. Bu devir futbolcunun ismi ne olursa olsun top kaybinda geriye kosmali, bütün üst düzey takimlar yapiyor bunu. Biz takim halinde geriye kosmadigimiz veya dogru zamanda baski yapmadigimiz icin kontra ataklarda hep eksik yakalaniyoruz orta saha bombos kaliyor.Hocam Sneijder kadar iyi niyetli kaprissiz bir yıldız az bulunur.
Koşmuyor falan palavra. Adamı istediğin yerde oynat adam canla başla mücadele eder.
Deplasmandaki arsenal maçıda buna örnek...
Bu takımda çok açık olan şey Önce sneijder koyulur 11 e sonra sneijderi en veirmli kullanabilecek adamlar koyulur yanına .
arsenal maci benim icin ölcü degil..
Sneijder'in futbolculuguna lafimiz yok zaten. Bu devir futbolcunun ismi ne olursa olsun top kaybinda geriye kosmali, bütün üst düzey takimlar yapiyor bunu. Biz takim halinde geriye kosmadigimiz veya dogru zamanda baski yapmadigimiz icin kontra ataklarda hep eksik yakalaniyoruz orta saha bombos kaliyor.