- 19 Mart 2014
- 29.454
- 30.923
- 2.718
Gidişatımız güzel,hocamız fevkaladenin de fevkinde,umut veren akıcı bir futbol oynatıyor,one touch bizim takıma çok iyi gider çünkü klas ayaklara sahibiz ve en önemlisi takımdaşlığı tekrardan kazanmış durumdayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimin hediyesi
gençlere sans veriyor: check
hücum futbol oynuyor: check
ihtiyar yerine gençleri tercih etmesi: check
iyi sonuçlar aliyor: check
Gidisat iyi.
:cold: kazıklarından bahsetseydin birazda şükrü
Yine şaşırtmayanlar var. Hamza Hoca ya terimin hediyesi diyecek kadar gözü kararmışlar. Tebrik ediyorum. Futbolu bugün mü izlemeye başladınız? Hamza Hoca 5 aydır mı antrenör
Fatih Terim´in futbol filosofisinden, futbol kültüründen cikma bir hocadir Hamza Hamzaoglu, mesele de bu zaten. Sonra birde gitti 6 ay yaninda tecrübelerinden yakindan faydalandi. Belki isteyerek degil, ama Ünal Aysal Terim´i göndermesi ile nasil iki senemizi yedigini intikam alircasina gösteriyor Hoca. Beni gözümde sadece Hamza Hamzaoglu degil, ayni zamanda Hamza Punisheroglu. Hamza Hoca´nin gelmesini saglayanin Apo oldugunu zannedenler saftir, cünkü original versiyon bu... Galatasaray´da kimse futbolu Albayrak´a emanet etmez, ama kötü sonuclar cikabilir diye, adami potansiyel kalkan olarak koydular o pozisyona.
Hamza Hamzaoglu´nun gelisi Terim ve Dürüst AS´nin operasyonudur, ve bize artik meyvesini yemek düsüyor.
Terim olmasa biz de olmazdık.Herşeyi Terime bağlayın .
Aslında 11 ide Terim çıkarıyor.
Yönetim de göstermelik Kulübü de o yönetiyor.
Arkadas ne hikmetse GS başarılı olunca mutlaka Terimin payı oluyor
GS kötü gidince suç hep başkasında...