Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidişatımız güzel,hocamız fevkaladenin de fevkinde,umut veren akıcı bir futbol oynatıyor,one touch bizim takıma çok iyi gider çünkü klas ayaklara sahibiz ve en önemlisi takımdaşlığı tekrardan kazanmış durumdayız.

şu koduğumun şikecileri hakemle alıyo puanları,biz ne pok yiyecez..seri yapmak,gerisini de Allaha bırakmak lazım.Allah yüzüne gülsün hocam.hakediyosun.

Helal olsun hocam. Çok umutlu değildim ilk maçda ama skoru geçdim oyunu izlerken umutlandım...

Prandelli ile rakip sahada 3-4 kişi ile bulunuoduk ceza sahasında sadece burak oluyordu.

Sen bunu yıkdın.

Artık 7-8 kişi ile hucum yapıyoruz. 3-4 kişi ile ceza sahasında bulunuyorz.

Olması gereken buydu..

Çok Saol.

cem garipoğlu , emre belözoğlu

helvanızı yesin , hamza hamzaoğlu hamza hamza oğlu ooo ooo

bravo hocam. belli ki takım seni sevmiş. sneijderinden yasinine herkesin yüzü gülüyor. inşallah şampiyon olacağız. prandelliden sonra ilaç gibisin

tebrikler hocam , sneijder ile polemik yaşamaman ve gençlere sahip çıkıp mücadele hırsını takıma aşılamanla sana laf söyleyen ben dahil herkesi mahcup ettin , umarım çok daha güzel günler göreceğiz.

Yine şaşırtmayanlar var. Hamza Hoca ya terimin hediyesi diyecek kadar gözü kararmışlar. Tebrik ediyorum. Futbolu bugün mü izlemeye başladınız? Hamza Hoca 5 aydır mı antrenör

Yine şaşırtmayanlar var. Hamza Hoca ya terimin hediyesi diyecek kadar gözü kararmışlar. Tebrik ediyorum. Futbolu bugün mü izlemeye başladınız? Hamza Hoca 5 aydır mı antrenör

Son derece haklısın.

Ama bu konuda Hamza Hoca'ya da iş düşüyor. Terim'i sevebilir, sayabilir ama BB ile CB arasındaki gibi sürekli bir atıf derdinde olmaması ve kendini küçültmeye çalışmaması lazım

Fatih Terim´in futbol filosofisinden, futbol kültüründen cikma bir hocadir Hamza Hamzaoglu, mesele de bu zaten. Sonra birde gitti 6 ay yaninda tecrübelerinden yakindan faydalandi. Belki isteyerek degil, ama Ünal Aysal Terim´i göndermesi ile nasil iki senemizi yedigini intikam alircasina gösteriyor Hoca. Beni gözümde sadece Hamza Hamzaoglu degil, ayni zamanda Hamza Punisheroglu. Hamza Hoca´nin gelmesini saglayanin Apo oldugunu zannedenler saftir, cünkü original versiyon bu... Galatasaray´da kimse futbolu Albayrak´a emanet etmez, ama kötü sonuclar cikabilir diye, adami potansiyel kalkan olarak koydular o pozisyona.

Hamza Hamzaoglu´nun gelisi Terim ve Dürüst AS´nin operasyonudur, ve bize artik meyvesini yemek düsüyor.

Terimle münasebeti var diye forumda demediğini bırakmayan yabancı teknik direktör hayranı renktaşlarımız online mı?

Hoca kendini ispatlamış birisidir. Buraya İsmail gibi tepeden inme bir Teknik Direktör olarak gelmedi.

Kimin kimi seveceğine ya da saygı duyacağına, geçmişinde kiminle ne yaşadığına karışamaz. Hocanın işi takımla, bizim işimizde takımın ne oynadığıyla. Farklı konulara girip futboldan uzaklaşmamak gerek.

GT-I9300 Tapatalk

Fatih Terim´in futbol filosofisinden, futbol kültüründen cikma bir hocadir Hamza Hamzaoglu, mesele de bu zaten. Sonra birde gitti 6 ay yaninda tecrübelerinden yakindan faydalandi. Belki isteyerek degil, ama Ünal Aysal Terim´i göndermesi ile nasil iki senemizi yedigini intikam alircasina gösteriyor Hoca. Beni gözümde sadece Hamza Hamzaoglu degil, ayni zamanda Hamza Punisheroglu. Hamza Hoca´nin gelmesini saglayanin Apo oldugunu zannedenler saftir, cünkü original versiyon bu... Galatasaray´da kimse futbolu Albayrak´a emanet etmez, ama kötü sonuclar cikabilir diye, adami potansiyel kalkan olarak koydular o pozisyona.

Hamza Hamzaoglu´nun gelisi Terim ve Dürüst AS´nin operasyonudur, ve bize artik meyvesini yemek düsüyor.

Herşeyi Terime bağlayın .

Aslında 11 ide Terim çıkarıyor.
Yönetim de göstermelik Kulübü de o yönetiyor.

Arkadas ne hikmetse GS başarılı olunca mutlaka Terimin payı oluyor
GS kötü gidince suç hep başkasında...

Herşeyi Terime bağlayın .

Aslında 11 ide Terim çıkarıyor.
Yönetim de göstermelik Kulübü de o yönetiyor.

Arkadas ne hikmetse GS başarılı olunca mutlaka Terimin payı oluyor
GS kötü gidince suç hep başkasında...
Terim olmasa biz de olmazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt