Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kol kanat gerdiği yerli tayfası onu yemeden;

O onları yerse olur bu iş...

Kalacağı belli artık. Hocalığının testi transferlerde belli olacak. Burak, Umut, Melo, Aydın gibi adamlara katlanacak mı bakalım?!

Selcuk Inan bu takimda sorun degil, gayet ilimli ve insanlar ile anlasabilen bir oyuncu. Umut, Burak, Olcan. Bu sezon icin Burak´in sakatligi öncesi performansi icin tesekkürler, ama BIZ´den önce BEN diyen oyunculara ihtiyacimiz yok.

bu olmasa ismail denen zibidi şampiyon olacaktı. olay şampiyonluksa eğer.

Selçuk sorumluluk almak istemeyen, oyunun temposunun için eden overrated futbolcumuz.

Selçuk-Melo takimin temposunu belirleyen 2 oyuncu.

Kulüp transfer dóneminde bu 2 oyuncu için alternatif almasi sart.

melo'yu o oyuncularin arasina yazmak fazla olmus renkdas. burak, umut, selcuk, olcan, aydin, eray gib adamlar demen lazim
Bence de Melo nun miyadı doldu belki bşr yıl daha.ama daha iyi biri gelecek ise yok demem bugün yaptığı attistik hatadan gol yeseydik çok büyük sıkıntı vardı

Hamza hocanın dibe vurmaya yaklaşmış takıma kattığı dinamik havayı ömrüm boyunca unutmayacağım, kendisine minnettarım ve hepimiz öyle olmalıyız. Ama böyle devam ederse Ertuğrul Sağlam-bjk trajikomedisini yaşayabilir bizimle.

Sanırım bu forumda bir mesajda okumuştum. "Eğer ki hamza hoca ego yapmazsa, gsnin bünyesinde sağlam bir hocanın yanında, iyice pişene kadar yardımcı antrenör rolüne atanması lazım" diyordu biri. Gerçekten çok mantıklı duruyor, ama takımı şampiyon yapmış bir hocayı kimse antrenöre çevirmez herhalde.

ne yalan söyleyim fenerbahçeliyim dediğinden beri şüpheyle yaklaşıyorum.
o açıklama son derece gereksizdi.

şampiyonlar ligi için yetersiz hocadır kendisi.

ne yalan söyleyim fenerbahçeliyim dediğinden beri şüpheyle yaklaşıyorum.
o açıklama son derece gereksizdi.

şampiyonlar ligi için yetersiz hocadır kendisi.

Fenerbahçeliyim demedi.

Çocukken FB'liydim dedi.

Bundan sonra nereye gidersem gideyim Galatasaraylı Hamza'yım diye de ekledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt