Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu devirde iyi bir hoca bulmak zor

2 sezon 4 T.D.imiz oldu.

Artik 1 hocayla bir kaç sene devam etmek lazim, hoca yerine kadroyu degistirmek lazim.

Henüz yapmadı. Bir de bu emeğe saygızlık oluyor bence.

Emeğe saygısızlık hangisi oluyor hocam?

Rakibin emekleri mi?

Onlar emek vermemiş çünkü, hakem desteği falan da yalan bazı arkadaşlara göre takım Hamza'ya rağmen şampiyon olmuş / olacakmış.

Emeğe saygısızlık hangisi oluyor hocam?

Rakibin emekleri mi?

Onlar emek vermemiş çünkü, hakem desteği falan da yalan bazı arkadaşlara göre takım Hamza'ya rağmen şampiyon olmuş / olacakmış.

Hoca'nın emeğini kastetmiştim de ironi yapıyordun anladığım kadarıyla.

Hamza'ya rağmen şampiyon diyenler varsa zahmet edip alıntı yapmam şahsen, düz saçmalık. Bu sezonun gidişatını bir şekilde unutmuş renkdaşlardır onlar.

Teşekkür edilip yollanmalı.büyük takım dediğin kendi sahasında öyle 80 dakika baskı yemez klasik anadolu takımı hocası gibi düşünüyor. bu kafayla seneye şampiyonlar ligi'nde bu seneden daha beter rezil oluruz ,ligde şampiyonlukta hayal olur.

Kötü hoca.Şampiyon olmasak ayrı dert şampiyon olup kendisiyle Şampiyonlar Ligi'ne çıkacağımız düşüncesi ayrı dert.Hiç sanmıyorum fakat umarım ders almaya başlar hatalarından ve beni mahçup eder.Ayrıca kendisine eleştri yapanları Mancini fanı yapan bir güruh var,Mancini fanı olmaktan gurur duyarım sırf Juve deplasmanında oynattığı futbol için.Muhtemelen ömrü hayatımda birdaha o şekilde bilinçli,taktiksel açıdan top class,soğukkanlı savunma yapabilen bir Galatasaray izlemeyeceğim.

Şampiyonuz bazılarına göre şans, bazılarına göre rastlantı. Bana göre de Hamza Hocanın başarısı. Isteyen istediğini düşünsün.

geldiğinden beri sonuna kadar arkasındayım,çok çok hatası var ama bu güzel adama şampiyonluk yakışır:angel:

Son düzenleme:
burağı oyundan alması en doğru karardı

sene sonunda yollarsa hocanın heykeli yapılmalı !!

Kötü hoca.Şampiyon olmasak ayrı dert şampiyon olup kendisiyle Şampiyonlar Ligi'ne çıkacağımız düşüncesi ayrı dert.Hiç sanmıyorum fakat umarım ders almaya başlar hatalarından ve beni mahçup eder.Ayrıca kendisine eleştri yapanları Mancini fanı yapan bir güruh var,Mancini fanı olmaktan gurur duyarım sırf Juve deplasmanında oynattığı futbol için.Muhtemelen ömrü hayatımda birdaha o şekilde bilinçli,taktiksel açıdan top class,soğukkanlı savunma yapabilen bir Galatasaray izlemeyeceğim.

Ben tüm hocalarımızı severim, desteklerim. Galatasaray'ın başında (olmuş)olması yeterlidir benim için, o yüzden hiçbirine karşı değilim şahsen. Mancini'yi de severim, Terim'i de, Hamza'yı da vs.

Fakat o Juve maçını kalbim ağzımda izlemiştim, bugünkü maçtan bile gergindi benim için. Savunma yapmaya çalıştık, yapamadık. Hücum hiç yapamadık. Muslera ve Umut'un aldığı 1 puandı bence.

Ben tüm hocalarımızı severim, desteklerim. Galatasaray'ın başında (olmuş)olması yeterlidir benim için, o yüzden hiçbirine karşı değilim şahsen. Mancini'yi de severim, Terim'i de, Hamza'yı da vs.

Fakat o Juve maçını kalbim ağzımda izlemiştim, bugünkü maçtan bile gergindi benim için. Savunma yapmaya çalıştık, yapamadık. Hücum hiç yapamadık. Muslera ve Umut'un aldığı 1 puandı bence.
Katılmıyorum.Amrabat isimli tek loblu sığır o gereksiz penaltıyı yapana kadar zar zor pozisyona giriyordu Juventus.Gayet bilinçli,kademeli savunma yaptı o gün takım dün gibi hatırlıyorum.Mancini o gün çok fazla umut vadetmişti bana devamı gelmedi sonraları tabi.Siz farklı yorumluyor olabilirsiniz tabi o maçı.

Seneye ne olacagi belli degil fener besiktas nasil transfer yapacak, biz bu yeni kurala nasil adapte olacagiz hersey muglak. Seneye bir nevi gecis sezonu hamza hoca sansi hak ediyor.

Ama yonetim ve albayrak durust ikilisi olmadan takim nasil motive olur bilemiyorum. Yani bence seneye hamza hoca kalsa da yeni hoca gibi olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Size Prandelli'nin bıraktığı takımı müstehak.. Adam mezardan çıkardı takımı maraton koşturuyor.. Daha eksikleri var onları da zamanla giderecektir, ama bu takım şampiyon olduysa bunda en büyük pay Hamza hocanındır.. İnsallah basarılarına basarı katar senelerce takımı yönetir.

Katılmıyorum.Amrabat isimli tek loblu sığır o gereksiz penaltıyı yapana kadar zar zor pozisyona giriyordu Juventus.Gayet bilinçli,kademeli savunma yaptı o gün takım dün gibi hatırlıyorum.Mancini o gün çok fazla umut vadetmişti bana devamı gelmedi sonraları tabi.Siz farklı yorumluyor olabilirsiniz tabi o maçı.

Mancini o maca cikmadan önce takim ile bir tane bile idman yapmamisti galiba. Cok merak ediyorum nasil takima saniyeler icerisinde o taktik dissiplini asiladi diye ? O gün takim olarak iyi mücadele ettik, ve bir puani kopardik. Teknik adamsiz bile ciksak, o macta farkli bir olay olmazdi. O maca hazirlananlar, oyunculardir, Drogba´da liderlik etti.

Bu seneki ilk BJK maçında da Hamza Hoca benzer bir oyun oynattı. Terim Cluj deplasmanında oynattı. Hatta Manu deplasmanı da oynattı.

Eleştirilere kesinlikle katılmıyorum ben yapılacak en iyi taktiği yaptı. Maç önü şunu demiştim;

Beyler 10.dakikadan itibaren sövmeye başlarsınız Hamit'e. Hamit'in artık imkanı yok sağ kanatt oynayabilmesinin beli dönmüyor hiç çünkü. Kondisyon olarakta ne durumda bilmiyorum. Yine Umut'tan iyidir belki ama bilmiyorum keşke Hamit oynamasaydı sağda. Belki de Sneijder solda, Yasin sağda ortada Melo-Selçuk-Hamit yapmıştır bi başlasın bakalım.

Hamit sağda oynasa eleştirirdim baya ama çok doğru iş yaptı. Beşiktaş'ın orta sahasına Selçuk-Melo-Sneijder'le karşılık hiç veremezdik kusura bakmayın. Hamit bugün maçın en iyilerinden biriydi zaten kabul edersiniz. Bence bugünkü maç taktiksel olarak en büyük başarısıydı. 2.yarı çok baskı yediğimizi kabul ediyorum ama Bruma'nın çok çok kötü olduğu malum artık o sakatlıktan sonra belinin doğrulacağını sanmıyorum ben Bruma'nın. İlk geldiği zamanki hızından dribblinglerinden eser yok adamın sanmıyorum düzelse düzelirdi muhtemelen şimdiye. Sakatlıktan sonra top sürmesi bile köreldi adamın pas şutları geçtim. Olcan zaten malum sanırım onu da alsan aynı şey. Baskı yediğimizde hamle yapmamasından şikayetçi olabiliriz ama kulübeyede bi göz atınca kimi alıcam amg diyordur içinden muhtemelen. Top tutabilir vs. diye Umut'u aldı sevmesemde Umut'u mantıklı sayılabilir bi hamle bence.

Bi de şöyle bişey var bu takım 5 haftadır gol yemiyör öyle veya böyle en azından 11 kişi topun arkasına geçmeyi öğrendi bu takım bu da önemli bişey. Madem takım defansif olarak daha bi ivme diye defansif kadro çıkarmış bugün. Bence çok mantıklı. Takımın güçlü tarafına eğiliyor çünkü. Takımın güçlü tarafı takım savunması ve kalecisi adamda o yöne yüklenmiş. Orayı iyice sağlama alayım bi şekilde atarım diye düşünmüş zaten bi şekilde atıyoruz gerçekten. Bence şampiyon olamasak dahi 1 sene şansı kesinlikle hakediyor yani tartışmayalım bile bunu. Gidip yurtiçinden adam aldıracağını çok sanmıyorum sınırlar tamamen kalktı malum. Ayrıca futbol taktik-teknikten ibaret değil tamamen oyuncu ilişkileride önemli. Sneijder dedi bunu yeni;

''Yaklaşımı bana Jose Mourinho’yu hatırlatıyor. Yardımcı hocaları da oyuncularla gayet iyi ilişkilere sahip” diye konuştu.

Bi de Emre Çolak tipsizi bi de kral diye k.çını kaldırdığınız aslında hiçbir b.kum olmayan futbolcuların yaptığı hareketler yüzünden hocayı suçlamayalım. O iyi niyeti suistimal eden adamlara kızacaksınız. Bi de bu adamlar bu cesareti nereden buldu diye bakacaksınız. Adam batırdığında yok formayı attığında bilmem ne kralı yedirmeyiz!!!!! kaptanı yedirmeyiz!!!!!birbir!! diyen tipler yüzünden bu herifler tepemize bindi resmen. Bi adamı iyi niyeti yüzünden eleştirmekte valla ayrı bi kafa gerektiriyor. Neyse ben Hamza hocanın Emre ergenine yaptığı gibi çakma kral efendiyede gerekli yaptırımı yapacağına eminim hepimiz buradayız görürüz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt