Erdem Erkan
Parçalı Üye
- 8 Haziran 2009
- 4.231
- 1
- 1.308
Şans+Lag var. Bir de rakiplerin kol bozuk.
Yoksa şampiyon yapamazdı.
Henüz yapmadı. Bir de bu emeğe saygızlık oluyor bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şans+Lag var. Bir de rakiplerin kol bozuk.
Yoksa şampiyon yapamazdı.
Henüz yapmadı. Bir de bu emeğe saygızlık oluyor bence.
Emeğe saygısızlık hangisi oluyor hocam?
Rakibin emekleri mi?
Onlar emek vermemiş çünkü, hakem desteği falan da yalan bazı arkadaşlara göre takım Hamza'ya rağmen şampiyon olmuş / olacakmış.
Kötü hoca.Şampiyon olmasak ayrı dert şampiyon olup kendisiyle Şampiyonlar Ligi'ne çıkacağımız düşüncesi ayrı dert.Hiç sanmıyorum fakat umarım ders almaya başlar hatalarından ve beni mahçup eder.Ayrıca kendisine eleştri yapanları Mancini fanı yapan bir güruh var,Mancini fanı olmaktan gurur duyarım sırf Juve deplasmanında oynattığı futbol için.Muhtemelen ömrü hayatımda birdaha o şekilde bilinçli,taktiksel açıdan top class,soğukkanlı savunma yapabilen bir Galatasaray izlemeyeceğim.
Katılmıyorum.Amrabat isimli tek loblu sığır o gereksiz penaltıyı yapana kadar zar zor pozisyona giriyordu Juventus.Gayet bilinçli,kademeli savunma yaptı o gün takım dün gibi hatırlıyorum.Mancini o gün çok fazla umut vadetmişti bana devamı gelmedi sonraları tabi.Siz farklı yorumluyor olabilirsiniz tabi o maçı.Ben tüm hocalarımızı severim, desteklerim. Galatasaray'ın başında (olmuş)olması yeterlidir benim için, o yüzden hiçbirine karşı değilim şahsen. Mancini'yi de severim, Terim'i de, Hamza'yı da vs.
Fakat o Juve maçını kalbim ağzımda izlemiştim, bugünkü maçtan bile gergindi benim için. Savunma yapmaya çalıştık, yapamadık. Hücum hiç yapamadık. Muslera ve Umut'un aldığı 1 puandı bence.
Murhana butce ver eline verir sikecilerinkendisini uğurlayalım ve başa gsc'nin futbol dehalarından birini geçirelim bence de.
Katılmıyorum.Amrabat isimli tek loblu sığır o gereksiz penaltıyı yapana kadar zar zor pozisyona giriyordu Juventus.Gayet bilinçli,kademeli savunma yaptı o gün takım dün gibi hatırlıyorum.Mancini o gün çok fazla umut vadetmişti bana devamı gelmedi sonraları tabi.Siz farklı yorumluyor olabilirsiniz tabi o maçı.
Kötü hoca.Şampiyon olmasak ayrı dert şampiyon olup kendisiyle Şampiyonlar Ligi'ne çıkacağımız düşüncesi ayrı dert.Hiç sanmıyorum fakat umarım ders almaya başlar hatalarından ve beni mahçup eder.Ayrıca kendisine eleştri yapanları Mancini fanı yapan bir güruh var,Mancini fanı olmaktan gurur duyarım sırf Juve deplasmanında oynattığı futbol için.Muhtemelen ömrü hayatımda birdaha o şekilde bilinçli,taktiksel açıdan top class,soğukkanlı savunma yapabilen bir Galatasaray izlemeyeceğim.
Beyler 10.dakikadan itibaren sövmeye başlarsınız Hamit'e. Hamit'in artık imkanı yok sağ kanatt oynayabilmesinin beli dönmüyor hiç çünkü. Kondisyon olarakta ne durumda bilmiyorum. Yine Umut'tan iyidir belki ama bilmiyorum keşke Hamit oynamasaydı sağda. Belki de Sneijder solda, Yasin sağda ortada Melo-Selçuk-Hamit yapmıştır bi başlasın bakalım.