Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam çok iyi eksikleri herkesin var lütfen eleştirinin dozunu bilin şampiyonluk yaşamışız

Bazıları hala konuşuyor ama eldeki üstü tozlanmış adamlarla şampiyon oldu. Bu öyle küçümsenecek başarı falan değil. Direk aslan payı kendisinindir. Umarım iyi bir transfer dönemi ile daha güçlü bir kadro kurar ve kendini geliştirerek yolumuza devam ederiz.

Bu şampiyonlukta en büyük pay onun takım ölü gibiydi herkese ince dokunuşlar yaparak buralara kadar getirdi. Bunlara en iyi dediğimiz Sneijder ve Muslera da dahil.

Transfer komitesi bana göre onun kaderini belirlicek umarım sağlam nokta atışı transferler yapar.

Muhtemelen kalacaktir seneye.

Bakalim kendi kurdugu takimla ve albayrak&dürüst ikilisi olmadan da basarili olabilecek mi.

Helal olsun hocam umarım uzun yıllar birliklte oluruz batıracaksanda sen batır çıkaracaksanda sen çıkar maceraya gerek yok

şampiyonluk sonrası yaptığı duygusal konuşma içimi çok burktu kişilik olarak özel bir insan olduğunu anladım.

Tebrikler hocam.
Her ne kadar seni çok eleştirsem de yine de seneye bir şansı hak ettin takımı şampiyon yaparak.İnşallah seneye hatalarından ders alıp,eksik yönlerini geliştirip ve takıma iyi transferler yaptırarak seneye hem Avrupa'da hem de ligde başarılar kazanırsın.

Hıncal Uluç: "Galatasaray'ın başkanı seçilmiş olsam cumartesi günkü kongreden sonra derhal Bilic ile anlaşırdım. Yılın teknik direktörü."

Ünal baskanimiz olsaydı ancelottiyi getirirdi.

Teşekkürler hocam ve mümkünse güle güle.

Macera aramaya gerek yok. Yabancı td getirip 1-2 ay sonra kovma lüksümüz kalmadı artık. Hamza hocayla yola devam.

Beni de delirtti hocam yaptıkları ile ama net başarılıdır iki kupada da finale kadar gldi birini aldı diğerine bir maç kaldı..Kalmalı ve seneye takımın başında olmalı,sadece transfer tercihlerini doğru düşünmeli bu çok önemli..

Adam bildiğin trollerin kralı :D :D

valla baya baya sallamış bugun bırazdaha ağır seyler vardı nekadar doğru bılmıyorum koymadım :d
hıncal başgan bursa da kupayı aldırmadan bırakmayacak trollemeyı :asd:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt