Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen niye üstüne alındın ki :)

Üstteki mesajlarda td isimleri havada uçuşuyor.

SD öneren benimya o yüzden alındım.

TD olma ihtimali olmayacak bir profesyonel olması lazım benim önerdiğim kişinin. Bayern'de bile Sammer var yahu adam Heynckes ve Guardiola'nın üstünde çalıştı. Çok da iyi olur Hamza Hoca'nın yanına.

TD olma ihtimali olmayacak bir profesyonel olması lazım benim önerdiğim kişinin. Bayern'de bile Sammer var yahu adam Heynckes ve Guardiola'nın üstünde çalıştı. Çok da iyi olur Hamza Hoca'nın yanına.

Sportif direktör düşünülebilir tabi dediğin gibi başarılı örnekleri var.

Fakat tr'de sportif direktöre td alternatifi gibi bakıldığı için Hamza hocayı bir yerde yardımcılığa düşünenler var. Benim itirazım ona.

Mevcut şartlarda Luce, Şenol hoca vs. olmaz yani.

Solaryum dostu Cuneyt TanMan olacak gibi durmakta

Ilk geldigi günden belli icim isindi sana Hamza Hoca, senin birseyler basaracagin o kadar belliydiki...
Burda hala bu adama salliyanlar var, umarim uzun yillar bizim antrönörümüz olarak kalirsin ve efsanemiz olursun...
Eger kalirsa bunu basaracagina yürekten inaniyorum

Soyadi tanman m8
tan man

ooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww....

[/url]
wxaqx5.jpg

Cumhuriyet gazetesine gore 3 yillik anlasmisiz hocayla.Hayirli olsun.

herkes iyi güzel destek veriyor da, ilk tökezlediği an tefe koyar taraftar.köylüsünden girer, sneijder lafından çıkar, konuşur da konuşur.hocanın kredisi öyle çok değil maalesef taraftar gözünde.

Hocanin kredisi cok degil cunku GS hocasi olacak kapasite yok. Bunu herkes goruyor..

Hamza Hoca'ya genel anlamda destek veriliyor çünkü öyle veya böyle şampiyon takımın hocası artık. Lakin ben de dahil kendisinin hala yetersiz olduğunu düşünenleri azınlık olarak nitelendiremeyiz çünkü hiç az değil. Ben de hocanın gelecek sene devre arasını göremeyebileceğini düşünenlerdenim. Ama şampiyon olarak 1 senelik krediyi otomatikman kazandı beğenelim veya beğenmeyelim. Şimdi top artık tamamen kendisinde... Kendi yolunu kendisi çizecek. Kendi transferlerini yapabilecek ve belki kendi aklında olan oyun anlayışını daha iyi uygulayabilme şansını yakalayabilecek. Bundan dolayı bence asıl sınavını gelecek sene verecek. Hocanın önünde iki tepsi var. Biri altın tepside duran efsane madalyonu, diğerinde de bakır tepside kestane var. Hoca gelecek sene CL'de gruplardan çıkarsın, grubun zorluk derecesine göre olmadı 3. olup UEFA'da ilerlesin en azından son 8 görsün, üstüne bir de şampiyon yapsın daha da sittin sene kimse Hamza Hoca'yı bu kulüpten gönderemez. Zaten kendisi de beyefendi ve sakin bir kişiliğe sahip dolayısı ile egosuna yenileceğini ve başarılı iken gönderileceğini sanmıyorum. Dileğim önümüzdeki süreçte kendisini yetersiz gören benim gibi taraftarlara kapak üstüne kapak takıp efsane olmasıdır :)

Herşeyi geçtim o zaman zaman hortlayan Umut saplantısına rağmen bu sene şampiyon olduk ya ne desem bilemiyorum... Kelimeler kifayetsiz kalıyor :asd:

Çok iyi bir insan bir defa
yarıdan aldı takımı şansını iyi kullandı
top artık kendisinde
Bize destek vermek düşer

Hamza Hoca'ya genel anlamda destek veriliyor çünkü öyle veya böyle şampiyon takımın hocası artık. Lakin ben de dahil kendisinin hala yetersiz olduğunu düşünenleri azınlık olarak nitelendiremeyiz çünkü hiç az değil. Ben de hocanın gelecek sene devre arasını göremeyebileceğini düşünenlerdenim. Ama şampiyon olarak 1 senelik krediyi otomatikman kazandı beğenelim veya beğenmeyelim. Şimdi top artık tamamen kendisinde... Kendi yolunu kendisi çizecek. Kendi transferlerini yapabilecek ve belki kendi aklında olan oyun anlayışını daha iyi uygulayabilme şansını yakalayabilecek. Bundan dolayı bence asıl sınavını gelecek sene verecek. Hocanın önünde iki tepsi var. Biri altın tepside duran efsane madalyonu, diğerinde de bakır tepside kestane var. Hoca gelecek sene CL'de gruplardan çıkarsın, grubun zorluk derecesine göre olmadı 3. olup UEFA'da ilerlesin en azından son 8 görsün, üstüne bir de şampiyon yapsın daha da sittin sene kimse Hamza Hoca'yı bu kulüpten gönderemez. Zaten kendisi de beyefendi ve sakin bir kişiliğe sahip dolayısı ile egosuna yenileceğini ve başarılı iken gönderileceğini sanmıyorum. Dileğim önümüzdeki süreçte kendisini yetersiz gören benim gibi taraftarlara kapak üstüne kapak takıp efsane olmasıdır :)

Herşeyi geçtim o zaman zaman hortlayan Umut saplantısına rağmen bu sene şampiyon olduk ya ne desem bilemiyorum... Kelimeler kifayetsiz kalıyor :asd:

Ben gelecek sene şampiyonluk beklemiyorum şahsen .

Hamza hoca olmasaydı şampiyon olamazdık

Prandelli takimin icine o kadar sictiki harbi bizim taraftar takimi oldugundan cok daha gucsuz saniyor. Iddia ediyorum takimi hamza degil, abdurrahim albayrak calistirip maclara ciksa yine sampiyon olurduk. Sampiyon olduysak bu bi nevi hamzaya ragmen oldu. 5-6 atacagimiz maclarda birinci golden sonra anadolu takimi refleksi verip takimi geriye ceken hamzayla onumuzdeki sene ilk yariyi tamamen beraber gecirirsek surpriz olur benim icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt