Kimi önermişim TD olarak?
Sen niye üstüne alındın ki
Üstteki mesajlarda td isimleri havada uçuşuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi önermişim TD olarak?
Sen niye üstüne alındın ki
Üstteki mesajlarda td isimleri havada uçuşuyor.
SD öneren benimya o yüzden alındım.
TD olma ihtimali olmayacak bir profesyonel olması lazım benim önerdiğim kişinin. Bayern'de bile Sammer var yahu adam Heynckes ve Guardiola'nın üstünde çalıştı. Çok da iyi olur Hamza Hoca'nın yanına.
Solaryum dostu Cuneyt TanMan olacak gibi durmaktaSD öneren benimya o yüzden alındım.
TD olma ihtimali olmayacak bir profesyonel olması lazım benim önerdiğim kişinin. Bayern'de bile Sammer var yahu adam Heynckes ve Guardiola'nın üstünde çalıştı. Çok da iyi olur Hamza Hoca'nın yanına.
Solaryum dostu Cuneyt TanMan olacak gibi durmakta
harbiden lakap takmak için özel mesai harcadığını düşünüyorum... Ne eksisini gördün... Cüneyt TANMAN de geç... ne gerek var iğreti laflara anlamıyorum.
Soyadi tanman m8
tan man

Hamza Hoca'ya genel anlamda destek veriliyor çünkü öyle veya böyle şampiyon takımın hocası artık. Lakin ben de dahil kendisinin hala yetersiz olduğunu düşünenleri azınlık olarak nitelendiremeyiz çünkü hiç az değil. Ben de hocanın gelecek sene devre arasını göremeyebileceğini düşünenlerdenim. Ama şampiyon olarak 1 senelik krediyi otomatikman kazandı beğenelim veya beğenmeyelim. Şimdi top artık tamamen kendisinde... Kendi yolunu kendisi çizecek. Kendi transferlerini yapabilecek ve belki kendi aklında olan oyun anlayışını daha iyi uygulayabilme şansını yakalayabilecek. Bundan dolayı bence asıl sınavını gelecek sene verecek. Hocanın önünde iki tepsi var. Biri altın tepside duran efsane madalyonu, diğerinde de bakır tepside kestane var. Hoca gelecek sene CL'de gruplardan çıkarsın, grubun zorluk derecesine göre olmadı 3. olup UEFA'da ilerlesin en azından son 8 görsün, üstüne bir de şampiyon yapsın daha da sittin sene kimse Hamza Hoca'yı bu kulüpten gönderemez. Zaten kendisi de beyefendi ve sakin bir kişiliğe sahip dolayısı ile egosuna yenileceğini ve başarılı iken gönderileceğini sanmıyorum. Dileğim önümüzdeki süreçte kendisini yetersiz gören benim gibi taraftarlara kapak üstüne kapak takıp efsane olmasıdır
Herşeyi geçtim o zaman zaman hortlayan Umut saplantısına rağmen bu sene şampiyon olduk ya ne desem bilemiyorum... Kelimeler kifayetsiz kalıyor![]()
Hamza hoca olmasaydı şampiyon olamazdık