Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli takimin icine o kadar sictiki harbi bizim taraftar takimi oldugundan cok daha gucsuz saniyor. Iddia ediyorum takimi hamza degil, abdurrahim albayrak calistirip maclara ciksa yine sampiyon olurduk. Sampiyon olduysak bu bi nevi hamzaya ragmen oldu. 5-6 atacagimiz maclarda birinci golden sonra anadolu takimi refleksi verip takimi geriye ceken hamzayla onumuzdeki sene ilk yariyi tamamen beraber gecirirsek surpriz olur benim icin.
yanlış bilmiyorsam hamza hoca geldiğinden beri sadece 2 yenilgi 3 beraberlik almışız zaten. dünya üzerinde tüm maçlarını kazanan bir takım yok. bu takım 4 yıldır fatih terim dönemi ait hangi takıma 4/5 tane atmışki 5/6 atacağımız maçlar vardı diyorsun? Bizim kadro kötü.. Bizim takımdan 3/4 oyuncuyu çıkar ilk 3e giremeyiz. Rakiplerimizin kadrosu hem geniş hem daha iyi buna rağmen şampiyon olduk.. kimse bize şans vermezken, çok çok kötü oynayan mental olarak kafa olarak bitmiş bir takımı toparlayıp şampiyon yaptı hamza hoca.. tabiki hataları var eleştirilmesinde demiyorum eleştiri olacak ama samimi ve yapıcı eleştiriler olmalı.

Kalmiya kalacak, benim icin hala yanlis bir karar orasi ayri, ama madem kalacak bir otursun düsünsün, kimle oynamak istiyor kimi takimda düsünmüyor diye.

Sinan Gümüsü kiralik göndermedi ama koca sezon dogru düzgün hic kulanmadi yazik günah degilmi? Bruma büyük ihtimal takimda düsünmüyor ozaman kiralik gönder yedekte oturmasin.

Yerli tayfadan memnun da olsan ise yaramiyanlari göndereceksin yok burak veya selcuk küsecek diye takimda tutmiyacaksin. En önemlisi Adil forma dagitacaksin eger dagitmis olsaydin umut denen capsiz takima giremezdi, bu kararda kesin yerli tayfanin eli var.

Biraz kendini gelistireceksin oyun okuman oyuncu degistirmeni cok daha fazla gelistireceksin. Eger Fatih terim gibi ben ders almam ders veririm havasina girersen devre arasini dahi göremen.

Transferde umarim agirlik yerli oyuncu olmaz sonucta yeni sezon ilk 11 sirf yabanci ile kurabileceksin, gerci bu konuda hic ümidim yok büyük ihtimal en fazla 5-6 yabanci ile cikacaksin, yerlilerle iyi gecinmek icin.

Benim kendi sahsi düsüncem, eger formayi adil sekilde verir daha fazla yabanci ile cikarsa maclara ve biraz da sansi yaninda olursa belki ikinci bir fatih terim basarisi yakalar ama gercek olan ise, yerli oyuncularin baskisi üzeri daha fazla yerli olacak ilk 11 de ve yerli transferler yapilacak, CL maclarinda agir maglubiyeter sonra hamzaya güven azalacak liglerde beklenmeyen puan kayiplarindan sonra da devre arasi yavas yavas yol gözükecek.

hersey kendi elinde, ya dik durup yerli tayfaya kendini ezdirmiyeceksin ve belki bize ikinci bir 1996-2000 yasatacaksin yada ilk sampiyonluktan sonra da kötü bir sezon gecirip bavulunu topliyacaksin.

Son düzenleme:
Bizim avrupada basaridan once ust uste 2 sene daha sampiyon olup rakiplerle arayi acmaya ve ekonomiyi duzeltmemiz lazim. Sampiyonluk icinde Hamza hoca yeterli ve gerekli...

Buarada ilk 11 imiz kotuydu dogru lakin bizi sampiyon yapan 18 ve 24 kisilik kadromuzdu unutmayin cunku bi 2 kadro bugune kadar Turkiye liglerinin eniyi 18 ve 24 kisilik kadrosudur. Misal rakibinde 1 tane sag bek yedegi yokken sende 2 tane vardi. Oyle yada boyle...

1998-1999 sezonundan sonra ilk defa tek forvetle sampiyon olduk.Bu konuda da bir ilk oldu

Prandelli takimin icine o kadar sictiki harbi bizim taraftar takimi oldugundan cok daha gucsuz saniyor. Iddia ediyorum takimi hamza degil, abdurrahim albayrak calistirip maclara ciksa yine sampiyon olurduk. Sampiyon olduysak bu bi nevi hamzaya ragmen oldu. 5-6 atacagimiz maclarda birinci golden sonra anadolu takimi refleksi verip takimi geriye ceken hamzayla onumuzdeki sene ilk yariyi tamamen beraber gecirirsek surpriz olur benim icin.
Renkdaş Aziz de böyle söyledi Fenerin şikeli maçları olmasa 7. zor olurlardı.

rakiplerin kadrosu daha genişti

Değildi, fener 6 avrupa maçı yapsaydı suan 15 puan fark yemişti bjk zaten şimdiden 10 puan yediki kupada eksik maç oynadı ve kritik kayıpları hakemler tarafından engellendi... 24 kişilk kadrona bakarsan özellikle yedekler ve onların yedekleri konusunda adamlar paftan adam oynatırken kupada, sen istediğini oynatabildin...

tek bildiğiniz umut üzerinden hocaya sallamak . Ulan sanki yedekte daha iyisi vardıda onu oynatmadı. sol taraf yasin orta sniejder forvet burak belli. sağ tarafa koyacak adam yoktu adam napsın.

bruma : ne boka yaradı tüm sezon ?

aydın : yatarak para kazanmaktan başka bişi bildiği yok

hamit : melonun yokluğunda orta saha aslan gibi oynadı , sonra sakatlandı . sağ kanada geçseydi yine geçen seneki gibi çoğunuz sövmeyecekmiydi ?

olcan : götü göbeği yağ bağlamış , nerde anadoluda fırtına gibi esen olcan nerde bu seneki olcan

emre : aralarında en iyisi . oda merkezde oynadığında iyi oynuyor. ee o bölgede selçuk melo sneijder varken ne yapacaktı hamza hoca ? sağ taraftada gördük emreyi.

işin özeti ne ben nede diğer taraftarlar nede hamza hoca isteyerek bilerek umutu izlemeye mecbur kalmadı . artık aklınıza bi zahmet soksanız diyorum

tek bildiğiniz umut üzerinden hocaya sallamak . Ulan sanki yedekte daha iyisi vardıda onu oynatmadı. sol taraf yasin orta sniejder forvet burak belli. sağ tarafa koyacak adam yoktu adam napsın.

bruma : ne boka yaradı tüm sezon ?

aydın : yatarak para kazanmaktan başka bişi bildiği yok

hamit : melonun yokluğunda orta saha aslan gibi oynadı , sonra sakatlandı . sağ kanada geçseydi yine geçen seneki gibi çoğunuz sövmeyecekmiydi ?

olcan : götü göbeği yağ bağlamış , nerde anadoluda fırtına gibi esen olcan nerde bu seneki olcan

emre : aralarında en iyisi . oda merkezde oynadığında iyi oynuyor. ee o bölgede selçuk melo sneijder varken ne yapacaktı hamza hoca ? sağ taraftada gördük emreyi.

işin özeti ne ben nede diğer taraftarlar nede hamza hoca isteyerek bilerek umutu izlemeye mecbur kalmadı . artık aklınıza bi zahmet soksanız diyorum

aydina haksiz laf etmen haricinde dogru bir post oldugunu belirelim

Hamza hoca sayesinde kupayı aldık.

Hamza hoca olmasa babayı alırdık.

Hamza hocanın etkisi çok fazla, oyuncuların güveni geldi bi kere. Daha bi babacan davrandı hepsine.

Bazıları ali dürüst ve albayrak olduğu için diyebilir ancak prandelli zamanı onlarda vardı ve bi etkileri olmamıştı. Bir takım için hoca çok önemli bunu geçmiş 2 dönemde anlamış olduk. Biz resmen 2 sezondur hocasız oynadık.

76 puan rizeyide yenersek 79 puan ile şampiyon olmuş olacağız bu küçümsenecek bir fark değil yok bilic arap sayesinde demek yanlış olur şu ligde 79 puanı alanı alkışlamak lazım üstelik fener avrupa kupasındada yoktu seneye daha rahat bir sezon bizi bekliyor

Önümüzdeki sezon Hamza hocanın işi çok daha zor.Bu sene ne takımdan şampiyonluk beklenmediği için çok fazla baskı altında değildi ve olmasaydı kimse Hama hocaya laf edemezdi.Ama önümüzdeki sene kendi kurduğu kendi hazırladığı takımla çıkacak sezona ve tek sorumlu kendisi olacak.
İnşallah kendisinden bekleneni yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt