- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Jalsin ama baskasi da gelsinn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlış bilmiyorsam hamza hoca geldiğinden beri sadece 2 yenilgi 3 beraberlik almışız zaten. dünya üzerinde tüm maçlarını kazanan bir takım yok. bu takım 4 yıldır fatih terim dönemi ait hangi takıma 4/5 tane atmışki 5/6 atacağımız maçlar vardı diyorsun? Bizim kadro kötü.. Bizim takımdan 3/4 oyuncuyu çıkar ilk 3e giremeyiz. Rakiplerimizin kadrosu hem geniş hem daha iyi buna rağmen şampiyon olduk.. kimse bize şans vermezken, çok çok kötü oynayan mental olarak kafa olarak bitmiş bir takımı toparlayıp şampiyon yaptı hamza hoca.. tabiki hataları var eleştirilmesinde demiyorum eleştiri olacak ama samimi ve yapıcı eleştiriler olmalı.Prandelli takimin icine o kadar sictiki harbi bizim taraftar takimi oldugundan cok daha gucsuz saniyor. Iddia ediyorum takimi hamza degil, abdurrahim albayrak calistirip maclara ciksa yine sampiyon olurduk. Sampiyon olduysak bu bi nevi hamzaya ragmen oldu. 5-6 atacagimiz maclarda birinci golden sonra anadolu takimi refleksi verip takimi geriye ceken hamzayla onumuzdeki sene ilk yariyi tamamen beraber gecirirsek surpriz olur benim icin.
Hocanin kredisi cok degil cunku GS hocasi olacak kapasite yok. Bunu herkes goruyor..
bunu görmek de kapasite gerektirir.o kapasitenin kendinde olduğunu iddia edebilir misin?
Renkdaş Aziz de böyle söyledi Fenerin şikeli maçları olmasa 7. zor olurlardı.Prandelli takimin icine o kadar sictiki harbi bizim taraftar takimi oldugundan cok daha gucsuz saniyor. Iddia ediyorum takimi hamza degil, abdurrahim albayrak calistirip maclara ciksa yine sampiyon olurduk. Sampiyon olduysak bu bi nevi hamzaya ragmen oldu. 5-6 atacagimiz maclarda birinci golden sonra anadolu takimi refleksi verip takimi geriye ceken hamzayla onumuzdeki sene ilk yariyi tamamen beraber gecirirsek surpriz olur benim icin.
Buarada ilk 11 imiz kotuydu dogru lakin bizi sampiyon yapan 18 ve 24 kisilik kadromuzdu unutmayin cunku bi 2 kadro bugune kadar Turkiye liglerinin eniyi 18 ve 24 kisilik kadrosudur. Misal rakibinde 1 tane sag bek yedegi yokken sende 2 tane vardi. Oyle yada boyle...
rakiplerin kadrosu daha genişti
tek bildiğiniz umut üzerinden hocaya sallamak . Ulan sanki yedekte daha iyisi vardıda onu oynatmadı. sol taraf yasin orta sniejder forvet burak belli. sağ tarafa koyacak adam yoktu adam napsın.
bruma : ne boka yaradı tüm sezon ?
aydın : yatarak para kazanmaktan başka bişi bildiği yok
hamit : melonun yokluğunda orta saha aslan gibi oynadı , sonra sakatlandı . sağ kanada geçseydi yine geçen seneki gibi çoğunuz sövmeyecekmiydi ?
olcan : götü göbeği yağ bağlamış , nerde anadoluda fırtına gibi esen olcan nerde bu seneki olcan
emre : aralarında en iyisi . oda merkezde oynadığında iyi oynuyor. ee o bölgede selçuk melo sneijder varken ne yapacaktı hamza hoca ? sağ taraftada gördük emreyi.
işin özeti ne ben nede diğer taraftarlar nede hamza hoca isteyerek bilerek umutu izlemeye mecbur kalmadı . artık aklınıza bi zahmet soksanız diyorum