Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.639
- 960
- 1.128
"Ben düşündüğümü söyledim ve her soruya içtenlikle cevap verdim. Sanırım bu nedenle de basından eleştiri görmedim. Ben belirli oyuncular üzerinde takım kurmuyorum. Hazırlık maçları olsun maçlar olsun sürekli pozisyon değiştirdiğim oyuncular vardı. Amacım onları daha iyi tanımam gerekiyordu. Yekta'yı yeri geldi stoper oynattım. Kupa maçları test anlamında önemliydi. Burak'ı arkada oynattık. Bir sürü pozisyon denedik. İhtiyacımız olduğunda bu oyuncuları nasıl kullanabileceğimizi gördük. Yasin zaten yetenekli bir oyuncu. Kendisi de fedakarlık yaparak Galatasaray'a gelmiş. Burada oynamak için fedakarlık yapıyorsa o zaman verimli olur. İlk oynattığımda Yasin'i gördüğümde bu sene bize çok şeyler yapabilir diye düşündüm. Fakat Karabük'le de anlaşılmış. Abdürrahim Albayrak abiyle konuştum. Yasin bize lazım dedim. Söz verdik dedi. O zaman tamam dedim. Ancak sonra Yasin geldi ve hocam anlaşma yok. Ben gitmek istemiyorum dedi. Sizden sinerji aldım kalmak istiyorum dedi ve kaldı. Katkısından dolayı tebrik ediyorum."