Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ben düşündüğümü söyledim ve her soruya içtenlikle cevap verdim. Sanırım bu nedenle de basından eleştiri görmedim. Ben belirli oyuncular üzerinde takım kurmuyorum. Hazırlık maçları olsun maçlar olsun sürekli pozisyon değiştirdiğim oyuncular vardı. Amacım onları daha iyi tanımam gerekiyordu. Yekta'yı yeri geldi stoper oynattım. Kupa maçları test anlamında önemliydi. Burak'ı arkada oynattık. Bir sürü pozisyon denedik. İhtiyacımız olduğunda bu oyuncuları nasıl kullanabileceğimizi gördük. Yasin zaten yetenekli bir oyuncu. Kendisi de fedakarlık yaparak Galatasaray'a gelmiş. Burada oynamak için fedakarlık yapıyorsa o zaman verimli olur. İlk oynattığımda Yasin'i gördüğümde bu sene bize çok şeyler yapabilir diye düşündüm. Fakat Karabük'le de anlaşılmış. Abdürrahim Albayrak abiyle konuştum. Yasin bize lazım dedim. Söz verdik dedi. O zaman tamam dedim. Ancak sonra Yasin geldi ve hocam anlaşma yok. Ben gitmek istemiyorum dedi. Sizden sinerji aldım kalmak istiyorum dedi ve kaldı. Katkısından dolayı tebrik ediyorum."

Galatasaray'la ilk idman vs şampiyonluktan sonraki ilk idman. Hocayı fena yaşlatmış Galatasarayım :(

CGMq7WKWIAAA2Px.jpg

c80ecv.png

CGMq7WdWUAEW5q9.jpg

kaç ay oldu hoca geleli 4 ay mı?

"Göreve geldiğimizde takım puan olarak kötü değildi. Fakat umut vermiyordu. Galatasaray gibi oynamıyordu. Oyuncularla yönetim arasındaki bağlar kopmuştu. Bizim en büyük destekçimiz Abdürrahim Abi ile Ali Abi oldu. İşimize hafifletti. İlk toplantıda her şey görüldü. Maç toplantısına oturduk herkes farklı farklı yerlere oturdu. Sandalyesini çekip kenarlara oturanlar oldu. İlk yapmamız gereken iş onları biraraya getirmek oldu. Hepsi yetenekli ve iyi oyunculardı. Biz birlikteliği sağladık. İletişim eksikliğinden kaynaklanıyordu. Paylaşım oldukça birbirlerine daha çok sarılacaklardı. Bu oyuncuların suçu değildi. Biz onu çok iyi çözdük. Biz ekimizle aile gibiyiz. Oyuncularımızla da bunu sağladık ve başarı geldi."

Güzel 4-5 transfer yap Şampiyonlar liginde başarılı olalım Hamza hodjaam

"Ben göreve geldikten sonra analiz falan yaptırmadım. Eğer oyuncu izlemek istiyorsa kendisi izler. Ben oyuncuları toplayıp siz şu hataları yaptınız bunu yaptınız diye göstermedim. Hiçbir rakibin analizini de takıma göstererek yapmadık."
:S :S

ne didi ne didi , lig tvsi olmayan biz fakirler için de yazın..

"Muslera, kurtardığı toplarla kaledeki duruşuyla takıma müthiş bir özgüven veriyor. Sinan da Eray da idmanlarda gayet iyiler. Ben tüm kalecilerimize güveniyorum. Muslera özel hayatında da çok sempatik ve pozitif. Bütün arkadaşlarıyla da ilişkileri iyi. Muslera'nın yurt dışına transferi söz konusu değil. Taffarel'in hem kaleciler üzerinde hem de takımda çok önemli etkisi var."

"Selçuk'tan hem saha içinde hem saha dışında çok memnunum. Belki çok farkedilmiyor ama orta sahada takımın en önemli taşıydı. Bence çok çok iyi bir sezon geçirdi."

hahaha

"Selçuk'tan hem saha içinde hem saha dışında çok memnunum. Belki çok farkedilmiyor ama orta sahada takımın en önemli taşıydı. Bence çok çok iyi bir sezon geçirdi." hahaha
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir.

"Melo inanılmaz fedakarlık yaptı. Biz kızdım da oynattım. Brezilya'dan döndü. Ben oynayacağım diyor. İdmanda bakıyoruz hazır değil. Doktorlar riskli diyor. Trabzon maçına götürdüm ama oynatmadım. Döndük sürekli Mert geliyor 'hocam oynamak istediğini söylüyor' diyor. Kızdım ve Mert'e 'git söyle Manisa maçında oynatacağım' dedim. Oynattım Sonrasında aldı götürdü zaten"

melo ile ilgili:
(Katar'a transfer olacağı iddialarına ise) Bize gelen bir teklif yok. Kesin kalacak veya ayrılacak diyemem. Transfere başlamadık henüz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt