Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı ne zaman sevmeye başlasam bir şey yapıp sevgimi azaltıyor.Bu nedir ya?Ciddi ciddi böyle düşünüyor yazık.

WE ARE THE CHAMPION@AslanStatistic 34 dk.34 dakika önce
Tümer Metin: Ben daha analizlerin hiçbir işe yaradığını görmedim.

Hamza Hamzaoğlu: Aynen öyle. O zaman rakibe bağımlı kalırsın.

İşte bu kafa yüzünden yeteneğine rağmen Edirne dışında Larissa'dan öteye gidemiyorlar.

Hamza Hoca da şu saçma sapan klişelere takılmaz bundan sonra umarım.

CL'de göreyim Hamza hocayı, rakibi analiz etmeden çıkar inş maçlara.

Analiz yapıyordur herhalde de video izletmiyorum demiştir umarım.

Videolu analiz kısmını bizim gibi yerel mantıkla yetiştirilen oyuncuların olduğu yerde yaparsan geri teper. Sneijder falan gibi adamlar bile bence sıkılıyordur.

Önemli olan futbolcu-performans ilişkisi o konuda başarılı göründü. Oyuncudan iyi verim alabiliyor.

Çapı Avrupa'ya yetecek mi süreç gösterecek.

Gördüğüm kadarıyla çok yumuşak.Oyuncularının ısrarını geri çeviremiyor.Melo ve Burak'ın oynama isteklerini geri çevirmesi lazım normalde.Transfer döneminde de aman oyuncularım üzülmesin onlar ligde şampiyon oldular,kupayı aldılar(veya finalist oldular) fazla transfer yapmayalım mantığıyla hareket ederse Avrupa'da patlarız.Zaten yeni sistemle 2.torba aşırı zor olmuş.Bir de 4.torbadan Roma,Gladbach ve Wolfsburg'dan birini çektik mi maçlarımızı düşünmek bile istemiyorum.Umarım 12-13'teki grup gibi bir grup denk gelir bize.

Muslera,Sneijder,Telles,Semih dışında ilk 11'de her yere transfer lazım bence.En azından 5 kişi değişmeli as 11'imizden.

Son düzenleme:
Çok severim Hamza Hocayı daha çok başarılı olacağına inanıyorum ama yıl olmuş 2015 analizin faydasını görmedim ne demektir Allah aşkına. Kendisini sürekli eleştirenlerin ekmeğine yağ sürmüş resmen. Bu da Hamza Hoca'ya ilk eleştirim oldu böylelikle. Bilim önemlidir inkar edilemez..

Video analizlerinden bahsediyorlar herhalde

Selçuk ve Burak çilesi ne yazık ki devam eder

3 m € alıyorlar ve gitmeleri mümkün değil. Kimse transfer etmez ve 3 m € alan adamlar yedekte durmaz

Kulübü karıştırır bu ikili yedek kalırsa

daha nedir buna, o yüzden her rakip bizden üstün oynadi, hani diyordu ya Prandelli de Galatasaray gibi oynamiyorduk da, sanki onunla cok Galatasaray gibi oynadik.

Biz bir atak yapinca, karsi taraf 10 tane yapiyordu...

Rakibin analizini teknik heyetle yapıp oyunculara anlatıyoruz dedi.

Başından sonundan kırpılmış cümlelere itibar etmeyiniz.

''Analizlerimizi teknik ekip olarak yapıyoruz...'' dedi, futbolculara video izletmenin faydasızlığı konuşuldu...Analiz düşmanlığı mı çıkar bu sözden?!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt