Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 aydır bu konuyu konuşuyoruz burda.

Yabancı sınırının kalktığı bir sezonda vizyon sahibi olmayan bir hoca ile devam etmemiz tam anlamıyla rezalet.

Hocanın seneye oyun planında Burak-Selcuk kesinlikle olacaktır. Dua edelim de süper kanat Umut Bulut ilk 11 planlarında olmasın. Yedeğe koysun razıyım.

1-2 transfer yapacağız diyor. Akhisar'dan oyuncu aldırır.

Seneye Prandelli'nin düştüğü duruma düşüp ilk 10 hafta içinde kovulur.

Kendinizi kandirmaya calismayin yav yok şu yuzden boyle demistir, o yuzden böyle demistir falan diye.

hamza transferde soz sahibi olacam diye diretmemeli, transfer teknik direktorun isi degil. apobayragin giderayak liste yapmasiyla olacak is de degil, ciddi bir is
ama hamzaya birakirsan da bildigi ligden adam onerecek baska ne yapabilir ki. adam zaten full time takim calistiriyor. buyuk ihtimalle serdar azizin bugune kadar 70-80 macini izlemistir. bilalin bir o kadar mac tdsi olmustur
gidip de transfermarkti acip izlemedigi topculari sirf beles diye aldiracak hali yok. foruma adam ismi yazmak ayri sey adami alma kararini verecek kisi olmak ayri sey.

Fernando Muslera
Wesley Sneijder
Alex Telles
Aurelian Chedjou
Armindo Bruma
Nordin Amrabat
Felipe Melo/X

seneye yabancı kadromuzda bulunması muhtemel isimler bunlar. En az 2 tane direkt 11 oynayacak (sağ bek, kanat forvet, orta saha) transferi yapılacaktır yabancı olarak.

Ozan Tufan'ı da Fenerbahçe'ye kaptırmamamız lazım. Bu ligin DNA'sında yerli futbolcu ile başarı ülke içi dinamikler sebebi ile her zaman daha kolaydır. Sınır değişti ama dinamikler kolay değişmez, en az 5-10 senesi daha var bu durumun.

Ha bu arada bu hamzaboylardan biri italyaya transfer olan pandevi oynatıp gelecegimiz denilen sinanin oynatilmamasini aciklayabilir mi? Bugün sinani 90 dk oynatsa ne olurdu? Sabahtan beri düşünüyorum ama mantıklı bir cevap bulamadim. Hamzaboylar biliyorlardir elbet.

Kendin inandın mı yazdığına. Ha inandıysan geçmiş olsun
Keşke dediğin gibi olsa

Gayet mantıklı. Şimdi şöylede bişey var. Muslera-Chedjou-Telles-Semih-Melo-Selçuk-Sneijder ve Yasinin yeri garanti seneye 11'de Kalan 3 mevki sağ bek,forvet,1 kanat oyuncusu alır kesin. Kimse beklemesin Selçuğu kesmez. Yasin kadroda olmayı hakediyor sene içinde yedeğe mi düşer yoksa yine üstüne koyarak devam mı eder bilemem. Semihle Chedjouda değişmez. Telles kalırsa yeri garanti. Bari kalan 3 mevkiye adam akıllı yabancılar alalımda kanatla forvete hücum kaliteli olsun bari. Dua edin Burağıda seneye 11'e yazmasın felaketimiz olur

Ha bu arada bu hamzaboylardan biri italyaya transfer olan pandevi oynatıp gelecegimiz denilen sinanin oynatilmamasini aciklayabilir mi? Bugün sinani 90 dk oynatsa ne olurdu? Sabahtan beri düşünüyorum ama mantıklı bir cevap bulamadim. Hamzaboylar biliyorlardir elbet.
aydın oynadı kardesm pandevi bosver

pandevin mac basi ucreti yok

hamza transferde soz sahibi olacam diye diretmemeli, transfer teknik direktorun isi degil. apobayragin giderayak liste yapmasiyla olacak is de degil, ciddi bir is
ama hamzaya birakirsan da bildigi ligden adam onerecek baska ne yapabilir ki. adam zaten full time takim calistiriyor. buyuk ihtimalle serdar azizin bugune kadar 70-80 macini izlemistir. bilalin bir o kadar mac tdsi olmustur
gidip de transfermarkti acip izlemedigi topculari sirf beles diye aldiracak hali yok. foruma adam ismi yazmak ayri sey adami alma kararini verecek kisi olmak ayri sey.
birisi hamza'nın üzerine fmscout atsın o zaman ne diyelim :)

Bence tam tersi teknik direktöre bırakılmalı transfer ama Hamza hoca gibi yaptıracaksa bırakılmasın tabi. Bu arada liste yok sanırım ortada o haberlerin gerçekliğine inanmıyorum ben yok yerli liste falan her sene her sene aynı adamlar yazılıyor zaten. Hamzaoğlu'nun yurtdışı bilgisi iyi olabilir belki takip ediyordur ne bilim yani onu bilemezsin. Neyse 1 aya falan anlaşılır zaten olay. İnşallah vizyonu görüldüğü kadar dar değildir öyle olmamasını umuyorum. Yani kameraların önünde futbolcusunu yerecek bi hoca olmadığı çok açık.

britanyalı menajerleri klübümüze yönlendirelim

pandevin mac basi ucreti yok
Aynen pandevin yok sinaninki de 5000mis. Hamza hoca bunu düşündü demek ki. Şimdi taşlar yerine oturdu.

Yalnız söyle bir durum var 1 dk bile oynasan maç başını alıyorsun. Yani sonradan giren sinan o parayi alacak. Bu teori çöpe gitmiş oldu.

Yabanci siniri kalktigi an, ilk 11´de bana göre en az 8 tane Yabanci gereklidir. Oynayan 4 yerli de, cok üstün kalitede olmasi lazim.

realist düsünmek gerekiyorsa (Burak ve Selcuk gitmeyecek)

Fernando Muslera
Semih Kaya
Aurelian Chedjou
Koray Günter
Alex Telles
Selcuk Inan
Yasin Öztekin
Burak Yilmaz
Hamit Altintop
Felipe Melo
Emre Colak
Wesley Sneijder
Bruma
Nordin Amrabat

Hem takima adapte edilecek genc oyuncular ile, hemde digerleri ile takimin kemik kadrosu transfersiz bu olmasi gerekiyor.

Bunlarin üstüne...

Yabanci sag bek
Yabanci Forvet
Yabanci Sag Kanat

Sart oglu sart. Ve bu üc oyuncu yüksek kalitede olmasi gerekiyor. sonra bench icin, yada gelecek adina Bilal, Ozan gibi oyuncular da alinabilir. Maddi durumlari da düsünerek, yapmamiz gereken en önemli hamlelerinden bir tanesi budur.

Yerli oyunculara güvenip yola cikarsa, yabanci sinirinin kalktigi sende Hamza hoca en fazla mayisi görür.

Tamam hocam bildiğin, tanıdığın oyuncularla çalışmak istersin, herkes ister. Ama bildiğin oyuncular Akhisar oyuncuları. Millet 11 yabancıyla kadro kurmaya niyetleniyor hala yerli diyorsun. Böyle Avrupa takımı olamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt