Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz sabirli olalim, sonra vizyonlu veya basarili olup olmadigi ortaya çikar. Bazi gazetelere gore Akhisar kadrosunun yarisini alacagiz yaziyor diye öyle olacak degil.

Eger ciddi ciddi yerli oyunculara yönelecek ise, üzerine yabanci sportif direktör gelmesi gerekir. Sonradan sportif direktör getirme ne kadar kritik olsa da, Galatasaray´a yakin, misal Drogba gibi bir oyuncuyu getirerek, bu gibi sorunlari asabiliriz.
Drogba gelse yedek forvet olarak gelecek sezon icin ne dersiniz ? Yavas yavas sportif direktör görevine hazirlanabilir. Hamza hocanin hem saha icinde jokeri, hemde danismani/yardimcisi olur.

Eger ciddi ciddi yerli oyunculara yönelecek ise, üzerine yabanci sportif direktör gelmesi gerekir. Sonradan sportif direktör getirme ne kadar kritik olsa da, Galatasaray´a yakin, misal Drogba gibi bir oyuncuyu getirerek, bu gibi sorunlari asabiliriz.
Drogba gelse yedek forvet olarak gelecek sezon icin ne dersiniz ? Yavas yavas sportif direktör görevine hazirlanabilir. Hamza hocanin hem saha icinde jokeri, hemde danismani/yardimcisi olur.
ne drogbası kardesım adamın yuzunden 1 sampıyonluk gıtdi deplasmanda yatıyor drogba gelmesin

Ne kadara oynayacak o onemli.2'yi gecmemeli

Ya bi de şöyle düşünüyorum ben mesela seneye Amrabat geri geliyor sanırım Yasin-Amrabat sağ taraf desek Podolski'yi bedava alırsak(bence 10 numara olur) Bruma ile o da solu halleder. Dany defansa alternatif olarak gelebilir külfeti yok hem bekleride yedekler. Bence Hamza hoca 2-3 transfer derken takımı kökten vuracak 2-3 transferde demiş olabilir. Mesela Drogba iyi olduğunda nasıl çevresini de oynatıyordu biz CL çeyrek finali gördüğümüzde Robben'le falan oynamıyorduk. Yine Dany-Semih vardı Burak-Selçuk-Hamit-Melo vardı yani. Formları biraz düştü tabi o dönemden o çok açık ama o zamanda first class değillerdi sonuçta. Yani böyle takımı çok kökten değiştirecek 2-3 adam kastetmiş olabilir. Bi de beklerimiz çok iyiydi tabi Eboue formdayken mükemmeldi Riera'yı da çok beğeniyordum ben yersiz gönderildi bence.

Drogba gelse ilk 11 oynayacağım diye tutturur bence.Yoksa her maç son 30dk oynasın ligte 15 gol atar bi 10 tane de attırır.

ne drogbası kardesım adamın yuzunden 1 sampıyonluk gıtdi deplasmanda yatıyor drogba gelmesin

Drogba yüzünden degil, onu kullanamayan hoca sayesinde verem olmustur. Drogba gibi bir yedek forvet, bizim acimizdan lüks oglu lüksdür, ve bir cok maci cevirmemize saglar.
Drogba olmasaydi, Galatasaray birak grupdan cikmayi, muhtemelen yine 1-2 puan ile kapatirdi gecen sezon CL´de.

Eger ciddi ciddi yerli oyunculara yönelecek ise, üzerine yabanci sportif direktör gelmesi gerekir. Sonradan sportif direktör getirme ne kadar kritik olsa da, Galatasaray´a yakin, misal Drogba gibi bir oyuncuyu getirerek, buna benzer sorunlari acabiliriz.

drogba takimin yarisiyla kanka oyle sp. d olmaz

tryi bilen ve enternasyonel tecrubesi olan bir zat olmali misal Neeskens

Bir sürü manaya gelebilecek klübün şımartılmış tayfası diye buradaki eleştirenleri yaftalamak normal yani ?
Neyse haklısın hata bende boşuna sinir stress yapıyorum !
Şimdi bunlar gibilere sürekli yalıyosunuz yalamaya devam edin deniliyorya ismini vermek istemediğim şahısla ilgili (üç harfli)
bu AKradaşta sanırım bu kelimeyi görünce dikenleniyor

Hocanin söyledigi dogru. Az ama öz transfer. ilk11 kalitesini artiracak adam. Bu forumda 5 seneden fazla bir süredir üyeyim. Bizim taraftara kalsa, vizyon diye Avrupada ne kadar cöp varsa takima doldurur. Cogu üyenin istedigi oyunculari yeterince izledigine de inanmiyorum. Bu forumda Kadlec, Meireles ve Wellington icinde keske biz alsak diyen cok sayida üye vardi. Takimda zaten para yok, Gs dahil kimse de para yok. FFP tehlikesi var.

İbraya gelince, İbra egosu cok yüksek bir oyuncu. İbra, CLde en az yari finali hedeflemeyen takima gelmez. Milanda Berlusconi, istedigi oyunculari almadi, aninda ayrildi.

drogba takimin yarisiyla kanka oyle sp. d olmaz

tryi bilen ve enternasyonel tecrubesi olan bir zat olmali misal Neeskens

Drogba bizde 1-2 sene daha futbol oynar, ve yardimci olarak takimda kalir diye düsündüm. Sportif direktörlük konusunu ise 2-3 sene hazirlik sonrasi yapabilecegini düsünüyorum. Tabi Neeskens gibi bir adam da olabilir, ancak basarisizlik ile hatirlanan bir adami getirip, yem olmasi söz konusu olabilir.

sportif direktör biraz sert olmali, zaten hamza pamuk gibi, öyle sert kimseyi dinlemeyen, fikralara gülmeyen adam lazigm

Drogba bizde 1-2 sene daha futbol oynar, ve yardimci olarak takimda kalir diye düsündüm. Sportif direktörlük konusunu ise 2-3 sene hazirlik sonrasi yapabilecegini düsünüyorum. Tabi Neeskens gibi bir adam da olabilir, ancak basarisizlik ile hatirlanan bir adami getirip, yem olmasi söz konusu olabilir.

Abi Drogba saglam da, Drogba herseyi yasamis, anadolu maclari adami heycanlandirmiyor, ve heycan yoksa, ölü gibi, zaten takimda iki üc tane el fatiha okunacak oyuncu var (selcuk burak umut), bide drogba yi eklemeyelim

2-3 ay içinde sportif direktorlige hakan şükür getirilir. Bu mesaj burada dursun.

Şimdi bunlar gibilere sürekli yalıyosunuz yalamaya devam edin deniliyorya ismini vermek istemediğim şahısla ilgili (üç harfli)
bu AKradaşta sanırım bu kelimeyi görünce dikenleniyor
Sorun yok, isine gelmeyeni yalakaci demekle hazmediyorsaniz devam edebilirsiniz. Icinizde birikmesin.

Drogba bizde 4-2-3-1de As olarak tek forvet oynayamaz. Ne yasi, ne fizigi buna müsait degil. Rotasyon oyuncusu olarak gelirse, faydali olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt