Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper istiyoruz diyor Serdar Aziz diyor sonra olmadı Dany dönüyor dedi. Sağ beke Sabri dedi zaten kalbime bi yumruk oturdu göğsüm sıkıştı. Bu adam vizyonsuz diyoruz anlamıyor kimse. Umarım erkenden kovarız

Tarihimizde sezonu iki kupayla kapatmasina ragmen kamp donemi baslamadan istifasi cani gonulden istenen tek isim. Bravo buyuk deha.

Bu adam öyle mütevazi felan takılıyor ama kendini beğenmişin teki
terim egosu var bunda da
çünkü bitik futbolcuları adam edeceğini sanıyor
terimin mancinin felan faydalanamadığı tabiri caize öküzlerden falcao david silva felan yaratacağını sanıyor
ben oynatırım havalarında
bitmiş futbolculardan maximum verim aldı, sihirli değnek gibi dokundu, mütevazi kadroyu adam etti desinler diye
ama o bilallere atıflara danylere sabrilere güvenmenin ne kadar salaklık olduğunu kasım ayında anlayacak
o zaman yani kovulduğu zaman başını çok taşlara vuracak ama malesef geç kalmış olacak
yok sözleşmeye madde koymurmamışta felan arabesk arabesk işler
hayatının fırsatı geldi ama kaçırıyorsun
sen, beyefendi (pısırıkın kibarcasıdır bana göre) ve o başkanın malesef önce Galatasarayı sonra kendiniz yakacaksınız
Galatasaray gibi büyük bir kulübün böyle toy bir td nin eline bırakılması inanılmaz

Oh Allah'tan Dany dönüyormuş beyler. içim öyle bi rahatladı ki sormayın. Çok şükür Dany dönüyor sonunda. İşte bu yaa! :dans:

Sabri, Xelçuk, Semih, Umut, Burak, Bilal, Serdar Aziz, Aatıf ile Şampiyonlar Liginde fırtınalar gibi esecek zât-ı muhteremdir. Mourinho, Luis Enrique, Guardiola akıllı olsun!

Biri Hamza hocamıza burasının GALATASARAY olduğunu hatırlatsın.Akhisar Belediye Gençlik Spor'da falan zannediyor.

size mancınıler prandellıler layık haklısınız..basarısız olsun da yabancı olsun vızyonlarını da gorduk onların ontıverolarını hajrovıclerını

vallahi Mancini ile sampion olmadiysak, bir cogu gelecek sezon dan baya umutluydu, ama o bizden umutlu degildi ve gitti.

Simdi umutsuz birisi geldi, sampion yapti diyelim, ama ne bicim futbol oynadik be, yazdan sonra görüsürüz sampionlar liginde, anderlecht bile bize real madrid gibi gelecek. Sonucta takimda baya pilli bitmis oyuncular var, hala kral olarak ilan edilip duruyorlar, ve max 1-2 yani belki tek bir tane bile ilk onbire fubolcu alinacak, oysa ilk 11 en az 4 oyuncu lazigm.

Micah maalesef bizlere ömür... Madem az ama öz transfer yapacagiz, ama kalite olarak üstüne koyacak, hemde gelecek adina umut olacak üc isim alsak bari...

- Joel Campbell (Hem forvet, hem kanat oynayabiliyor)
- Pavel Kaderabek
- Benjamin Mendy/ Ozan Tufan/ Nampalys Mendy/

vallahi Mancini ile sampion olmadiysak, bir cogu gelecek sezon dan baya umutluydu, ama o bizden umutlu degildi ve gitti.

Bu mevzuyu unuttuk gitti ama aslında çok önemli birşeydi ,
Ünal Aysal 'ı abuk sabuk bir sürü şeyden eleştiriyorlar ama en büyük rezilliktir bu aslında , beğenin yada beğenmeyin o ayrı mesele ama Mancini kendisine yalan söylendiği için gitti , rezil edileceğini gördüğünden gitti , sırf bu dahi Ünal Aysal'ın gerçek manada affı olmayan hatasıdır sırf bu sebeble dahi klüpten kovulmalıydı aslında !
Hayroviç 'in transferi değil ama kaçışındaki amatörlük ve klübün uğradığı büyük zarar dahi kendisinden tahsil edilip gerekirsede ibra edilmemeliydi .

''Hamza Hocanın şampiyonlukta hiç katkısı yok, hatta ona rağmen şampiyon olduk'' diyebilen kişilerin, konu kadronun durumu ve transfer olunca ''Kadro tümüyle leş, Dünya yıldızlarıyla hepten yenilenmeli'' de diyebilmeleri ciddiye alınmamaları gerektiğinin turnusoludur...

Evet randomize oluşturulmuş berbat bir kadro sözkonusu ve bunda Hamza' nın en ufak bir vebali yok, kimlerin marifeti olduğuna girmeyeyim burada...Böylesine kötü bir kadroyla şampiyon olması takdir edilmesi gerekirken şu edilen laflar tek kelime ile ''Nankörlük'' tür...

Net yetersiz bir kadroya iyi futbol oynatamazsın, ancak takım olgusunu canlandırarak hedef için mücadele edebilirsin, ulaşır ya da ulaşamazsın ki Hamza Hocanın yaptığı da buydu, ne mutlu ki kabus gibi başlayan sezon (Ben daha başlamadan umut kesmiştim) onun katkısıyla çifte kupayla tamamlandı, iyi futbol oynadığımızı iddia edene rastlamadım zaten...Belki transfer 2-3 yabancı transferiyle kapatılacak, umarım kaliteli adamlar alınır; şampiyon olunmasa, eldeki para eden birkaç futbolcu da satılmak zorunda kalınacaktı ve yerlerine vasat adamlar alınacaktı muhtemelen; UEFA nın şakası yok, FFP yi hikaye zannedenler var hala, Bursaspor şampiyon olsa bile Avrupa' ya gidemeyecekti mesela...

Micah maalesef bizlere ömür... Madem az ama öz transfer yapacagiz, ama kalite olarak üstüne koyacak, hemde gelecek adina umut olacak üc isim alsak bari...

- Pavel Kaderabek
- Ozan Tufan/ Nampalys Mendy

Hamza Hocam madem nokta atisi yapacagiz, bu cocuklara göz at. Ozan zaten listededir.

Son düzenleme:

- Pavel Kaderabek
- Benjamin Mendy/ Ozan Tufan/ Nampalys Mendy

Hamza Hocam madem nokta atisi yapacagiz, bu cocuklara göz at. Ozan zaten listededir.

Ha şöyle imana gel çakma Çakar! :)...Adı geçen bütün sağbeklerden çok daha faydalı olacağından eminim (3-5 maçını seyretmem yetti, hemen anlarım futbolcunun kalitesini :D)...Genç, güçlü, orta sahada oynayacak kadar pas oyununa yatkın, kanat oyuncusu kadar etkili bindirmeleri var ve maliyeti hepsinden düşük olacaktır...

Yalnız Benjamin Mendy yi anlamadım, Telles aşkını ne zaman terk ettin?!;)...

Pavel Kaderabek'i ne hamza ne cüneyt nede dursun duymamıştır bile yahu , adam sabriye alternatif arıyor siz Pavel mavel yazıyorsunuz komedi yahu !

Ha şöyle imana gel çakma Çakar! :)...Adı geçen bütün sağbeklerden çok daha faydalı olacağından eminim (3-5 maçını seyretmem yetti, hemen anlarım futbolcunun kalitesini :D)...Genç, güçlü, orta sahada oynayacak kadar pas oyununa yatkın, kanat oyuncusu kadar etkili bindirmeleri var ve maliyeti hepsinden düşük olacaktır...

Yalnız Benjamin Mendy yi anlamadım, Telles aşkını ne zaman terk ettin?!;)...

Sildim zaten yine... Ama Hamza hoca sol bek demisti bakacaklari diye, acikcasi benim begendigim bir isim. Telles ile birlikte yeri gelir, orada arkali önlü de oynayabilirler. Ama Telles´de bir yatirim varken, yeniden öyle bir yatirim yapmak akil isi olmaz diye düsündüm maddi durumu gözetirsek. Bende Telles aski yok, ama potansiyaline ciddi sekilde inaniyorum, yeterki fizik olarak üstüne koysun ve özgüven kazansin.

Benim listemde ilk sirada Richards, sonra da Maxi P. vardi, ama ikiside gidince, artik diger alternatiflere yönelme vakti geldi :D Zaten sen cok met ettin bu cocugu, bizide aldin rüzgarina. Sonra performansi düserse, faturasini sana yollarim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt