Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maraton programında kupa finali öncesi oyuncularının morali bozulmasın diye politik konuşmuş belli
"Sözleşmesi bitti ancak ben Sabri'nin sözleşmenin uzatılmasını istiyorum. Melo'nun bir sene daha kontratı var ve onun da kalmasını istiyorum. Benim için kriter oyuncumun isteği, eğer gitmek isterse ben ona yardımcı olurum."
"Amrabat halen bizim futbolcumuz. İyi bir sezon geçirdi, onu değerlendirebiliriz. Ancak iyi bir teklif gelirse o teklifi düşünürüz."
''Ben oyuncularımdan memnunum. 15-20 gün içinde kampa gitmeden her şey netleşir. Kamp döneminde de gelenler gidenler olabilir ama kampa gitmeden kadro büyük ölçüde netleşecek."
Bakalım iki yıldız transferi hangi mevkilere yapılacak..
Gaza gelip kulubüne saldıran ve kendini Galatasaray'lı sanan bir vatandaş profili...Ademini, Sercanını, Bilalini de al, Balıkesir'e teknik direktör ol...
Aynen, ben Sercan'ın takıma geleceğini öğrenince sinirlenip saldırıya geçen bir vatandaş profiliyim…Gaza gelip kulubüne saldıran ve kendini Galatasaray'lı sanan bir vatandaş profili...
Tapatalk️
Aynen, ben Sercan'ın takıma geleceğini öğrenince sinirlenip saldırıya geçen bir vatandaş profiliyim…
tapatalk kullanılarak gönderildi
Acaba kaç para aldi Hamza, Bilal'in transferi için ?
300 500Acaba kaç para aldi Hamza, Bilal'in transferi için ?
Sercan'ın kalacağını nereden biliyorsun? Adam deneyeceğiz dedi. Elimizde bütçe darlığı var, her oyuncuyu denemeliyiz. Öncelikle senin sürekli eleştirmekten bıkmadığın bu adam 4 yiyen takımı çifte şampiyon yaptı. Eğer kupalar gelmeseydi foruma girmeyecektin. Hoca'nın eline 50 milyon euro bütçe verdilerde mi Bilal'i aldı? Yasin'e de çöp denildi, ama adam nerelere geldi. Bilal banko ilk 11 mi oynayacak sanki? Bilal'in oynadığı oyun belli, gelecek sene sezon sonu konuşuruz Bilal'i seninle.
Bu arada eğer 2-3 transfer birden KAP'a bildirilirse hepiniz döt olursunuz söyleyeyim.